Puiuti de Randunici 2008!! (109)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mah, rar intru si eu pe forum din lipsa de timp, si-acu nika???nimeni???

Sa ma laud: de luni din 13.10, intru in concediu pentru 2 sapt la fel si randunoiul, si mi-am luat bilete la Felix din 16.10 la hotel International, ABIA ASTEPT!!! Mergem sa ne relaxam, mmmmmm.....

Ati fost careva acolo???Impresii????

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

http://www.youtube.com/watch?v=033NgTdMyxs

partea doua...aici e putin marait ca e deja pa a 4-a urcare si la sfarsit a si daramat gardu, noroc ca e f usor.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Am si eu filmulete dar cum sa le pun, ca webshotsul nu le ia???
Cred ca au formatul prea mare!!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Imediat mi se termina emisiunea ca incepe programul de baita!!!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

multumim, multumim.
Adriuta, e superb Adrian.
Bubu, am vazut poze superbe din Venetia.
Livy, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

luny, a fost pe lacul Zmeu si a prins cativa crapi

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

lyvyMie pediatra mi-a zis sa-i dau vit c,sa se tina departe racelile.Dar chiar e nevoie de fer?Nu isi ia destul din mancarici?Sa nu fie prea mult in organism apoi,zic si eu.Mie nu mi-a spus nimeni.
bubu,ai exterminat paienjenii,mama lor??Si zici ca s-a sclifosit si Stefanoi si a dat drumul somnului.Din pacate pt noi,sa stii ca nu a ajuns la Tea.
Adriutza,ce m-am speriat.Bine ca nu a cazut.Ce haios e puternicul!Si precoc!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Fetelor, va multumesc tare mult de sustinere si raspunsuri, am uitat sa va zic ca si tuseste, nu tare si doar seara, mi-a dat Humex, dar m-am uitat pe prospect si acolo zice ca de la 30 de luni in sus, asa ca am sunat-o pe dr mea si mi-a zis ca in loc de Humex sa-i dau Plantusin, totusi e din plante, sa vedem cum o sa fie, antibiotice a zis sa nu-i dau ca-i scade rau imunitatea si oricum si eu sunt impotriva antibioticelor, mi-a zis sa-i dau Panadol, Nurofen doar daca face febra, ceea ce sper sa nu faca.
Noaptea trecuta cea mai mare parte a plans, chiar si in brate, azi toata ziua a plans, cred c-o doare, saracuta, da macar ma bucur ca papa si nu ramane si flamanda si deshidratata, a, mi-a zis sa-i mai pun picaturi nazale Vibrocil, si sa tin 3-5 zile tratamentul, sa speram c-o sa dea roade, saraca, asa e de fornaita, cu tot aspiratul nazal nu scot mare lucru, numa niste muculeti lichizi, dar se aude tare fornaiala, sper sa-i treaca repede ca mi mila de ea.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Multumim pentru aprecierile cu olita. A inceput totul cand am vazut olitza la magazin si i-am cumparat-o. Acasa era calare pe ea toata ziua. Murea de drag si chiuia intr-una daca il puneam pe ea. El la 5 luni jumate statea in fundic. Cateodata mai se dadea de-a dura ca se intindea dupa jucarii.
Uite film din 20 august(5 luni si 10 zile)
http://www.youtube.com/watch?v=Wi2p6rEgcUI

Ii puneam perna aceea speciala ca in cazul ca isi da pe spate sa nu se loveasca de perete , insa el nu statea sprijinit pe perna.

Intr-o dimineata l-am pus pe olitza...urmatoarea dimineata iar...si a treia surpriza a facut. Am crezut ca nu vad bine. Am dansat...cantat (e ff importanta incurajarea ) si a repetat figura.

Desi par mici mintzica lor e ca un burete si absorb informatii de peste tot.

Inca este la nivel de joaca tot episodul Olitza. Bineinteles ca face in pampers de n-are treaba dar... stie ce si cum e cu olitza.

Uite ieri o incercare reusita. Problema cu el e ca nu are rabdare sa stea pe olita. parca are ghimpi. El nu are rabdare sa stea niciunde locului.
http://www.youtube.com/watch?v=PU9JYeLw-nI

De-as avea 100 pentru fiecare incercare NEreusita :)))) ....
Dar asta e... munca multa si rabdare si mai multa.

lianam la 5 luni jumate statea in fundulet. Cateodata mai cadea intr-o parte dar era cand se apleca dupa jucarii. Am un filmulet din 20 august, 5 luni si 15 zile, statea in fundic, si pe olita am inceput sa il pun de prin 22-23. Aceea a fost o saptamana in care a facut progrese mari. El de fiecare data face progrese in salturi. Face cate ceva apoi repeta figura pana se plictiseste...apoi altceva.

ariel ce a avut Teo azi noapte?

clau e super chestia aceea pentru baita. Eu nu mai stiu cum sa-l potolesc sa stea cuminte. Aici n-am vazut asa ceva. E greu ca trebuie cu o mana sa il tin si cu alta sa il spal.

luny spor la zacusca !!

cami33 imi pare rau a nu papa bebe. Ai rabdare ca dupa ce isi da drumul o sa fie usor. La inceput e greu, asa e intotdeauna pana se obisnuiesc cu papa.

Simo sunt superbi puiutii tai.

ursuleata treaz 7-8-9....ore pe zi??? wowww. Si nu e deloc marait si plangacios??? Ce frumos e ursuletul!!!

mimonix sa stii ca si Adrian are treaba cu weeee weeee si il verifica daca mai e acolo de fiecare data cand il schimb. E asa haios ca se uita la mine si rade, ca eu il intreb, MAi e acolo mami???. Ei ute pe olita NICIODATA n-a avut treaba cu el. Dar ii dau jucarii sa ii tin mainile ocupate :))) POate ar trebui sa incerci si tu.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Adriuta, OAU!!! SUPER! Precoce tare puiul tau! Si frumuseeeeeel ;)!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput