Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

saracutza Eva, ii curge si nasul? Sunt niste viroze tare pacatoase in perioada asta.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

stancutza, felicitari pentru urocoltura negativa! Lasa ca o sa fie bine.
De mult voiam sa te intreb, daca mai esti prin zona, cum mai are Sofia ochii? Ii mai are tot verzi, ca nu-mi dau seama din poze?

Camelia si Laura (06.02.2008)

Etapa ochilor verzi a trecut...de vreo cateva luni se tot inchid, acum sunt un fel de ... nu stiu, culoarea uleiului de masline, mai spre maro putin...Cred ca o sa fie caprui, dar nu spre negru ca ai mei.

Si eu vroiam sa te intreb ceva...imi amintesc ca odata cu tine pe forum s-a mai inscris o mamica de clopotel, si parca va cunosteati...ea nu a mai scris, nu? I-am si uitat numele...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

uff .. eva are febra 38,9 in fundulet .. deci 38,4, nu?? i-am dat panadol 4 ml .. daca se mentine febra, ii dau peste 6 ore 2,5 nurofen .. lala, nu?? am apucat sa-i dau inainte sa citesc schema .. acu am vazut ca trebuia 2,5 ml panadol

am salvat schema ta de antitermice, dar parca am intrat un pic in panica ..

n-am citit nimic din urma ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Elle i-ai dat bine Panadolul. Acum sunt mai mari si la Panadol au crescut gramajele ( la Nurofen nu ).
Tu ai salvat schema doar ca de acum incolo trebuie sa o adaptezi in functie de greutatea copilului, exact asa cum ai facut.
Multa sanatate poate e doar un virus de 24 de ore.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

saracutza Eva, ii curge si nasul? Sunt niste viroze tare pacatoase in perioada asta.

Camelia si Laura (06.02.2008)

nu! doar febra.

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

stancutza.Eram curioasa cu ochii, ca ai Laurei sunt inca gri, evident niciunul dintre noi nu avem ochii gri si tot astept sa se schimbe in caprui.Da, matcris1, bine ca mi-ai adus aminte, sa ii scriu sa o intreb ce mai face. Sper ca e bine si a avut doar multa treaba!Apropo de asta, Eliza, stii ca ai fost colega de grupa cu sotul meu?Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle incearca sa scazi febra si nu lasa fata sa adoarma. Ii poti pune sosete ude cu otzet indoit cu apa. La nevoie poti alterna nurofen cu paracetamol la 4 ore. Sper sa nu ai nevoie dar repet aici faza cu cada: masori temp din funduletz si pregatesti apa cu 2 grade mai jos. bagi fata si scazi apa de pe la 37 de grade la 33 (cu dusul in apa). in total tii fata cam 10 minute si apoi o iei in prosop si te joci cu ea ca sa nu se sperie. Cu Ozi am dus apa la 22 de grade pt ca facand inot la temp scazute ea isi conserva energia si pastra temp la apa mai caldutza. Pt Eva cred ca e suficient 33 de grade.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Raly, Eliza, aveti niste ingerasi...neastamparati :-) Si Ema si Johnny sunt superbi!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

, va rog .. i-a crescut temeperatura 39,3!!! i-am dat panadol acum 20 minute?? e posibil?

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Elle incearca sa scazi febra si nu lasa fata sa adoarma. Ii poti pune sosete ude cu otzet indoit cu apa. La nevoie poti alterna nurofen cu paracetamol la 4 ore. Sper sa nu ai nevoie dar repet aici faza cu cada: masori temp din funduletz si pregatesti apa cu 2 grade mai jos. bagi fata si scazi apa de pe la 37 de grade la 33 (cu dusul in apa). in total tii fata cam 10 minute si apoi o iei in prosop si te joci cu ea ca sa nu se sperie. Cu Ozi am dus apa la 22 de grade pt ca facand inot la temp scazute ea isi conserva energia si pastra temp la apa mai caldutza. Pt Eva cred ca e suficient 33 de grade.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

grati, n-am termometru de cada .. si la mana n-am cum s-o fac .. uff ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Lala multumim, eu tot zic ca seamana mai mult cu sotul, adevarul e ca a luat cate ceva de la fiecare, vedem mai tarziu catre cine "trage".
Am mai pus cate poze cu ea de cand nu am mai intrat pe forum, cred ca de AICI incep cele noi. Sambata trecuta i-am facut si poze mai profesionale, cand le primim o sa le punem si online si va anuntam.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii

Mergi la inceput