Pepenasi de iulie - august 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am mai pus AICIcateva pozici cu mine si Eliza. Nu am avut rabdare sa pun mai multe. Merge al naibii de greu.

SI aici, EU prima poza, aia galbena, e facuta acum cateva zile. M-am pozat de fericire ca intru in blugii cei noi - luati in august cu un nr mai mic, asa, ca sa mobilizez... In urmatoarele doua, sunt acum un an, inainte de sarcina, si totusi cu 4 kile PESTE cat aveam anul trecut in iunie....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

XENA - votat. Oricum, vad ca ai un punctaj... si nu atata de la noi inca... De la restu! Felicitari si tinem pumnii! Mi-au placut comentariile!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Cami te astept oricand
Ana votat ambele,esti din start cea mai sexi.Sper sa semene Mariuca cu tine la fel de frumoasa cand creste mai marisoara.
Am venit de afara si sunt ca naiba de obosita dupa plimbare,macar de-as mai slabi.
Ankule ,nu esti grasa deloc .Cate kg ziceai ca ai?
Eu n-am un cantar fir-ar ca tre sa-mi cumpar,habar n-am cate kg am dar oricum am destule ca nu mi-e buna nici o pereche de pantaloni ,blugi offff.
Ma duc ca e maraita Deea rau.Asa e mai nou dupa-masa ,nu stiu ce are.Vrea numai in brate.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

va multzumesc mult,ma facetzi sa innroshesc..aratam si eu candva asha,acum au ramas doar pozele

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

VOTAT!

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rontzy

VOTAT!

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

multzam

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ana si acuma arati foarte bine te-am votat si eu

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ana, votat si eu

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

multzumesc muuuuuuult

sunt pe locul III!!!deocamdata!!!

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

anka da, apropo de chestii invechite ... nu mai zic nimic de faza ca cica femeia este MURDARA dupa naster. C'moooooooooon!!! Adica barbatii is cei mai buni frate, ei pot intra in altar si etc. Da' nu's cum sa zic, este o greseala in tabloul asta: SE NASC DIN FEMEIE. Cum de s-a scapat eroarea asta de se nasc din ceva atat de necurat, inferior si etc.
Si faza ca la ciclu femeia ii murdara. Da de ce nene?? Ca se manifesta natura? Adica nu's cum sa zic. Viata e sfanta. Da' se naste din ceva murdar shi pacatos. Mie imi da cu virgula. Adica femeia este murdara la ciclu k elibereaza ovulu 1 data pe luna. Da' barbatu' e sfant k el poate elibera spermatozoizi de 10 ori pe zi (de ... cat il tzine ). Atunci de ce nu au si ei interzis daca au ejaculat in ziua aia?

Misto pozele. Da' de ce o tot pozati pe Eliza pe wc? Si de ce are Eliza atatea costumase de printesa????

xena tu nu ai nevoie de voturi fata mea. Pozele is suficiente. Io am www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">aici . In fine, io nu prea iau in serios concursul asta. Eu mi-as fi dorit cel mai si cel mai mult sa particip la ala de gravide ... sa fiu o gravida din aia sssssexi rau ca Demi Moore si altele. Puteam sa pun pariu ca asa va fi. Si uite ca NU A FOST. Ca m-am facut cat Moby Dick si abea ma mai sculam de pe canapea, mama ei de treaba.

Mergi la inceput