America 126

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ocebine compatimesc cu tine, stiu ce zici, noroc ca la noi mai toate conf sint la telefon si ma iutiub or whatever cind dau de d-astia de nu-i suport pe viu.

Miere ia un film bun, propteste burtica in perne matasoase si let go.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc de site-uri cu costume, dar tot nu gasesc ce sa fiu.
Am vrut sa ma imbrac ca Charlie Chaplin cu pantalonii sotului si sacoul lui Marcu, mi-am luat palarie si baston, dar arat jalnic.
N-am idee,
Poate tiganca?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si eu sint invitata cu soatza din dotare la un party costumat doar cu adulti dar cred ca voi zice pas...

Alex vrea sa fie "French Mime" anul asta iar Nick, Alice Cooper...asa ca scap ieftin.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Ocebine compatimesc cu tine, stiu ce zici, noroc ca la noi mai toate conf sint la telefon si ma iutiub or whatever cind dau de d-astia de nu-i suport pe viu.

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Pai la telefon si nenea asta...dar mai am seful linga mine care nici el nu-i de ajutor ca butoneaza furios si el la laptop dumnezeu stie ce...dupa care se mai hlizeste nitel cu mine si tot in brate imi lasa discutia.
Iar nenea asta mi-a facut capul toba...avem o fraza standard cu privire la insurance...el nu si nu...de ce trebuie...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Lucasmom, faina rochita. Scoate-o in valoare cu niste ciorapi negri, nu culoarea pielii.
Ocebine, haioasa intamplare. Ai tai baieti sunt la curent cu toate chestiile feminine, sa inteleg?!
Sa va povestesc ce am patit odata cu Luca la toaleta. L-am luat cu mine, inauntru, l-am rugat sa stea cu fata la usa cat imi fac si eu nevoile. El, cuminte, se juca cu o masinuta pana cand aud un strigat din cabina alaturata. Luca al meu isi bagase capul in cabina alaturata sa isi recupereze masinuta si doamna respectiva s-a speriat de el .
Va amintiti ca va povesteam eu de cateii vecinilor nostri care erau cuminti, frumosi, parfumati? Eh, unul din ei a murit ieri dimineata, atacat de coioti. Asta se intampla la 5 dimineata cand stapanul ii plimba prin comunitatea noastra, fara lesa.
Acum nici nu mai am curajul sa ies pe intuneric in comunitate cu asa animale ce se plimba prin zona.
Miericico, imi amintesc ca pe mine ma apucase depresia cu Umanitarele de pe forum. Plangeam la fiecare caz si totul era negru pentru mine. Despre hainute, am fost tare superstitioasa. Nu am luat nimic decat inainte cu o luna de a naste.
Fug la scoala.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

va multumesc la toate pt sugestii. o sa iau ciorapi negri insa o sa fie d'aia fini si subtiri (parca Victorias Secret avea unii taare subtiri si delicati) ca la noi sunt inca 80F si peste in timpul zilei. mi-a placut si sugestia Anamariei sa iau pantofiori in contrast, ma gandesc la rosuuuu (scufita rosie, nu alta... aiiii!) cred ca am s-o numesc style adviser or something like that, merita ceva titlu ;)

mierea la fel si eu, am cumparat toate lucrusoarele din timp dar am stat mereu cu frica in san sa nu se intample ceva. desi pe de o parte eram foarte pozitiva si optimista, pe de alta n-am luat jos nici o eticheta, n-am aruncat nici un big box in care am cumparat carutul, carseatul, mobila din baby's room, etc. ma impresionau la lacrimi o mie de lucruri banale si plangeam zilnic pe umarul sotului ca imi doresc ca copilul sa fie perfect si sa nu apara nici o problema. Asa ca simptomele astea sunt firesti, cred acum, desi la vremea aceea mi se parea ca sufar pt toata omenirea!

Zilele astea Lucul nostru e putin racit,tuseste si stranuta; ieri l-a vazut doctorita si a zis ca e ok, sa ne ingrijoram doar daca face febra. asear s-a trezit in urlete, l-am luat in brate si am constatat ca nu putea respira (la ce varsta incep sa respire si pe gura?), avea nasucul infundat, i-am pus picaturi, alte urlete, am incercat sa-i aspir nasul, pana la urma a adormit inapoi. Apoi am realizat ca prima data cand o sa dorm pe saturate cred ca va fii peste cativa ani (poate 10 ?!) cand copilul o sa poa sa-si vada de trebusoarele lui singur.

Andrada, mai spune-ne cum te-ai adaptat la baia ta cea noua

Ciuf, mi se pare destul de ingrijorator la voi acolo cu atatea animale salbatice care par si flamande pe deasupra!!
Mai ales ursul...cand mergem la ski, mereu observ containere din acelea speciale pt gunoaie, care sa nu poata fi deschise de ursi si sa-i tina departe de comunitati. La voi lumea nici macar nu prea se sinchiseste... Eu ma gandeam ca daca ar fi sa doresc vreodata sa ne mutam din California as alege Colorado ca are vreme buna in general si ski cat poti duce insa acum deja adaug si ursii si alte salbaticiuni in poza! Cum e in cazul asta, daca iti vine ursul in curte si poate fi periculos, ai voie sa-l impusti? (n-avem arme si nici nu cred c-as putea sa impusc ceva insa intreb, asa ca idee...)

gata ca m-am intins, inapoi la treaba cu mine...

Alina

Mergi la inceput

Ahhhh...LucasMom...pai daca sint 80F...nu trebe ciorapi deloc...io dadui sfatul prin prisma faptului ca la mine aici e frigulet.
O sanda mai edgy merge bine de tot la rochita aia...ceva catre punk.
Cam asa: www.zappos.com/n/p/dp/40757224/c/72.html" target="_blank">http://www.zappos.com/n/p/dp/40757224/c/72.html

(mie imi place sa imbrac lumea...reminiscenta din copilarie...ca nu ma jucam cu papusile chiar atit de mult cit ma cafteam cu baietii la fotbal - n-am avut coate si genunchi fara julituri pina pe la vreo 16 ani).

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alina, si mie imi place rochita si cred ca ai sa arati super. acu' daca-ti place skiul vino in utah, aici nu avem urs in curte, zapada-i "cea mai buna de pe pamanT" (hehehe, asa zice pe numerele de inmatriculare) da' avem muuulti mormoni :)

adriana, super pozele, azi iar ma duc acasa si-i zic sotului sa incercam pt joburi in germania :)

philip&andreea

Mergi la inceput

azi am un chef grozav de flecareala si mai deloc de lucru...
merci Anamaria, intradevar arata foarte bine sandalele astea. ma gandesc sa le order sa le probez, mie mi s-a latit piciorul dupa nastere si nush sigur cum imi vin. mai am timp sa caut ca finii nostri desi se grabeau initial, acuma au devenit pregnanti si se simt rau de tot asa ca o sa amane inca o sapt, doua, evenimentul.

in alta ordine m-a amuzat asta http://www.youtube.com/watch?v=3XGJq8wrw5I si vroiam sa v-o arat si voua.

Alina

Mergi la inceput

Andreea, daaa, fuseram si-n Utah la ski in 2002 chiar dupa Olympics in Park City si Deer Valley. Ne-a placut si Salt Lake. si-am mai fost inca o data in Utah la St George parca, golfing; frumos si acolo dar duminica era totul inchis, nici tipenie pe strada. or fi avand mormonii interdictie dduminica?

Alina

Mergi la inceput