America 126

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi, am vazut si eu casa, foarte faina, sa o stapaniti sanatosi!
Jocurile pt Wii le-am luat de la baza...cred ca se pregatesc de Craciun ca au avut sale-uri de 50%.

Corinadana, LA MULTI ANI Ralucai!!

Ramona, zii sotului sa le spuna alora ca el poate sa isi dea seama de vinovatie cuiva doar dintr-o privire, fara sa ii trebuiasca facts! Sigur nu il mai iau.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata!! ce inseamna sa nu doarma noaptea.. acum ele dorm ca sunt obosite si eu..bantui pe forum.

Corina la multi ani Ralucai!! - daca nu are succes amandina da-o incoace..

Ramona s-a amanat aseara executia inghetatei ca s-a trezit Sabina si a inceput sa urle. Azi insa nu o mai iert.. sa scap de stres nu de alta..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Vad ca povestiti despre mancare.Eu una nu sunt mancacioasa din fire.Si din pacate cel mare ma mosteneste si cred ca si cea mica.Nu sunt sigura inca..Va admir cind va aud ca faceti placinte si piine.Mi se pare o munca titanica sa faci aluatul.Imi aduc aminte de mama cit se muncea saraca sa faca placinte .Nu imi place sa gatesc deloc.gatesc doar mancaruri rapide si nu complicate.Nu ma pricep la gatit.Dar in schimb imi plac dulcurile.Ciocolata in special.Ma bat cu sotul de la ea

Corina-ce noroc cu o asa profesoara.

Andrada-m-ai facut curioasa.Abia astept pozele cu baia.

Cami-invat pt GMAT.Test de engleza si mate.Mi-e frica de eseuri.Habar nu am cum sa le fac.Dar in ritmul in care invat voi termina materia probabil peste citiva ani

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, ma bucur ca v-ati distrat! :)) Dar stii ce efect a avut greseala? Sefu' s-a apucat personal sa dea telefoane sa imi gaseasca alt job. Mi-a dat lista cu persoane la care stia el ca pot aplica si mi-a dat glowing letters:)) Am aplicat la 10 pozitii si am obtinut 9 interviuri

Ah, si eu abia astept sa vad poze cu WCul ala patrat :)) Ma bucur ca sunteti in extaz de baie.:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Ramona, zii sotului sa le spuna alora ca el poate sa isi dea seama de vinovatie cuiva doar dintr-o privire, fara sa ii trebuiasca facts! Sigur nu il mai iau.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Ce tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Neda, eu sint exact ca tine la bucatarie. Piinea o fac la masina, e cel mai simplu lucru din lume. In rest gatesc doar chestii simple.

Cami, sper ca fetele-s OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cryssa, masina de paine este un Sunbeam de la walmart, cel mai ieftin posibil (vreo 55 de dolari). Nu eram sigura ca o sa o folosesc si nu am vrut sa imi iau cine stie ce scumpete de ustensila.

Corina, La Multi Ani pt Raluca! Sa-ti traiasca si sa va bucure viata si de acum inainte!

Mi-au revenit arsurile, nu stiu ce naiba sa mai fac!
Ieri m-am dus la gym dupa placinte si cozonaci, ma miscam in reluare, de abia am reusit sa merg juma de ora pe banda aia de alergare.Azi vreau sa merg si un pic la piscina, e o caldura aici, ca in miezul verii (se racorise la un moment dat si m-am apucat de mi-am comandat cisme de pe piperlime.....stau ascunse in depara sa nu le vada husbandu'). Azi trebuie sa imi vina alt pachet cu haine de la gap, de care nu stie si de obicei ups-ul vine dupa amiaza cand nu e el acasa, ei bine, stateam noi pe terasa si ne beam cafeaua si hop....vad masina de la ups, mi-a inghetat zambetul pe buze....din fericire era un overnight delivery pt un alt vecin.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Din pacate timpul este atat de limitat si viata asta asa de busy … mai intru si eu cate putin pe aici …
Nici n-am apucat sa multumesc fetelor despre informatiile legate de California. Vacanta din California in august a fost excelenta. M-au ajutat mult, mai ales informatiile de la Miereamara – ce sa vizitam in San Diego.Tare m-as muta acolo si sa am part time job sa pot creste palmieri .

Balckpanterro, nici noi n-am bagat bani in 401k, pana acum – adica de luna asta – o fi bine, o fi rau – who knows. Dar deocamdata nu am pierdut nimic.
Eu am plan de pensii private din Canada – foarte bun, ca lucrez la govern. Iar sotul asa cum spuneam a inceput doar de luna asta.

E nasoala perioada si incertitudinea mare. Suntem si la inceput de process de green card – sper sa reusim sa-l luam chiar daca va dura mult .

