America 126
Raspunsuri - Pagina 22
Ramona J spune:
Mirela, pe asta prima stiu ca o astepti cu mari emotii. Imi facusem si notite, am fost foarte pregatita.
La intilnirea pentru Anuta (prima pentru ea) am si eu un chestionar de completat. Educatoarea asta e extrem de "thorough", n-am mai pomenit asa ceva. Desigur ca intilnirea e miine dimineata si eu abia acum ma apuc de homework, sa completez hirtia aia. Sint de groaza, recunosc!
Criss, de ce trimiti mai consortul in Germania?
Gabbriela spune:
din repertoriu "fiecare cu ce il doare" sorry...
fetelor hai sa va intreb si pe voi, ca imi zbarnie creierul... la scoala invatatoarea insista sa cumparam macar o carte pe luna de la ei, si ei vor primi in schimb o carte gratis... carti sunt variate simai usoare si mai grele, si mai pe nivele de avansati simai de incepatori... preturile dupa buzunare mai mici , mai mari, carte buna pret mai mare, carte de 2 parale cu un 1 $...
deci .... au acuma "Junie B Books" ori ceva de genu asta, am pierdut iara foaia... ... 25 de carti cu $40 se merita sa le iau ori ba?
Ruxij stiu ca Bogdan citeste pe el, ii plac, eu nu am nici una si nu stiu de se merita sa dau bani pe ele sau nu.
Voi luati carti de la scoala.. sau mergeti la magazin si le rasfoiti prima data?
multam de ajutor
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
blackpanterro spune:
Crisss, pai ar lucra la baza, nu ii trebuie germana :).Nici noi nu stim.Dar daca ar prinde job aici puteti veni toti, nu numai el.Si eu v-as inchiria o casa :) (platita de guvern of course) :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Nicole, merita sa cumperi setul de Junie B Jones. Le-a citit si Alexandru si-i plac.
Eu verific pe Amazon cartile, ai acolo un sumar si reviews.
Mi se pare totusi deplasat sa insiste invatatoarea sa cumparati carti. Primim si noi lista, dar nu se pune presiune sa cheltuim bani. Parintii inteleg ca sint avantaje pentru scoala, nu-i nevoie sa fie impinsi de la spate.
ocebine spune:
Gabbriela, nu esti obligata sa cumperi...stiu formele acelea de la Scholastic. Eu le mai sar din cind in cind.
Ai mei n-ar avea rabdare sa citeasca 25 de carti cu Junie B Jones...citesc 3-4 si apoi vor altceva.
Acuma o carte, doua la citiva dolari, nu-i bai...si se bucura cind le primesc la scoala.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Oana_B spune:
iu-huuuu
Va invit la urmatorul capitol:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128090
miereamara spune:
Blackpanterro, uite pe mine ma intereseaza subiectul. Luc lucreaza tot in computers si chiar ne-ar interesa o relocare de maxim doi ani in Europa, acum cat inca nu ne-am hotarat in ce parte a Americii sa locuim si nu avem nici casa. Trebuie sa ai GC obligatoriu (el inca e in proces de obtinere) sau tb sa fii cetatean sa ai acces la job-urile respective? Lucrezi pt armata sau cum? Contractele sunt pe termen limitat sau risti sa te cheme cand ti-e lumea mai draga inapoi? Si eu (am GC) mi-as putea gasi ceva cu masterul meu in economics? Da-mi cateva detalii generale sau un site de unde imi pot lua singura informatiile.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Andrada spune:
Si noi cumparam scholastic citeodata ca sint ieftine. Pe mine ma enerveaza "school store" unde cumperi nimicuri in fiecare miercuri in beneficiul PTA, am lifetime supply de strechymani.
Unele carti le citim la bookstore/library unele le cumparam. Marcu e cu Magic Tree House.
Dar i-a placut enorm Holes (s-a facut si un film, poate i-l cumpar) si acum citeste continuarea). L-a impresionat teribil a si terminat-o in doua zile.
Cu Harry Potter ultima carte parca nu mai vrea...cred ca ii pare rau sa se desparta de ea, ca parca tot amina si se apuca de altele, ori e prea intensa.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu