Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 6
devylla spune:
papanash am intrat special sa vad ce face ghighi.Ma bucur sa aud ca e mai bine.
Erina stai linistita.Daca n-aceam loc in bagaj nu te intrebam
Nu este chiar nici un deranj.
Si noi deabia asteptam sa ne intalnim.Despre Erika pot spune ca uneori de apropie foarte bine ca accent si pronuntie cu limbile musulmane.
Erika alearga catelul soacrei.Ma duc sa-l scap!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa Sanatate multa bolnaviorilor. Si ai mei au fost raciti amandoi, a adus Tudor de la gradi. Maria a facut o forma fff usoara, doar ceva muci si un pic de febra, el insa nu e bine si am luat si eu, aprpo de ce povesteam despre imunitatea mea. Azi am fost amanoi la Medicover si cand sa iesim ne-am intlanit cu Rox care avea programarea exact dupa noi. Mica luumea, ce sa mai. Macara cu ocazia asta l-am cunoscut si eu pe Bubu, care fff scump. Daca nu ne trece viroza noi nu venim duminica, nu vrem sa contaminam pe nimeni. mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005) si a papanashei Maria (25 sept. 2007) |
of, ce pacatoase-s virozele astea,oare de la varsta asta nu leputem da ceva natural pt. intarirea imunitatii?
multa sanatate si pupici

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Sabina, multumim pentru grija
pui si tu o poza cu noua tunsoare ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Sabina spune:
Tomasa, si voi? hai maaaaaaaaaaa. Si eu care speram ca se va juca Sofia si cu Tudor 
papansah...n-ai ce sa ii dai, eventual oua de prepelita:-))
mie nu mi se pare Ghighi bolnavicios, stai linistita.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
ca tot vorbeati de vaccinuri, eu n-am facut niciodata antigripal si nici n-am facut gripa, nici raceli nu se prind de mine ,sunt ani buni de cand n-am zacut la pat cu raceala sau gripa.
in schimb, parintii mei sunt vaccinati sarguincios de sora-mea, si in fiecare iarna fac o forma nasoala de gripa,dar nasoala rau de tot. mereu le zic sa nu mai faca vaccinul, ei nu si nu,ca daca nu-l faceau o sa fie si mai rau. Acum ce sa zic, sunt batrani si au imunitate scazuta, in plus sta si sora mea mai mica cu ei, ea lucreaza in spital si aduce de-acolo fel de fel de virusi.....
Ghighi nu da deloc semne de somn, n-a mai dormit deloc de azi-dimi de la 8. deci vreo 3 ore adunate azi-noapte. Se joaca foarte frumos, nu e plangacios, mananca bine, nu mai are deloc febra.
filme Ghighi
cecilia L spune:
Papanash ma bucur n ca ghighi este bine, sa dea DD sa fi fost doar atat, parca Sim a mai avut o problema asemanatoare cu Stefan, febra si nimic a doua zi...nu mai stiu sigur, daca intra poate iti spune ea.
Sim, vezi ca am vazut in LaFourmi Milumil 3 din acela vechi, avea multe cuti, parca tu ziceai ca ai cumparat tot ce ai gasit.
Am fost la cumparaturi si am remarcat ca au schimbat si ambalajele de la cerealele Milupa, sper sa nu am surprize... bem in bibele de noapte-dimineata.
Tomasa, sanatate multa, sper sa fiti bine sa ne vedem duminica, chiar imi este dor de voi...daca v-ati mutat asa departe...
Fug la treaba, am bagat legumele cu pulpite [pt Cristi la cuptor, am pregatit si puiul pt noi sa-l bag la cuptor si mai vreau sa fac si ceva dulce....daca ma lasa Cristi, depinde cat doarme...........
ca sa nu mai spun ca ieri nu am apucat sa calc si nici nu se cunoaste ca am facut curatenie, deci mai prestez si azi....

Sper sa ajunga si tati azi....
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
papanash spune:
abia acum a adormit, nu mai are deloc febra,ma bag si eu langa el,poate prind o ora de somn.
Cecilia,adorm cu gandul la puiul ala la cuptor....am dat comanda si eu la tati pentru unul rotisat :))))
filme Ghighi
Roxana_G spune:
Papanash, ma bucur ca sunteti bine. Sper ca asta a fost tot si ca Ghighi vine bine mersi sa alerge la party. Sanatate multa!
Tomasa, sanatate multa si voua. Imi pare rau ca eram asa pe fuga.
Si mie o sa imi lipseasca Tudor la party, dar cred ca Alex o sa fie si mai necajita. Ii zisesem ca vine baietelul de la botez si era incantata.
Sabina, care va sa zica pe Sofia o lasi cu Tudor, dar cu fie-mea nu e bine ca o invata la prostii? Huh? ![]()
Cecilia, spor la treaba. Salivez si eu cu gandul la pui, ma gandesc ce rotiserie am in drum.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
gabitz78 spune:
rox - las ca de atomica are grija stefi...
nu stiu daca e de bine.
tomasa - la tine ma gandeam si eu...as fi vrut sa ne cunoastem..poate totusi trece pana duminica.
si refacere rapida.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Cecilia, pai da-i lui Robert ciocanul. ![]()
Bernix, tin pumnii pentru vineri la doctor.
Papansh, abia acum am citit din urma ce ati patit asta noapte. Daca stiam te sunam ca oricum nu ma culcasem. Si asa ma gandeam ca am deranjat cu mesajul. Ma bucur ca te-a inviorat.
Ayumi, asteptam vestile bune de la doctor.
Cumatra, scuze pentru azi, zi nebuna. Ia sa aduci finul la petrecere sa il punem langa Bubu, acusica il depaseste. Pai se poate? Nu iti face griji cu mersul, uite asa eram eu de ofticata la ziua lui Bubu, daca il vezi acum nu o sa crezi. Cumnata mea a fost duminica pe la noi, nu il vazuse de atunci, si a ramas muta cand a vazut cum merge. Pana si doctorita s-a minunat azi, am alergat prin tot Medicoverul dupa el.
Sabina, mama denaturata e si aia care se tot invinovateste si subapreciaza atata, ca nu face bine copilului. Bataita! Tin pumnii Sofiei, sper sa o ia usor si sa se reacomodeze.
La noi a mers super baletul aseara, ma asteptam la scandal ca nu a venit prietena ei. Dar a fost chiar mai bine, data trecuta era chiar recalcitranta. Si acum s-a lasat cu suparari ca a pus-o profesoara sa isi faca niste codite, ceea ce fie-mea uraste. Mare scandal, a amenintat-o ca o sa o vada mami si se supara (adica Alex pe profa) si cand i-am zis ca e foarte bine si ii sta super, si-a revenit si a facut bine exercitiile.
Au si copiii astia toane.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/