America 126
Raspunsuri - Pagina 3
Ramona J spune:
Pumba, si la Dairy Queen au reduceri? Tare ii iubeam cind am emigrat prima oara, mincam mereu banana split. Nu stiu cum, dar pe vremea aia nu se lipeau toate asa de mine!
Corinadana, sa-ti traiasca Raluca, sa-ti aduca numai bucurii.
Si la Alexandru la scoala au avut anul trecut teste contracronometru. Am facut si eu acasa cu el. I-a prins bine, ca el e din asta visator. Mai ales in timpul lectiilor!
cryssa29 spune:
Miere, ce masina de paine ti-ai luat? Vreau si eu sa cumpar, insa nu stiu care e buna.
Si mai vreau blender bun. Am schimbat pana acum 4 blendere. 2 le-am returnat, 2 le-am aruncat caci le-am ars motoarele.
salivez dupa un smoothie dar nu mai stiu ce blender sa mai cumpar.
Sanzi, frumoasa casa.
Andrada astept cu interes sa vad minunata ta baie.
Cand te duci la jury duty esti platit? Adik firma te plateste? Ca daca pierzi o zi nu e asha mare tragedie, da' o saptamana e cam mult.
Fetelor, mi-e asha drag cand citesc povestile despre copii vostri...Aveti copii minunati.
corinadana spune:
Multumesc fetelor!!!
Le fac amandine (numai nu le portionez, las blatul intreg)si le duc la scoala la copii. Oare le o place?! Maine am timp, Ralu are liber ca i Yom Kipur dar teme cat ptr doua zile, la teacher asta nu se pune ca i liber...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
adriana spune:
Corina, chiar asa "La multi ani" pentru Ralucutza, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
Sanzi, felicitari pentru casa, dar parca te-as felicita si mai tare pentru ca esti atat de aproape de romance.. Pare o gasca frumoasa acolo, plus ca va mai ajutati cu bebici, etc.. Sa va bucurati de casa
Aici am vazut ca acopera cu o plasa piscina, cand se face anotimpul rece, ma gandesc ca si voi puteti gasi ceva de acoperit cand n-o mai folositi..(asta apropo de timpi morti la psicina)
Ramona, miere, nu mai vorbiti de mancare...
Aa... Sanzi, daca ai timp, da-mi si mie te rog reteta de mici, poate gasesc aici carnurile respective(sau nu)..
Am rezolvat si cu branzeturile, traiasca eurofoodmart.com
Ramona J spune:
Corinadana, sa ma anunti daca nu le plac amandinele. Dau curcan afumat la schimb!
Mi-am amintit ca invatatoarea lui Alexandru a fost in Romania. Missionary. A zis ca tatal ei merge in fiecare an. Cred ca o biserica din zona are o actiune acolo, am mai intilnit citiva oameni care au fost la Braila parca.
corinadana spune:
S a facut!
Aici te poti astepta la orice; le am dus odata niste clatite minunate cu crema de cioco si ei...
Adriana multumesc!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana S a facut! Aici te poti astepta la orice; le am dus odata niste clatite minunate cu crema de cioco si ei... Adriana multumesc! Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
Strici orzul pe giste cu astia!
Adriana, Miere are o scuza ca-i gravida. Eu nu stiu de ce naiba poftesc de la inghetate, la amandine, clatite, peste si ce s-o mai fi zis pe aici. Parca as incerca si quesadillas.
Acum ti-ai gasit sa amintesti si de eurofoodmart asta, ma duc sa vad ce-i pe acolo!
Cryssa, le-am intrebat si eu pe fete de blender, mi-au aratat unul cu $700! In concluzie am fugit la Walmart si am luat unul cu vreo $30. Il arunc cind e cazul si merg iar la Walmart.
Firma te plateste cind mergi la jury duty. La noi ghinionul e ca practic n-a inceput inca lucrul, aia urma sa fie prima zi.
Ramona J spune:
M-am pierdut printre brinzeturi si salamuri. Nici n-am ajuns la dulciuri inca pe site-ul asta. Spuneti-mi si mie ce va place de acolo.
Eu vreau sunca aia Kolozsvar. Mai sint niste variante, or fi mai bune? Sint proaspete produsele? Vad ca au manouri cheese, dar e mare bucata si nu-mi place cum se face daca sta mai mult.
adriana spune:
Eu numa cu branzele.. am innebunit de pofta 3 luni aici, visez branzica de vaci cu miere, salata de rosii cu br de oaie, pohtesc la pateurile lui sanzi cu br, vinete la cuptor cu br, etc.. toate incep cu br la mine-n cap...
cryssa29 spune:
$700? Pai imi trece pofta imediat. Eu am platit cel mai mult $150 pe un Kitchen Aid si mi s-a parut foarte mult ptr un blender - s-a ars motorul dupa 2 luni.