America 126

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andrada, poate te inspiri de pe aici (cel mai ieftin costum este cel al agentului Scully, o peruca rosie si un ecuson, banuiesc ca ai o tinuta office...asa ca te-ai scos cu 10 dolari)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/1819330520/
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/1828584331/ (costumul tipei - cu peruca semanand cu un cuib de viespi a costat cam 150 de dolari)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/1829420566/ (mi-a placut costumul tipului din spate, cel cu haina si palaria de blana)

Anul asta am un costum indian adevarat, cu tunica, fusta, brodat, mor dupa el.

Tocmai ce m-am intors de la epilat (brazilian wax facut de o egipteanca), fuse extreeeeem de dureros, ori poate sunt eu mai sensibila acum.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDRADA,ai scos pozele cu baia???...ca eu nu le vad.....ieri nu am intrat si azi nu mai sunt...sau e ceva in neregula ca eu nu vad nimic...pleaseeeeeee,vreau si eu s avad pozele!!!

MIERE,eu imi aduc aminte ca in perioada aia eram foarte vulnerabila si sensibila,nu suportam sa ma epilez (cu ceara in special),desii o faceam de 10 ani..sa-ti fie de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Si eu am suferit mai mult la epilat cit am fost gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Si eu am suferit rau la epilat cat am fost gravida. Si stiu ca am mers odata sa ma fac si inghinal si nu a vrut aia sa ma faca. Si axial am avut odata probleme ca zicea ca nu prea e bine cand esti inaintata in sarcina. Dar pana la urma m-am facut.

Andrada frumoasa baie. Imi plac mult combinatiile astea de alb cu negru. Super. Si wc e dreptunghiular sau numai rezervorul?

Ramona cum mai stati cu curcanul? L-ati mai biruit vreun pic?

Mie nu prea imi place sarbatoarea asta de halloween pt copii. Mi se pare scary. Sunt niste costume si masti de mi se ridica si mie paru pe maini apai la saracii copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom

Sanzi_ana si noi suntem in cautari ce catel. am vrea sa luam unul cand Lucas face un an, sa creasca impreuna si sa fie prietenul lui cel mai bun, dar nu ne putem intelege cu sotul in privinta asta. eu as vreau un labrador retriever /golden retriever, sotul vrea samoyed inca n-am ajuns la pace...:(
Astept pareri pro si contra daca aveti. Are cineva golden retriever, sunteti fericiti cu el/ea? l-ati schimba cu alta rasa de caine?

Alina

LucasMom, noi avem Golden Retriever (femela) si suntem foarte multumiti de ea. E foarte prietenoasa, sociabila, invata foarte repede, asculta, si asa cum a zis Sinzi_ana, latra foarte rar (la inceput am crezut ca-i muta...). Are 15 luni, nu a distrus nimic in casa (jucariile ei rezista cam trei-patru luni), numai in gradina si backyard, a "atacat" tot sistemul de irigatii, plus doua Texas Yucca, nu-sh ce a avut cu ele, ca restul plantelor au scapat).
Ca rasa, sint considerati ideali pt familie, foarte buni companioni pt copii.
Dintre toti ciinii pe care i-am avut (setter, ciobanesc german, doberman si dachshund), Goldenul e de departe cel mai laid back.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andrada, www.buycostumes.com , sigur gasesti ceva!

Multu fetele, am terminat de impachetat si de facut sandwich-uri. Noi, la excursii de o zi-doua zile, calatorim foarte low tech cu mancare de acasa

Sinzi, si eu ma gandesc tot mai mult la adoptie! Oare cat de greu e sa adopti in State?Mai greu ca in RO?Oricum asta poate dupa ce trece criza economica, acum mi-e frica de mai multi copii cu asa viitor nesigur.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Am luat si eu masina de paine. Super ieftina, de la Target, 50% off. E ok sa folosesc retetele din carte?Eu iubesc Golden retrieverii, da' lasa asha de mult par... Prietena fratelui meu are unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Bine v-am regasit,
Ne-am re-intors pe ale noastre adoptive meleaguri de mai bine de o luna. A fost frumos, am stat mai bine de 2 luni cu parintii, bunicii. Avem acum si un copil botezat, desi cateodata ma intreb daca preotul chiar l-a bagat la apa atat e de rautz cateodata.
Cat am stat in Ro toti radeau cat de mic este saracul $ si ce salarii babane au ei. Am venit aici si ma sperie enorm criza asta economica. Voi cum stati cu moralul? Oare ce urmeaza?
Din pacate trebuie sa fug ca s-a trezit bebe dar o iau din urma cu cititul.
Sper ca asta-i ex subiectul fetele din America

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

adriuta- bine ai revenit acasa!
sanzi- caine sa latre mult si tare recomand chiuaua.noi am avut rottweiler si la fel am zis -conteaza mult cum inveti cainele sa fie,al nostru era bland , toloman ca o mata blanda si era ditamai animalu. din pacate a trebuyit sa-l dam, din lipsa de spatiu.

gata - am gasit cel mai bun,ieftin si gustos cadou pt vecini de sarbatori-- sos caramel- am facut acum si am mancat cu mere.recomand cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cryssa eu am folosit retetele din carte pt paine, pe care le-am adaptat un pic, la modul ca am adaugat diverse seminte (floarea soarelui, pumpkin, etc, le adaugi la semnalul sonor, dupa prima framantare). Retetele de cozonac le-am gasit intr-un subiect de pe dc, ceva cu "retete de paine...cu masina de paine", parca asa se intituleaza.

Sunt asa de fericita, i-am dovedit pe astia de la compania de health insurance. Mi-au acceptat appeal letter si o sa-mi plateasca ultrasoundul. Cred ca si faptul ca am avut un avocat in spate a contat f mult in decizia lor, oricum sunt usurata si mai bogata cu 1300 de dolari (atat m-ar fi costat ecografia dc nu mi-o plateau).

Dar vestea proasta este ca am aplicat la un insurance statal pt bebe (free) si azi cand i-am sunat sa ii intreb care e statusul aplicatiei, am aflat ca SSN-ul meu a fost folosit de o alta persoana pt acelasi tip de aplicatie!!? adica exista un alt nume cu SSN-ul meu care a aplicat la FloridaKidCare. Mi-au spus ca mai mult ca sigur este o eroare umana, cineva a gresit o cifra cand a inregistrat aplicatia, dar tot nu pot sa stau linistita. Le-am trimis copie de pe ID-ul si SSN card-ul meu. Pe credit report (pe care il verific saptamanal) nu mi-a aparut niciodata nimic suspect si inclin sa cred ca intr-adevar este doar o greseala a functionarilor de acolo. Voi ce ati face in locul meu? Ce anume ati mai verifica?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput