America 126
Raspunsuri - Pagina 19
Ramona J spune:
Ah, cit ati mai scris!
LucasMom, votez si eu pentru ciorapi negri.
Blackpanterro, sint frumoase pozele. Ce creste Aidan!
CamiM spune:
Adriana da pe 17 sunt programata, vineri... brrr.. ma iau emotiile.. Merci!!
Blackpantero foarte faine pozele..si locurile vizitate dar si protagonistii..
Ce dragute povestile cu copii in cabina de proba.. sa inteleg ca asta ma asteapta si pe mine curand de tot?
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
blackpanterro spune:
Multumesc fetele!! Ne-am simtit minunat acolo, asa tara frumoasa...
Pumba, am cumparat cioco dar nu multa(niste tzatze de cioco, au fost prea haioase sa nu le cumpar), m-am axat mai mult pe waffles :), bune au fost!
Mi-au placut mult cantaretii astia, in centrul Bruxelles-ului.
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2008-10-12/23:59:01
Oare erau romani??Superb!!
LucasMom, foarte frumoasa rochita!Si eu zic ca merge mai bine cu ciorapi negri.Sa te vedem in ea!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
adriana_m spune:
CamiM nu fi stresata. Fi cat se poate de calma ca ai vazut ca asta conteaza pt speaking in special. Si nu mai citi nimic cu o zi inainte, parca asa tot zic cei care au dat pe forumuri. Tin pumnii stransi de tot.
Blackpanterro foarte frumos cantau oamenii aia. Mama ce mi-a placut.
miereamara spune:
CamiM, bafta la examen!
Pe mine m-au apucat niste ganduri negre, legate de nastere, de bani, de viitor, dc se intampla ceva nasol...cred ca sunt normale, dar nu mai scap de ele in ultimele zile, parca nu mai am chef de nimic, imi vine sa plang din orice. Am vazut o pisica cum incerca sa isi mute puii intr-o zi pe o straduta destul de circulata si am plans dupa aceea doua zile gandindu-ma ca EXISTA posibilitatea sa o fi calcat-o o masina. Nu am rupt nici o eticheta de pe hainute lui bebe (de parca ar mai conta asta dc se intampla ceva), dar va spun ca sa vedeti pana unde am ajuns cu paranoia.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
In conditii normale cred ca m-ar vindeca o sesiune de shopping, dar acum n-ar avea efect, ca ma vad in oglinda cata sunt si ma apuca si mai rau plansu',am ajuns la 80, noroc ca sunt inalta! Sa nu-mi ziceti la mai multe ca va bat!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
ocebine spune:
Nu, Miericica...nu shopping...o vizita la spa te vindeca de "blues"...un masaj, un facial, o mani, pedi pe mine ma pun in good mood...
Oricum astea sint kilograme care vin si vor pleca...incearca acum sa te relaxezi si sa te simti bine...ca apoi....POTOPUL!
LucasMom...imi place rochita, votez cu ciorapi negri si un pantof super inalt de culoare contrastanta (poate un purple).
Ramona, ai mei sint foarte "in tune" cu chestii femeiesti...poate din cauza ca sint mai mult cu mine si mama si ne aud vorbind.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
miereamara spune:
Da, Anamaria, chiar este o idee buna vizita la spa!
Sper sa imi revin, parca nu sunt eu, nu ma recunosc, mi-e si ciuda ca plang ca proasta din orice.
Nu v-am spus ca tb sa graduez in decembrie si sa imi sustin teza de master, intre 15 dec si 5 ian, exact cand imi este due date-ul. Sper sa nu-mi faca baby Aidan vreo surpriza! At fi mirific sa-mi sustin teza in plina depresie postanatala!
Martin Luther King Jr.
Aidan
blackpanterro spune:
Si eu spun la fel Miere, cauta un spa care face masaj pt gravide, e excelent!Fa-ti si un facial, mani-pedi, o sa te simti minunat.Eu asa am facut de fiecare data cand am fost "down" in sarcina.
Nu iti fa griji, totul va fi ok, gandurile tale sunt in mintea tuturor gravidelor.E normal
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
ocebine spune:
Sint acuma intr-o conferinta atit de plicticoasa ca imi vine sa ma dau cu capul de birou...
Am un tip din Boston care este super-anal...fiecare vorbulita o intoarce pe 1000 de fetze.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."