Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (199)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

rox - las ca de atomica are grija stefi...nu stiu daca e de bine.
tomasa - la tine ma gandeam si eu...as fi vrut sa ne cunoastem..poate totusi trece pana duminica.si refacere rapida.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Contam pe voi. Si stiu ca e de bine, pentru ca Stef e baiat cuminte si premiant.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Ce e cu noua tunsoare a Sabinei? Unde scria de asa ceva?

Las ca o vedem noi duminica, dar eram curioasa...

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Haideti sa va zic rapid de noi, ca trebuie sa plec acusica de la birou.

In primul rand revizia de 1 an o luna si 9 zile: 11 kg, 83 cm, si 48.5 cm PC. Se pare ca a slabit putin, cica e normal de cand incepe sa mearga. Chiar a surprins lumea pe acolo cum mergea peste tot, el care abia se tara de manuta luna trecuta. A zis sa nu ma agit cu vorbitul, ca el se focuseaza acum pe mers si probabil se simte inteles cu ihih al lui si nu are nevoie de mai mult. Evident a facut demonstratii de ihih cu diverse intonatii si gestica aferenta.

Facut si Infanrix, este ok deocamdata, nu are febra. Insa mare aventura...Ma trezisem de la 7, am lasat fata la gradi cu directoarea ca nici nu se deschisese, si pe la 8 jumate cand ajunsesem la Baneasa ma suna Medicover ca nu au vaccinul. Era sa mor de nervi, am facut un scandal monstru, ba l-am pus si pe sotul meu sa sune la Serviciul Clienti si sa faca si acolo circ. Mai, macar ma anuntau de ieri, sau imi ziceau sa caut eu, nu e posibil asa ceva, sa ma sune azi pe drum cand programarea e de acum 2 saptamani. Pana la urma, datorita scandalurilor, cand am ajuns acolo s-a dus cineva la o farmacie in Amzei si s-a procurat vaccinul. Chiar daca noi ne-am rezolvat problema mi s-a parut tare aiurea ca altii au ramas probabil cu vaccinul amanat. Mie mi se parea normal sa fi facut ei asta de la inceput si nu sa mai sune pacientii. Pfiii...tare nemultumita sunt de ei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

papanash
Raluca
alinkav
Roxana_G
greyeras
Sabina
Roxali
Gabriela77
sim_stoian

multumesc de urai!

Cecilia, ma bucur ca a ajuns sacosa!
Sa stii ca nu-i bai daca doamnele dau de gustul palincii, am adus de la Baia Mare si am destul pentru toata lumea!
Sa stii ca trebuie sa-l intrebi pe Tudor daca felicitarile sunt mai bune decat tortul...ca a gustat din ambele.

Gabitz, multumim de pupici, ii intoarcem!

Roxana, sper ca ti-a placut tortul...am facut si poze ieri, poate apuc sa le incarc diseara, desi nu promit, ca sotul e racit si trebuie sa am grija si de el, nu numai de Tudor!
Sa stii ca Tudor primeste pupici de la toata lumea, desi prefera sa dea noroc (virgula) cu ceilalti papanasi. Dar oricum, de la tine si de la Alex ii primeste cu placere!
Pt. tine si Alina, eu ma gandeam sa ii faceti cunostinta lui Alex cu...Alex. Sa vedem ce iese cu 2 nazdravani la un loc!

Mai, ma bucur ca o greseala de tastare v-a facut sa zambiti atat. Promit sa mai fac si altele (nu ca ar fi ceva efort extraordinar din partea mea, efortul e sa le corectez inainte sa postez)! Si asa, de greselile mele va luati, dar de ale altora...! Asta ca sa ma simt speciala, nu-i asa?

Tomitza, sper ca Nati nu i-a furat elicopterul lu' fecira-miu! Lasa ca ajung eu curand acasa si verific!

Ayumi, tinem pumnii sa fie bine la control!

Roxali, numai tortul in forma de 1 e facut de mine. Cel in forma de masina a fost cumparat.

Gabi de Cluj, multumim!

Erina, multumim!

Am apucat sa raspund numai din capitolul trecut. Capitolul asta nu am apucat sa-l citesc. Azi am avut o zi nebuna, numai pe fuga am fost...si inca sunt. Acum fug repede sa-mi iau cupilu' de la gradi si acasa, ca e hubby bolnav, cu febra...De la party i se trage, ca a vrut musai sa faca sauna!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI fericiti
Paula Maria de mami navicula!

Sa-ti fie viata plina de zambete si voiosie!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Paula Maria de mami navicula!

Sa-ti ai parte de soare!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Nu, nu pot lasa sa treaca ziua asta fara sa urez din toata inima La multi ani ! celor 4 mandri papanashi:
adorabilul ursulet Michael
frumosul gradinar Tudor
papanashul Mihai
papanashul Alexandru

Sa fiti sanatosi, voiosi, curajosi, fericiti si iubiti !

Ia poftiti www.flickr.com/photos/septoct2007/2924939594/in/photostream/" target="_blank">aici si www.flickr.com/photos/septoct2007/2924939596/in/photostream/" target="_blank">aici de va ridicati cadourile !

Vai, Luy, iti multumim mult, tare frumos cadoul, esti o dulce, ca intotdeauna!
de la Tudor!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

La Multi Ani!!!! frumosilor papanasi sarbatoriti astazi
Michael
Tudor
Mihai
Alexandru

Luy esti o scumpa, iar felicitarile sunt superbe

Multumim, mami de vedeta de pe coperta! (am vazut coperta )

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Yaia, tot binele din lume pentru Tudorelu' tau. Am io o simpatie speciala pt el, ca de la pelvian la pelvian asa.

Bernixule drag, multumim mult ! Da' acum fa-ma sa inteleg: tu ai fost in pelviana sau Degetica? Daca tu ai fost in pelviana, unde erai anul trecut pe vremea asta? Ca voiam sa ma linistesti...sau ai facut-o si neuronu' meu e inca gravid?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Panadol alternat cu Nurofen din 4 in 4 ore, sau supozitor cu paracetamol sau novocalmin.

Si inca o intrebare: ziceti-mi si mie cum e cu supozitoarele novocalmin? Ca pe prospect scrie despre copii peste 4 ani...e voie si la copiluti asa...mari de 1 an?

Poze

Mergi la inceput