America 126

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI RALUCA!!!...sa-ti traiasca fetita CORINA,sa va bucure toata viata!!!

A propos, de mancare...oooo,mie imi place sa gatesc,as gatii tot timpul,mai ales sa experimentez imi place,numai ca nu e timp pt asa ceva...imi place cel mai mult sa fac prajituri,dar nu are cine sa le manance,sotul nu e cu dulciurile..si asa tre' sa bag eu tot in mine...mai bine nu fac!!!

SINZI,care 25 fata,ca am plecat de la tine si nu era trafic si am facut 35 de minute...uite asa RAMONA,a lasat ea oceanul sa stea la cai,hahaha...care cai ca nu am vazut niciunul...si oricum cine are bani si de cal,hihihi....o vad eu si cu scolile astea....dar acum oricum e faptul consumat,,s-a mutat si gata...era la 5 minute de noi...offfff... Sinzanico,tare dor o sa-mi fie de tine!!...da macar esti mai aproape de Elenuta,

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ramona, cred ca avem aceeasi programa la gradi, ca si clasa lui Eric a fost azi in vizita la fire-station.
Toata saptamana asta numai de fire au vorbit, au avut vizita de la 4 fire-fighteri, a invatat ca trebuie sa suni la 911 cand e foc si sa strigi "Help, fire in my house", ca trebuie sa "stop, drop and roll', nu sa fugi ca atunci creste focul mare si apoi sa iesi pe geam in backyard (asta cu geamul sper sa o uite), le-a dat palarii de fire-fighter cu numele lor pe ea (degeaba le zic eu fire-man, ca nu, se numesc fire-fighter) si tot asa. Pe bune, m-a distrat cate a putu sa invete, e asa haios, la fiecare 2 cuvinte incepe si recita poezia cu 911 si tot asa. Si bine-nteles ca acum se face fire-fighter. Sa vad diseara ce mai povesteste.

Mai, voi nu stiti nimic de nici o cadere, nimic la pensiile private? ca m-am tot dus pe news si nu am gasit nimic, dar la cat de multe stiri sunt acum cu criza asta, se schimba stirile tare repede.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cred ca "au cazut pensiile" inseamna ca au scazut in valoare. Ceea ce e foarte adevarat, ca am facut eu greseala sa verific.
Exact asa a fost cu firefighters, inca o data m-au uimit americanii astia. Au explicat atit de frumos totul, unul dintre pompieri le-a dat "high five" la toti copiii si apoi a inceput sa se imbrace in costumul lor, continuind sa le spuna ca-i tot el, Joe. Imbracati cu toate alea arata destul de "scary", dar in felul asta au inteles copiii ce e cu el. Cind a fost gata echipat, inclusiv cu masca - au mers copiii la el si i-au dat "high five". Ana s-a inghesuit printre primii, au fost citiva care n-au mai indraznit sa se apropie.
Adriana m, citeodata au open house pompierii si poti sa mergi cu copiii in vizita. Poti sa suni la firehouse de linga voi sa-i intrebi.

Crismir, mie mi-a placut un cartier din Hollywood, intre timp am uitat cum se cheama. Cum pleci de la ocean inspre Hollywood, e imediat dupa pod, in stinga parca. Niste casute mai vechi, cu teren maricel. La doi pasi de ocean. Noi ne-am mai uitat la nord de Ft. Lauderdale, in Lighthouse Point. Cam departe de oras, dar aproape de apa. Imi place si Boca Raton, dar nu am studiat cartierele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu cred ca-i fire prevention week/month sau ceva ca si la philip au venit pompierii la gradinita si imi povestea cum a dat five cu un nenea, am uitat cum il chema, si la plecare avea fecior-meu palarie de pompier si stickere lipite peste tot pe haine.
in alta ordine de idei, eu am aflat azi la prima ora ca se fac concedieri (85 de persoane - supervisori si office people, nici un muncitor) si mi-a fost nu's cum sa intru, am zis ca daca vin sa ma dea afara sa nu ma gaseasca pe dc. hahaha.
se pare c-am scapat, l-am intrebat pe sefu; daca sa-mi gasesc cutie si-a venit sa ma linisteasca. nasol pt bietii oameni, inca nu am aflat cine sunt.
la multi ani ralucai!
ramona, as comanda si eu curcan da' numai daca mi l-ar trimite mai mic si pt thanksgiving. hm, ma intreb daca pot plasa comanda de acum...

philip&andreea

Mergi la inceput

Wow, Andreea! Bietii oameni. Pe site zice ca sint de 6-8 lbs. curcanii cei mai mici. Comenzile se fac de pe acum, au un numar limitat de curcani. Deci si daca-l vrei de Craciun, faci acum comanda. Am inteles ca se termina mai repede curcanii mici. Asta al nostru e un monstru, ar trebui sa-l cintaresc.

Mi-am amintit cu vecinii. Sa nu credeti ca sint toti la fel. Una peste alta majoritatea sint draguti, dar cred ca Desperate Housewives se inspira si de pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

eu cred ca-i fire prevention week/month sau ceva ca si la philip au venit pompierii la gradinita si imi povestea cum a dat five cu un nenea, am uitat cum il chema, si la plecare avea fecior-meu palarie de pompier si stickere lipite peste tot pe haine.

Da,da si la fi'miu' este maine...copiilor le plac pompierii...si al meu a venit anul trecut cu casca de pompier si o saptamana numai asta ne povesteste,sunt haiosi

RAMONA,zona aia de care zici e super frumoasa,dar si super scumpa..adica acuma probabil au mai scazut preturile dar nu gasesti nimic mai jos de 450-500 de mii...eu stau putin mai in spre sud(spre Miami)cam la 10 minute ,dar tot in zona aceea,adica la 5 minute de apa,numai ca la apartament...casele si in zona asta tot asa sunt,frumoase,mari dar,scumpe...adevarul este ca aici sa-ti cumperi o casa e foarte greu,ca sunt scumpe...doar sa prinzi o super oferta si sa ai noroc sa fie si buna casa...sau ai varianta townhouse-ului,care sunt foarte mari ca structura dar curtea e micuta...ei,hai ca m-am intins la vorba cu casele,scuzati daca va plictisesc

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Stiu unde sinteti voi, pe acolo se construia tare mult cind am mai fost noi.
In zona aia din Hollywood mai gaseai atunci si sub 400. Asta a fost pe cind nu explodasera preturile chiar asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mi-au vazut fetele baia si s-au jurat ca e frumoasa.
Daca mi-aduc aminte exact cuvintele: e cea mai frumoasa baie pe care am vazut-o, e mult mai frumoasa ca baia mea, ...etc.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Care fete? Ca eu nu am vazut nimic. Pune si aici poze, please! Acum dupa ce ne-ai facut asa curioase, nu ne lasa cu ochii in soare! Sau pe PM!

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Va multumim mult pentru urari!!! si voua asemenea.

Andrada acum o placere sa stai in baie, nu?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput