Puiuti de Randunici 2008!! (109)
Raspunsuri - Pagina 4
bubu05 spune:
Lyvy, fierul cica se da in profilaxia anemiei, si noua ne-a zis ca de la 6 luni o sa-i dea, probabil...iar vit C cred ca fetele o dau impotriva racelilor din sezonul rece. Stiu ca si eu ii mai dadeam lui Vlad cand era mai mic, acum i-am dat cate o pastiluta de ascovit in fiecare zi, pana a terminat un tubulet. Acum fac pauza.
Chiar vroiam sa-i zic lui Kitzy ca poate nu e cazul de antibiotic, dar f. bine i-a zis Lyvy 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
lyvy spune:
Clau, 

, bravo mancacioasei!!
Olgutz
, uelcome,Ti-ai deblocat usa???
Bubu
, tot harnicutza ai ramas, ceva reteta care sa ne dea pe spate??????
Simo, ce mai face baietul???
Adriutza, dear cand ai avut timpul si rabdarea sa realizazi asa ceva???? Mi-e groaza cand ma gandesc la asta!!
Si mai trimit cate-un
mare de tot la Stela, Ursu,Ariel, Tuchita,Mimo, Kya,Luny (mai coci???), Liana, si nu ma mai tine neuronu,.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
adriuta spune:
http://www.youtube.com/watch?v=loBIG3QcBoo
NU A CAZUT PE SCARI.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
luny spune:
mimo,lyvy am terminat cu coptul/congelatul aproape...vezi ca n-am interfon!![]()
noi am fost in Carol, apoi la cumparaturi...acum mancam porceste ptr obiceiul nostru, dar pofteam amandoi!
spuneti-mi si mie cum e ci vit. C, ca am si eu de cand i-am dat Ca...voi dati ptr ca v-a recomandat pediatrul, sau asa, antiraceli?..![]()
ursuuuuuuuuu am vazut pozele, splendid baiat ai!!
ia zi, unde ati pescuit, ca a vazut iub poza si intreaba dak a prins al tau ceva, vrea sa mergem si noi zilele astea, pe genul 'iubita, te fac un peste?'...![]()
![]()
kitzy pup bolnavioara
lyvy ce e cu Fe?..nu stiu nici eu de vit. C?..o fi preventiv..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
Adriutza, varsta , am vrut sa spun, da m-am grabit!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Luny, eu ii dau Ferrum Hausman, de la 6 luni, pediatra mi-a spus ca e inclus in planul national pentru prevenirea anemiei si ca se da la toti bebi de la 6 luni!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
adriuta spune:
Le-am pus pe you tube ca pe webshos le-am upload dar nu ii place formatul. Pe tub merge.
N-a cazut pe scari cum sa cada...DOAMNE FERESTE.

A fost prima data cand a facut asa ceva. De mult tatoeaza el terenul. S-a miscat fff repede. Nu cred ca am stat sus mai mult de 2 minute. Probabil a incercat prima treapta, a vazut ca merge, apoi ce-a de-a doua...si tot asa. Mai am 2 filmulete tot cu el pe scari apoi a obosit
Ieri dupa amiaza am facut un filmulet cu olitza. Il pun si pe acela acum. Profit ca doarme 
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
bubu05 spune:

Super tareeeee, Adriuta! ce scumpic eeee!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
adriuta spune:
http://www.youtube.com/watch?v=033NgTdMyxs
partea doua...aici e putin marait ca e deja pa a 4-a urcare si la sfarsit a si daramat gardu, noroc ca e f usor.![]()
Asa creste mare puiul