America 126

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

miere, cum faci sa-ti verifici saptamanal creditul?

Marilena 34+ si Alexia (26 iun 04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Pumba

miereamara in primul rand felicitari pentru Aidan, inteleg ca o sa fie baietel si iti urez un venit in clubul mamicilor de baietei. Sa stii ca nu-i usor dar nici asa greu nu e.Mi se pare F MULT 1300$ pentru o eco fie ea si de trim II. In cazul in care ai cheltuieli care insurance-l tau nu ti le acopera ei totusi ar trebui sa negocieze cu ei pentru tine. Sarcina e o pacoste si multe insurance-uri au tot felul de politici dar am inteles ca mai toate au aceasta politica ca atunci cand nu acopera ceva totusi negociaza si obtin un pret mai mic pentru serviciu. Oricum BINE ca ti-a acoperit eco. Este totusi o suma destul de substantiala.
In privinta SSN-ului eu as privi-o foarte serios. Nu vreau sa te sperii dar sunt foarte multe furturi de identitate si cred ca merita sa iti faci un appointment acolo la ei si vorbesti personal cineva care sa studieze mai in detaliu totul. Daca intr-adevar s-a gresit se va recorecta. Oricum banuiesc ca musai trebuie sa fie vre-o copie a unui act, poate chiar a SSN-ului cu pricina. Imi pare tare rau de incurcatura.
Sarcina usoara in continuare.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Miere, bravo pentru reusita cu eco!
Pentru SSN, daca nu apare nimic suspect, ai putea sa intrebi la compania de monitorizare daca iti pot pune numarul cu un flag ceva.. sa fii macar sigura ca nu se intampla nimic.
Bine, au gresit un numar, dar tot din Florida? Tara asta e mare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

Cat am stat in Ro toti radeau cat de mic este saracul $ si ce salarii babane au ei. Am venit aici si ma sperie enorm criza asta economica. Voi cum stati cu moralul? Oare ce urmeaza?

Eh, ce sa spun, papagalii, parca pe ei nu ii atinge criza mondiala. Cand America stranuta, restul lumii face gripa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriuta multumesc!Bine ai revenit acasa.

Ecografia a costat atat de mult pt ca a fost f complexa, nu am mai facut amniocenteza si am ales eco asta, unde a venit si un neurolog care s-a uitat la creierul copilului, si inca un medic care a masurat absolut orice. A durat vreo ora.

Numarul SSN gresit este tot in Florida, pt ca programul respectiv este statal, aplicantii sunt toti din statul Fl.
Marilu, creditul mi-l monitorizez prin truecredit.com, platesc 15 dolari pe luna si imi ofera rapoartele de la cele trei companii de credit: Transunion, Equifax si Experian (pot sa le update de cate ori doresc).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Citat:

Cat am stat in Ro toti radeau cat de mic este saracul $ si ce salarii babane au ei. Am venit aici si ma sperie enorm criza asta economica. Voi cum stati cu moralul? Oare ce urmeaza?

Eh, ce sa spun, papagalii, parca pe ei nu ii atinge criza mondiala. Cand America stranuta, restul lumii face gripa

RUXI...hahahha

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Citat:

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

care gratar ? la noi ploua si sunt 37F grade.am aprins fireplace- ul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aoleu! Pumba, hai la noi ca avem 86F. E frumos, nu vrem sa mai intram in casa.

Mergi la inceput