Vroiam sa mergem la sfarsit de noiembrie in Mexic , ne-am book-uit vacantele, dar nu si biletele – stam asa sa vedem ce se mai intampla – cred ca va fi pana la urma un last minute deal. N-am facut niciodata asa ceva, tot timpul era aranjat cu luni bune inainte – dar cum nu stii ce-ti aduce ziua de maine, nu stim ce sa facem.

Miereamara, cu mana pe suflet eu n-am vazut in viata mea niste poze mai frumoase cu gravidute . Esti extraordinara – pacat ar fi sa te opresti la un singur bb. Esti muninoasa, efectiv te prinde – iar sotul ar trebui sa-si deschida studio – lasa job-ul cu computers – va face prelucrare pe computer .

Intru si eu si citesc pe sarite, dar se vorbea de mancat, fumat.
Eu am fost plinuta de cand am venit pe lume – cand eram mica nu-mi gasea mama palton sa-l inchei peste burtica – deci n-am nici o sansa sa ajung manechin. Toata viata mea m-am chinuit cu diete, si cu cat mai mult de tin, cu atat ma oftic si mai tare ca si apa se pune pe mine.
Urasc bucatareala, dar n-am ce face - o mai folosesc din cand in cand - ptr. piciul mic pe care la-m invatat cu mancare gatita. Dar savurez si enjoy-nuiesc mancarea buna mai ales facuta de alti.

Am renuntat la fumat acum 3 ½ ani – sunt cazul fericit, care nici nu mai suporta mirosul, nici vorba sa ma apuc din nou.

Gata am mutat si odrasla mica la daycare full time in State si nu mai merge in Canada. Adevarul ca am avut noroc , ii place f.f.f mult la noul daycare gen Montessori, e foarte busy, au foarte multe proiecte, clasa e mica max 12 copii si 2 educatoare. Asa ca el singur a spus ca nu mai vrea sa mearga la vechiul daycare si tranzitia a decurs usor. Deja rezultatele se vad, stie mult mai multe, si n-am avut nici o dimineata in care sa faca nazuri. Mai ca ma da pe usa afara odata ce ajungem acolo .

Cum nu ne-am mutat decat din ianuarie, in primele luni, mai ales ca inca mergea la daycare in Canada, era asa o figura fiind derutat, cand il intreba cineva unde locuieste spunea orasul din State si tara Canada .
Ma distreaza ca daca il intrebi cati ani are iti spune 3 si ca ziua lui e in June 13 dar nu si anul – niciodara – te lasa faci si tu putina matematica. Sunt tare dulci la varsta asta, mai tot timpul – mai au si momente cand iti vine sa demisionezi – dar deh cum spunea o colega de la grupa lui de copilasi – daca ar fi asa usor sa gasesti inlocuitor.

OanaC, v-ati aranjat inapoi in Philadelphia? Cine stie daca n-am ajuns la voi in Florida, ca e tare fricos piciul mic, si nu vrea la Disney nici sa auda de el, poate ajungem mai usor in Philadelphia, mai ales ca vine iarna pe la noi si e boring.

Crysa, m-am blocat cand am citit intamplarea ta. Noi la dinning room niciodata nu tragem jaluzeaua, mai ales vara ca e iesirea spre deck si e greu tot jos – sus. Acuma nu facem dragoste acolo , dar seara mai trecem pe acolo mai in chiloti. Dupa ce-am citit primul lucru – m-am dus sa trag jaluzeaua sa nu ma trezesc cu vre-o pleasna ca sunt indecenta in casa mea. Noroc ca iesirea e in spatele casei si avem ceva teren. Dar mai sunt case in spate pe partea opusa. Nu-mi vine sa cred .

Sper sa ma primiti inapoi, asa mai raraut, dar va citesc cand pot si apuc . Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la multi ani Corina pt Raluca, multa sanatate si fericre

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Neda la fel patesc si eu cu invatatul, intr-un ritm de mosi. si nu stiu de ce. Iar cu eseele la fel patesc si eu, varza. vezi ca sunt pe net exemple multe de esee. daca nu gasesti imi zici si caut adresa si o pun aici.
Ramona J a fost foarte buna garnitura aia la salata aseara. Minunata. Cred ca e minunat si curcanul ala afumat. cu asa vecini m-as muta si eu la voi in cartier. La noi vecinii abia zic si ei un hi in coltul gurii.
Miereamara, wow tu mergi la sala? Noi care nu suntem gravi nu mergem si tu mergi. Mi-e rusine si ma gandesc deseara sa merg si eu un pic. M-ai ambitionat un pic asa. Sa vad daca ma tine pana deseara.
Sanziana imi place si mie mult mobila de la Ikea, inca din romania imi placea. Si noi cand ne vom lua casa (sper ca in viata asta) vreau mobila tot de la ikea. Super faina si la calitate si la pret.
CamiM neaparat sa termini inghetata aia deseara la un eseu. sa vezi ca se scrie singur eseul .

Mergi la inceput