America 126
Raspunsuri - Pagina 12
lai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuf Lai, se casatoreste indianul care a fost la nunta voastra, in Ro? Despre toaleta, eu ma gandesc la o fusta si un sacout (culori mai inchise) sau o bluza (daca e prea cald). Asteptam idei de la fete mai plimbate. Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006) Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea |
E unul dintre ei, c-au fost doi e cel mai micut de statura care aparea in niste poze cu o tipa blonda (logodnica). Cel mai inalt si mai frumusel era cu japoneza din poze la momentul respectiv, intre timp nu mai e; am studiat noi si sa-l punem pe felie cu cumnata, da' n-a mers familia lui se tot straduieste sa-l cupleze cu ceva indience de la mama lor de-acasa, el (nascut aici) e torn asa intre culturi.. dilema mare. Io egoista tin acum cu indiencele, ca sa faca nunta in India sa ma duc si io
Multu' de idee! O fusta mai lejera cu un sacou nu?..
Panterutza, drum bun si distractie placuta!
Lai
LucasMom spune:
Sanzi_ana si noi suntem in cautari ce catel. am vrea sa luam unul cand Lucas face un an, sa creasca impreuna si sa fie prietenul lui cel mai bun, dar nu ne putem intelege cu sotul in privinta asta. eu as vreau un labrador retriever /golden retriever, sotul vrea samoyed inca n-am ajuns la pace...:(
Astept pareri pro si contra daca aveti. Are cineva golden retriever, sunteti fericiti cu el/ea? l-ati schimba cu alta rasa de caine?
Alina
ocebine spune:
citat din mesajul lui Andrada Ciuf: http://www.decorplanet.com/product_p/mxca001.htm Ce pofta mi-ai facut pantero!!! Esti o norocoasa, Sinzi, sorry la mine e BOA (bring your own animal), Si putem share Miguelito ptr interesati. Anamaria deci n-avem voie la crize? A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Crizele le fac in metrou...ma ia lumea drept nebuna (pardon "chemically imbalanced") si face loc in jurul meu. In felul asta capat loc sa stau jos
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
sinzi_ana spune:
Adriana, imi plac bebelusii de mor, dar nu ma incumet sa mai fac unul!!!! Tatonam ideea de adoptie, dar din Ro nu putem, de aici e f greu...inca studiem problema, si sper ca intr-un an doi, sa avem o fetita. Pana atunci ma bucur de finutz si Mara
Drum bun si petrecere super!! Asteptam poze !!!!
Andrada, eu nu as fi BOA cu toata lumea, am vreo 6 rate care s-ar bucura de baia ta si ar aprecia-o la adevarata valoare
Anamaria, io le pastrez pt sotz (crizele adica)...numai el le "enjoy"aza cum trebe!!!!!
Lucasmom, si mie imi plac retriver-ii tare mult...dar stiu ca nu prea latra...as vrea un caine-sonerie...
Noi am avut in Ro un dalmatian (cu pete maro), care acum are 10 ani (o avem de la 30 de zile) si sta cu soacra...care nu se comporta deloc specific rasei...am dedus ca totusi rasa nu e asa relevanta, cat personalitatea in sine a cainelui...si evident, educatia pe care i-o dai Sotu vrea boxer...eu astept sa vad ce imi pica cu tronc (oricum ne plac cainii de talie mare)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
LucasMom spune:
in cateva saptamani o sa fim nasi la cununia religioasa a prietenilor nostri cei mai buni. nu fac nunta, doar se cununa la biserica (casatoria civila au facut-o cu un an in urma) si n-am aproape nici o idee ce fel de tinuta sa-mi iau pt evenimentul asta; mireasa nu imbraca rochie de mireasa. Ma gandeam la un deux piece (pencil skirt negru cu un taior colorat cu un croi mai interesant) dar nici urma sa gasesc asa ceva on line. Aveti vreo sursa de inspiratie sau ceva sugestii?
Alina
ocebine spune:
LucasMom...
