America 126

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai da, duminica se duc la biserica (si fac asa cun randul ca-s multi si nu incap in biserica, deci de pe la 9 pana pe la 3 tot se duc), apoi nu fac nimic. am un coleg care mi-a spus ca nici hiking nu pot merge. acu', eu stiu, alta colega merge in club duminica seara, drept, e mai liberala ea asa. eu iubesc duminica ca-i super sa-ti faci cumparaturile atunci, magazinele si restaurantele mari sunt deschise. nu tu trafic...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mi-a placut "The Job".
Imi plac si pantofii recomandai de Anamaria. Eu mi-as rupe gitul instantaneu, dar sint frumosi.
Am avut parent-teacher conference la Alexandru, cica-i destept tare baiatu', dar cam neatent. Teacher ne-a prezis ca se face "om mare". Asa sa fie!
Miine aflu si despre Ana, daca are si alte talente in afara de alea de catarat. Prevad ca asta va fi highlight-ul discutiei.
Ma duc, ca l-am adus pe Alexandru acasa si astia cind se intilnesc se iau la paruit.
Finally, a inceput si sotul jobul astazi. Sper ca mai vrea si miine.
A scapat ieri de jury duty, lucky us!

Edit ca uitai sa spun cit de scary mi se pare la Ciuf. Sa nu lasi copiii singuri nici o secunda. Poate ii mai imbunati pe cei de la Protectia Animalelor, sa va protejeze cumva. Eu as sta inchisa-n casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea, se angajeaza in draci aici, in cadrul AFRICOM(contractori si gov. employees).Zii sa se intereseze :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu mor dupa pantofi (Alex mereu ma intreaba:"Dar nu ai suficienti?")...
Azi sint incaltata cu www.shoemall.com/product/BCBGirls-Womens-Sicaro-Sandal-Multi-148223&cpncode=19-12966016-2&srccode=cii_9686437&GCID=C16122x008&style=148223&KeyCode=SMJQ902" target="_blank">minunile astea (abia achizitionati duminca)...i-am potrivit cu o pereche de pantaloni bleumarin gen sailor (nasturi in parti si foarte largi) si www.bananarepublic.com/browse/product.do?cid=40620&pid=606842" target="_blank">bluza asta...tot cu curelusa la mijloc.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Frumosi. Open toe la job?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Frumosi. Open toe la job?

Lume multa, oameni putini

I'm a rebel...Cind am inceput eram super ultra conservativa la imbracat...in timp am relaxat codul pe aici, fiind singura femeie in committee...seful ma "indulge"
Asa ca am tranzitionat multe jachete in twinsets, am bagat pantofi ciudatei si colorati, ciorapi funky si bluze mai europene.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

foarte chic tinuta ta anamaria! mi-ar place sa lucrez in office cu tine, ti-as admira zilnic outfiturile dar pe mine ar trebui sa ma lase sa vin zilnic in jeans si (t)shirts; dupa ce m-am obisnuit intr-un job la care nici o tinuta nu e impusa, nici ca as mai schimba (sper sa nu fie cazul).
pan la urma am realizat ca azi am limbaritza ca-s happy. am terminat o applicatie demo pt Apple (sper sa o si cumpere) si am luat si un bonus uraaa....

Ramona, felictari pt Alexandru si success sotului!

Alina

Mergi la inceput

Felicitari LucasMom, acum vad ca esti Alina (tiza mea).

Multumesc, ma bucur pentru Alexandru si sper sa fie sotul happy cu jobul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Pantero, daca nu stii o boaba de germana merge cu job acolo? ca l-as trimite si pe al meu in germania
Ce-mi plac pantofii vostrii, eu tot in blugi si adidasi( am incercat acu o saptamana cu ceva tocuri mai discrete si m-a durut spatele de am zis ca merg desculta acasa)
Miere, stiu cum te simti...eu nu am cumparat inca nimic, doar fac lista, ma panichez si eu putin. Pune-l pe Luc la masaj( am o carte numai despre asta, o pun la odisee cand o pleca seful sa o pot scana) si iesiti si voi la ceva restaurant mai select, la un film..poate iti mai trece.

Crisss 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Mi-a placut "The Job".
Imi plac si pantofii recomandai de Anamaria. Eu mi-as rupe gitul instantaneu, dar sint frumosi.
Am avut parent-teacher conference la Alexandru, cica-i destept tare baiatu', dar cam neatent. Teacher ne-a prezis ca se face "om mare". Asa sa fie!
Miine aflu si despre Ana, daca are si alte talente in afara de alea de catarat. Prevad ca asta va fi highlight-ul discutiei.
Ma duc, ca l-am adus pe Alexandru acasa si astia cind se intilnesc se iau la paruit.
Finally, a inceput si sotul jobul astazi. Sper ca mai vrea si miine.
A scapat ieri de jury duty, lucky us!

Edit ca uitai sa spun cit de scary mi se pare la Ciuf. Sa nu lasi copiii singuri nici o secunda. Poate ii mai imbunati pe cei de la Protectia Animalelor, sa va protejeze cumva. Eu as sta inchisa-n casa!

Lume multa, oameni putini

Felicitari lui Alexandru!!!...sa-ti traiasca copilasii RAMONA...si multumesc pt urarea lui Robert!...si noi avem pe 31 conferinta,prima din viata puiului meu,abia astept sa vad ce zice de el...sigur o sa-mi zica ca e prea dur,ca am probleme cu el cu impinsul asta cand nu-i convine ceva.

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput