Pepenasi de iulie - august 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anka am vazut pozicile de la botez, foarte fumoase, mi-a placut mult lumanarea!!!nIar Erika e o scumpica! Cu taxele e ingrozitor, mie nu mi-a cerut nimic pt molifta, iar nasii nu stiu cat au dat, dar in nici un caz sume din astea exorbitante...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Capri despre tiroidita postpartum: f pe scurt e o boala autoimuna, apare pina intr-un an de la nastere, cu manifestari fie de hipo- fie de hipertiroidism, in general cu rezolutie completa a simptomelor in citeva luni, dar exista si cazuri care ramin cu hipotiroidism - cred ca e cazul tau. in general reapare la sarcinile urmatoare(!!) manifestari de hipotiroidism - oboseala, constipatie, crestere in greutate, piele uscata, iar de hiper pe dos - iritabilitate, scaune moi frecvente, scadere in greutate, anxietate, transpiratie abundenta, piele calda/umeda etc. se diagnosticheaza facind testele de laborator - TSH, T3 si T4. daca vrei mai amanuntit iti dau pm sa nu plictisesc lumea pe aici. mi-e frica si sa nu-i creasca iar vreun pitic lu' profa

ca vorbeati de scaun de masa - eu am chicco poly si nu am fost deloc multumita, nu atit ca e cracanat ca am spatiu suficient, insa o sa vedeti cum e cind arunca bb cu mincare in toate directiile, pai cureti la el de te trec toate transpiratiile, are tot felul de santulete pe unde intra piureurile alea de numa acuma i-am luat fie-mii unul booster, adicatelea ca al Ankai, de se pune pe alt scaun, e din plastic exclusiv si se poate demonta usor si toate piesele intra in masina de spalat vase (sau chiuveta) - marfa nene, nu mai sterg eu la el.

Ankule
pai da mama revolta-te cu botezul ca si io sunt, rau!! pai mie la primul baldabak aproape ca mi-a inecat fata, ca a uitat sa-i acopere gurita si a luat apa din plin hai mai nu te depresa cu laptele, eu acum ca am trecut de 3 luni zic merci si ma bucur de fiecare zi in plus, daca o fi bine daca nu asta e.
nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, neuronul s-a extenuat...

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza fetelor!
Cu toate cele bune de la Bistrita!!!

Am citit pe diagonala rusinica mie dar nu prea am timp....si acu vin si eu cu intrebari pentru fetele cu iexperiientza in domeniu bebelusilor Deci: Matei, de ceva vreme papa noaptea in functie de cat de bine dorm eu ... adica, daca io dorm bustean si nu-l aud ca molfaie degetele vreo 2-3 minute se mai trezeste undeva pe la 6.30 si atunci tot molfaind in liniste...si daca nici atunci nu-l bag in seama undeva pe la 7.30 imi da trezirea ca ii este foameeee. Acu...stau si ma intreb daca la ora 3 cand il aud ca se foieste dar nu plange sa-l mai pun la san??Sau sa-l las in pace, eventual daca chiar plange sa-l pun sa pape daca nu, sa-l las ca in maxim 2-3 minute adoarme la loc.Testat ieri si azi noapte....
Apoi...ma gandesc nici sa nu rabde copilul foame dar totusi este bine ca rezista, asa stomacelul sau se relaxeaza peste noapte si ma gandesc ca daca ar fi infometat ar plange si el nu ar sta numai asa foinduse de pe o parte pe alta si sugand degetelele dupa care adoarme la loc....voi ce ziceti???

Cu botezul io nu zic nimic...ca la noi nu sa platit nici o taxa, nasii au pus cate 10 lei de caciula pomana la biserica si cam atat

Am mai admirat si eu pepenasii, vazut si pozele noi, am stat aseara pana pe la 1 noaptea la vazut poze insa nu am mai apucat sa sciu nimic. Am mai pus si eu 2-3 poze noi si probabil mai incarc si azi daca am timp.Ca sa vedeti cat a crescut ursuletul meu. Musai sa-l pozez la bulanele goale sa vedeti si voi ce bulane de-ti vine sa le musti are

Sper ca astazi sa fiu mai pe faza pe aici ca vad ca in ultima vreme am cam tras chiulul

in grup organizat si pana la reauzire numai bine!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Revin si spun ca Stefan mi sa trezit in fiecare noapte de cate 2-3 ori pana pe la un an si apoi o data pe noapte pana pe la un an si 8 luni...si sunt nedumerita cum de asta micu si flamandu (adica mancaciosu) nu se trezeste noaptea.Daia nu stiu cum sa fac ...cum ar fi mai bine.Mai ales ca este langa mine si il aud fix la 3 cum molfaie degetele vreo cateva minute

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

ankalaura, am vazut si eu pozele voastre de la botez si mi sa zbarlit pielea pe mine cand am vazut-o pe micuta Erika scufundata in apa...uhhh

carmenela, am admirat si printesa voastra!Ma bucur ca ai pus in sfarsit pozici cu ea! Oh...la cum arata buzisoara pot sa-ti spun eu sigur ca va iesi super bine pentru ca la baietelul pe care il stiu eu ii lipsea cam 0.5 cm din buza si refacerea a fost mai grea un pic.

sa trezit Matei... mai revin

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

violeta26, scumpa foc Alexandra voastra!!!

in sfarsit au aparut poze si in albumul lui Antony, pupam flacaul frumusel!!sipe surioara lui!

pupam si pe Mihaita(cristina26) si pe Alexandra frumusica cu ochii mari a lui maitreiy si asteptam poze noi de la ei!