Printre preferatele mele sint:
Banana Republic
Ann Taylor
Ann Taylor Loft
Nordstrom
Neiman Marcus
Talbots
Bluefly.com
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ciuf spune:
citat din mesajul lui Andrada Iar halloween party. Are cineva idei de costum pe care nu trebuie sa dau 100 de dolari? A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Nasol. Sunt in pana de idei. Anul trecut am fost o japoneza. Imi adusese sotul un kimono de prin Japonia, mi-am luat niste bete de aruncat in par, un machiaj mai strident si aia am fost .
Anul asta ... sufla vantul prin capul meu. Suntem invitati la niste prieteni care sunt foarte seriosi in legatura cu petrecerea ce o vor organiza. Anul trecut, gazda a fost o gasca veritabila , costum foarte fain realizat, fata a avut-o data cu "Cutaden", niste aripi mari care si le mai desfasura sa se vada ce pasare gratioasa este ea . Iar anul asta ... contrast total. Vampir. A venit la sot la serviciu sa caute bucati de lemn sa isi faca sicriu. Si ea e cu ideile, sotul e mai rezervat. De cand face yoga s-a linistit rau de tot.
Cred ca voi zice pas la adus copiii cu mine la o asa petrecere. Anul trecut Luca s-a speriat groaznic de un tip care a venit pe catalige, cu o masca pe fata, niste gheare ... oh, Doamne. Mi se implini visul de azi-noapte .
Hai ca sar de la una la alta. Ieri seara am cautat disperata pe youtube o piesa simfonica care o tot ascultam in Ro pe o caseta. Stiam ca e ceva cu macabru. In imaginatia mea bolnava vedeam asa niste schelete dansand pe morminte in cimitir, tzopaind de pe unul pe altul . Eh si pana la urma am gasit melodia. Asta era: http://www.youtube.com/watch?v=csJJIp7jCYA
Insa ce sa te faci ca m-am speriat azi-noapte asa de rau, am tras niste cosmaruri de n-a vazut America asa aiureli. M-am trezit transpirata leoarca si batea inima de ziceam ca imi sare din piept.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Ce-ati mai scris, m-am pierdut pe drum...
Sinzi, tocmai am vrut sa-ti spun ca un ciine mic va trebuie. Aia latra mult! Cei mari nu-s asa latratori.
Cred ca golden retriever e mai prietenos cu copiiii decit un samoyed. Noi am avut Setteri Irlandezi (12 la un moment dat - long story), ador rasa asta.
Mi-a amintit CamiM de Craigslist si am dat de un swing set tare ieftin, care e si aproape de noi. L-am trimis pe sot in recunoastere, si-a umplut masina de scule sa-l desfaca. Macar sa nu ne para asa rau daca nu il folosesc copiii. Alexandru e cam mare deja pentru asa ceva.
ciuf spune:
Ramona, Anuta mai merge la gimnastica?
Sanzi, noi avem un Mini Pincher care latra de fiecare data cand simte ceva. Astia mici se cred tare grozavi. Si chiar vor sa arate. Cezar al nostru se considera un monstru. Sare la cainii mai mari la gat, latra ca un descreierat, daca nu l-ai vedea ai zice ca cine stie ce animal gigant e. Si cand il vezi ... asa iti vine sa il ushui cu piciorul.
Vecinii mei au niste schnautzer miniatura. Niste bijuterii de caini. O talie medie. Nu am vazut asa caini ascultatori. Sunt tunsi scurt, miros frumos , latra cand este nevoie si tac din gura cand este nevoie . Foarte usor de antrenat.
Ia in calcul ca cei mari lasa mult par.
Eu ma uit la cainii prietenilor nostri cand vin pe la noi. De abia astept sa plece din casa ca sa spal pe jos sa adun parul. Daca ai pe jos gresie sau parchet deschis la culoare se vad al naibii de tare firele de par.
Sau daca vreti il tineti numai afara. Dar cred ca se coace de cald.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Ciuf, mai merge si ii place tot mai mult. Mi-am amintit cum zice cind i-e sete: "I'm firsty".
Of course she is!