America 126
Raspunsuri - Pagina 8
LucasMom spune:
si mie-mi place floorul. baia arata super bine. screenul ala de la vana e exact cum am avut in baie la Intercontinental in Paris, mi-a placut tare, asa frameless !
dar ce e vis a vis de chiuveta / toaleta?nu ne-ai aratat coltul opus....:)
Alina
miereamara spune:
Andrada sa o folosesti cu placere!Arata superb!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Andrada spune:
Multumesc fetele ma simt ca in jacuzzi cind vorbiti de baia mea.
Poze cu miguelito cind mi-o face bucataria ca acu l-am pierdut.
Ca intrebati de floor asta e: http://flooring.builddirect.com/Porcelain-Tile/-Carbon/Additional_6933_0_10055472_3611_0.aspx
Ramona da exact cu inul seamana daca ar avea numai tesatura pe orizontala, ce buna e comparatia ca incercam sa i-o descriu cuiva (si chiar ies in relief straitiunile alea).
A
Ps Marcu e primul in jacuzzi simbata Cred ca trebuie sa dau intii cu o substanta nu?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Andrada, cred ca speli pur si simplu, cu ce folosesti de obicei.
Tocmai vroiam sa ma laud ca am facut un broccoli, o nebunie! Cu toasted pine nuts, cranberries si inecat totul (ca am pus dublu cantitatea din reteta) in vin alb.
Chestia e ca s-a terminat si piinea si cind sa ma uit in masina de piine vad acolo ceva mic, pe fund. Nu stiu cu ce am gresit, dar sper sa fie totusi gustoasa, ca nu mai am alta piine.
In seara asta sarim curcanul, ca am niste pork chops, le punem la gratar. Ma duc sa fac si o salata.
La prinz am mincat iarasi sandwich de curcan. Alexandru se tot minuneaza si zice ca-i bun ca la MacDonald's. Cred ca vrea sa fie un compliment.
adriana spune:
A.. super Andrada, ti-ai facut baie?
taman cand sa vad si eu pozele se bloca flickrul
(asta da inghesuiala)
ps, ai facut poza si la la insigna, tztz
Gabbriela spune:
woow Andrada... ce mai baie.. misto.. felicitari... miguelito a facut o treaba buna
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
pumba spune:
andrada- frumoasa baia! super! e baia de zi cu zi? sau de musafiri,asa?
cat te-a ajuns cu totul? acum il recomanzi cu placere pe miguelito.
josefine spune:
So, am fost la court astazi. Ma asteptam sa imi ofere o intelegere ceva, gen platesti ticketul, faci defensive driving course si ai scapat. Ei bine, nu a fost asa, desi toti cu care am vorbit mi-au zis ca iti ofera un deal atunci pe loc.
Urmeaza procesul, sa vedem.