Karina Francesca de tiberica este si ea scumpica foc si are falcute numai bune de pupacit si zapacit!

Alex de laremi este mortal intre perne! flacaul!

Daria (kamelya) este o dulceata!Ce bine ii vine in rosu!
Raisa(michaellab), Luca(bubuleana), Raul(oanasm), Flavius(the_andreea)-cu parul de papusica scump foc!, toti pepenasi frumosi!

Vazut si pe Radu Mihai de serenity, Sara Alecsia(Ankuta_1982), Mara Alexandra (anaco), Andreea Maria(dma2007) si asteptam si poze noi!!!

Vazut si revazut pepenas Andrei Tudor de profesoara si vreau noutati si de la voi!

Andreea Maria de Mina este o dulcica, preferata noastra impreuna cu Mirunica lui Dia_filipas pe care le adoram si nu ne hotaram cu incuscreala, apropo Mina, mai aveti petitorul din parc? Ca daca asa sta treaba sa ne inselati prin parcuri atunci ne orientam atentia spre Miruna fata frumusica cu obrajori superbi!
Daca no fi data deja la alt petitor.

Si absolut toti ceilalti pepenasi dragalasi sunt frumusei si superbi, nu mai am timp sa-i individualizez dar revin dupa pauza publicitara Ca Matei ba se trezeste ba nu se trezeste... acu chiar ca este trezit parca il aud cum ma striga.

Ah...atat de mult gangureste copilul meu de va spun sincer, numai gangureste si nu plange deloc, ar plange probabil daca nu s-ar face inteles prin gangureala

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Neatza fetelor!
Eu am inceput serviciul de saptamana asta si nu prea mai am timp sa citesc tot, dar mai intru din cand in cand sa recuperez si sa va dau de veste.
Acu raportez prima rostogolire a Aidei . A fost aseara, dupa baitza, cand era dezbracata , si-a luat un mega avant si s-a rostogolit de pe burta pe spate . Asa ca merci mult Sun ca ai pus pozele alea cu intoarcerea Theei de pe burta pe spate, ca in felul asta a prins si Aida miscarea

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna de dimineata si de la noi,
Frate iar e o ceata aici de poti sa o tai cu cutitul.Le fel a fost si ieri si pe la 12 a iesit un soare de toata frumusetea,sper sa fie si azi la fel.

Cami,oricand vrei si poti te astept cu draga inima sa vii.

Capri,as fi vrut sa stiu si eu acum cativa ani de varza asta minunata dar n-am avut ce face si am indurat durerea cu barbatie ca si tine.La mine nu a fost chiar asa dureros ca la tine.Oricum face minuni,ceea ce n-as fi crezut vreodata.

Bujo,te cred ca nu-ti vine sa pui ceva pe acolo ca asa eram si eu dar mi-am muscat limba si am incercat,la inceput m-a deranjat de-mi venea sa ma scarpin continuu :)) dar adormeam si dimineata nici nu o mai simteam.

Ana multumim de aprecieri .Petitorul din parc il mai avem ca doar ne plimbam zilnic cu el dar nu strica 2,unu` real si altu` virtual.Acum ramane sa hotarati voi daca vreti o nora care fuge dupa 2 iepuri de mica.(Sper sa nu fuga asa si cand e mare).

Gata,fug sa mai strang din casa ,apoi vine Adi sa-l ducem pe Bogda la pasapoarte ca merge donsorul in Ungaria o sapt la sf lunii la un turneu de baschet.Nu stiu ce ma fac fara el.
Va pup si mai vb.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Ankutu,dulce rau Erika si-mi plac hainitele tare.
Botezul atata e in Buc?????800 si 500 roni? pai ce naiba e frate mall sa faci cumparaturi.Dezastru.
La noi ii dai la preot vreo 20 pana la 50 de roni si nimic mai mult.
Fantastic ce a ajuns si biserica asta,mai rau ca la piata.
Terminat ca nu mai fac nimic azi daca stau tot aici.

Mami de Bogdan 28.05.99

Mergi la inceput

Flo,scuzele de rigoare dar v-am zis eu ca ma lasa memoria si chiar nu-i gluma.
Nu stiu exact care-i explicatia cu varza dar efectul este ca retrage animalul de hemo si automat dispare si durerea

Mami de Bogdan 28.05.99

Mergi la inceput