America 126
Raspunsuri - Pagina 5
adriana_m spune:
Stiam ca am uitat sa zic ceva: LA MULTI ANI RALUCA!!!
sanatate, fericire si numai bucurii sa ai in viata.
Carmenbr spune:
Corina, LA MULTI ANI RALUCAI!
Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viata. Iar daca "gastele" nu mananca orzul - aka amandinele - eu te pot vizita, ca suntem aproape.
Lia, super tare faza cu seful tau! Pana la urma, de ce te-a dat afara? Care era motivul real?
Andrada, ce s-a intamplat pana la urma cu seful si clientul ala?
Si parca mi-aduc aminte ca zicea cineva ca ti-ai facut o baie misto? Asa e?
4 anisori...uraaa!
ocebine spune:
Am intrat sa vad baia minunata a Andradei...ioc...in schimb curcani afumati, inghetate si alte minunatii. Fac cale intoarsa si ma intorc la rapoartele mele plicticoase.
Am intors stomacul unui coleg ieri la lunch...mi-am comandat ficat de vitel prajit (rare)...s-a inverzit..cica cum pot minca asa ceva??? Lasa, ca nu stie ce-i bun. Am papat TOT...am intis si piine in sos (ca nu-i coleg fitzos, ne tragem de sireturi). La sfirsit am comandat si o inghetata de vanilie inecata in 2 espresso. M-a intrebat unde bag atita
LA MULTI ANI Raluca!!!...sa fii sanatoasa si desteapta...sa faci mamica fericita!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Carmenbr spune:
Fetelor, citii la canadience ca una din fete a auzit de la cumnata ei din America ca au picat ieri pensiile private. Ce a picat ieri, ca eu nu stiu nimic. Aveti ceva informatii si pt mine, please?
4 anisori...uraaa!
sinzi_ana spune:
La multi ani Raluca!!!!!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
pumba spune:
sanzi- frumoasa casuta! sa o stapaniti sanatosi ! finii tai au venit din Romania in concediu la voi?
ocebine- maine ma duc sa-mi cumpar ficat,mi-ai dat o idee buna.am cautat de pui si nu am gasit ,nu mai aduc pt ca nu se vand, pe unde am intrebat.
miereamara- la sala? wow!!!!eu dormeam si mancam toata ziua.
monabella spune:
Anamaria mi-ai facut pofta cu ficatul. O sa caut reteta Ficat venetian caci cica e deosebit de cel frantuzesc.
acum 2 ani am avut un coleg de servici francez care a declarat la job ca mincarea favorita a copiilor lui (tripleti de 7 ani) e ficat de vitel.
Colegii americani mai ca n-au vomitat :=)
ocebine spune:
Monabella...fix ficat venetian am mincat (Calf's liver veneziano)...unde pui ca era si o gramada de ceapa deasupra...a rezistat stoic colegul meu!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monabella acum 2 ani am avut un coleg de servici francez care a declarat la job ca mincarea favorita a copiilor lui (tripleti de 7 ani) e ficat de vitel. Colegii americani mai ca n-au vomitat :=) |
Colegul meu francez a spus acelasi lucru despre gemenii lui de un an.
Eu am fost cu Ana si cu gradinita ei in vizita la pompieri. Apoi am mers cu toti copiii in parc, unde Ana e regina playgroundului. Invatatoarea a zis ca e cea mai "strong", merge pe monkeybars ca si copiii de cinci ani. Daca-mi spunea ca-i cea mai desteapta era si mai bine, I'll take si chestia asta.
Ma gindesc ce sa mai mincam astazi din curcanul ala...
adriana_m spune:
Lasa Romona J ca e bine si cea mai strong. Al meu e asa de fricos cateodata vai de capul meu. cred ca l-am prea cocolosit. De aia e bine cu doi copii. Of dar nu mai vine al doilea nici cum.
Niste sandwich-uri merg din curcanul ala cred ca bine de tot. Dar ce fain ca ii duce pe copii la pompieri si in parc. La noi nu exista asa ceva. A fost pompierul la ei. Si noi oricum nu avem ce cauta acolo.