Dupa inseminare
Raspunsuri - Pagina 6
biankita spune:
meme, nu-i nimic, te doare ca se fixeaza bebe mik acolo
shi eshti shi cu antenutzele la maxim, ce simtzi se amplifica de 100 de ori
e ok, relaxeaza-te
biankita
crinuta spune:
Meme, da-ne un semn. Eu zic ca nu are nimic daca te doare burta. Si Helen cand a ramas insarcinata a avut dureri de burta de genul acelora pe care la ai inainte sa vina ciclul, asa ca stai calma
pupici
Crinuta
Marina spune:
ba pe mine m-a durut burta a ciclu si piciorul...nu radeti ca pe mine nu ma doare burta ci piciorul drept mai tare. Puteam sa jur ca vin rusii la ce simtome aveam.
A doua liniuta a iesit destul de palida da aveam o senzatie de "calcata de tren" ceva de groaza...exact asa i-am descris-o si dr.
Testul de sange l-am facut mult mai incolo pt ca la 6 sapt de sarcina, 4 dupa inseminare s-a vazut la eco un patratel mic mic mic si ala a fost Mariutza.
Hehehe si ce o sa mai rad de tine meme si de 100 kile ale tale!
Marina
PS: in primele 3 luni am slabit fro 4 kile si in toata sarcina am pus 9
meme spune:
Dupa modelul "gica contra",iata ca ma simt mai bine,drept pentru care acum ma ingrijoreaza"lipsa de simptome".Cred ca m-am cam tacanit!Azi dimineata am mai facut un test si mi-a iesit parca mai prost decat primul.E drept ca era el insusi "cam bolnav",difuz si cu pete.In loc sa se accentueze afurisita aia de liniuta,parca era mai paliduta.Sunt in ziua 24 a ciclului si nu mai am rabdare.
gabid spune:
Daca te stresezi mai rau faci!Uite-te la un film sau citeste o carte,o revista...Numai face atatea teste!Eu cand faceam test imi tremurau mainile si picioarele de frica...fiecare test e un stres suplimentar.
Sa dea Dumnezeu un bb mic!
Gabi.
crinuta spune:
Meme, mai da-ne ceva vesti, cum esti? Nu trebuie sa te ingrijoreze lipsa de simptome. Nu mai tot gasi in permanenta motive sa te ingrijorezi. Vei vedea ca va fi bine.
pupici
Crinuta
gongutza spune:
Memeeeeeeeeeeeeeeee unde umblii?Da-ne si noua o veste buna sa ni se descreteasca fruntile astea incruntate si sa scapam de riduri...
Pupici si asteptam veste mare...si sampania!
adina
meme spune:
Fetelor,din pacate n-am vesti bune.Ieri am luat rezultatul testului hcg din sange:0,0,deci negativ.E clar ca nici macar nu a existat tendinta ca o eventuala sarcina sa se implanteze.Va sfatuiesc sa nu mai luati foarte in serios testele de sarcina din urina,deoarece mie imi ieseau ,unele dintre ele slab pozitive,adica cu a doua liniuta paliduta.Dupa bocetele de rigoare,azi incerc sa-mi reintru in normal,dar cred ca ma voi retrage din competitie.Voi pleca peste doua saptamani in vacanta(la niste prieteni din Olanda)si cand ma voi intoarce,la inceputul lui octombrie cred ca voi demara procedura de adoptie.Asta spun acum,pana atunci mai e vreme indelungata si s-ar putea sa ma mai razgandesc.Va multumesc inca o data pentru caldura cu care ati fost alaturi de mine si sper din tot sufletul ca macar voi sa traiti cat mai curand bucuria de a deveni mamici.