Investitie imobiliara acum?

Investitie imobiliara acum? | Autor: brazuca25

Link direct la acest mesaj

In conditiile economice actuale sa ma risc sa contractez un credit ipotecar (in lei) pentru o locuinta mica mica la care visam si eu si sotul de mult timp? E posibil sa mai scada preturile la apartamentele vechi si sa ma pacalesc cumparand acum?

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

In conditiile economice actuale sa ma risc sa contractez un credit ipotecar (in lei) pentru o locuinta mica mica la care visam si eu si sotul de mult timp? E posibil sa mai scada preturile la apartamentele vechi si sa ma pacalesc cumparand acum?

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

1.NU
2.DA

Vreti investitie(cumpar-vand) sau vreti sa locuiti acolo pana la adanci batraneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

O sa-ti spun ce mi-a spus si mie un prieten acum o luna cand aveam aceeasi dilema: daca iti place casa mult, mult, cumpara.
Insa preturile apartamentelor vechi vor mai scadea intr-adevar. Si creditele vor fi din ce in ce mai scumpe. Fa-ti calcule si vezi daca o sa-ti permiti sa platesti rata si la anul :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

ladyJ vrem sa stam pana la adanci batraneti daca ar fi dupa noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

la un credit contractat anul trecut prin marirea dobanzii dupa un an (ca doar un an ai dobanda fixa, dupa revizuibila la 6 luni)si a cresterii cursului euro = rata dubla
din pacate salariile au ramas constante, asa ca criza finaciara mondiala o resimt de nu mai pot

si in continuare va mai adaug un articol:

Economia romaneasca s-a spart; Bursa de la Bucuresti are cea mai mare cadere din lume si a fost inchisa ! Leul migreaza catre cota 5,0!
Inchiderea Bursei de Valori Bucuresti de azi 08/10/2008, orele 11:20 este practic semnalul ca balonul de sapun denumit economia Romaniei, care nu mai produce nimic de 20 de ani si care a fost transformata intr-o economie bazata pe consum, in care romanii sunt exploatati salbatic de catre aceste banci si multinationale care fac profituri din munca noastra si le exporta in tarile de origine.
Platim tribut faptului ca, le-am permis acestor companii si banci sa isi bata joc de noi, faptul ca le-am permis sa ne distruga economia nationala, faptul ca am ajuns sa traim si muncim doar ca sa le platim lor facturile , asa ca acum iata ca a venit si ziua scadentei in care, tot acest buboi se sparge si din pacate se sparge in capul nostru al romanilor, al celor care suntem mereu chemati in situatii de criza sa muncim si sa reparam greselile facute de politicieni care ne-au predat in mainile bancilor, supermarketurilor...
Alta era situatia daca romanii erau incurajati si protejati sa isi faca proprii afaceri mici de familie, insa asa, am fost toti indrumati sa ne angajam la multinationale, s-au plantat hypermarketuri in mijlocul oraselor noastre , s-au distrus micile afaceri si micii producatori ! Este vreme schimbarii si trebuie sa inlaturam din viata noastra pe cei care ne-au distrus vietile , atat economic cat si social

Bursa de Valori Bucure#351;ti s-a pr#259;bu#351;it. Tranzac#355;iile au fost suspendate, miercuri, din cauza unei sc#259;deri peste pragul critic de 15%, o sc#259;dere record pentru ultima perioad#259;. Cu toate acestea, tranzac#355;iile nu au fost oprite imediat, din cauza unei erori de calcul. Īnc#259; de la deschiderea #351;edin#355;ei de tranzac#355;ionare, Bursa de la Bucure#351;ti a pierdut peste 14,43 procente, iar SIF-urile au sc#259;zut cu mai mult de 12 procente. #350;i tranzac#355;iile la Bursa de M#259;rfuri de la Sibiu au fost suspendate.

Bursele din īntreaga lume au pierdut #351;i ele procente importante. Bursa de la Frankfurt a deschis īn sc#259;dere cu 5 puncte procentuale fa#355;#259; de ziua precedent#259;, adic#259; 5.060,55 puncte, atingānd cel mai sc#259;zut nivel din ultimii trei ani.

#350;i la Bursa din Londra s-au īnregistrat sc#259;deri. Indicele Footsie 10 a pierdut mai mult de 7% īn ciuda planului guvernamental de ajutorare a b#259;ncilor īn prag de faliment. Bursa din Paris e īn c#259;dere liber#259;, cu 7,5%. Bursa din Moscova a fost īnchis#259;. Investitorii europeni au vāndut masiv ac#355;iuni din cauza temerilor cu privire la adāncirea crizei financaire #351;i iminen#355;a recesiunii.

Situa#355;ie la fel de neagr#259; #351;i īn Orientul Mijlociu. Ac#355;iunile din Arabia Saudit#259; au sc#259;zut cu 8%,iar cele din Qatar cu 7,5%.

#350;i leul continu#259; s#259; se deprecieze pe pia#355;a interbancar#259;, de#351;i mar#355;i p#259;rea c#259; se stabilizeaz#259;. Īn urma c#259;derii bursei din Bucure#351;ti, e posibil s#259; fie luat#259; decizia de a se īnchide BVB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Deci nu e bine sa cumperi,dar daca ai bani ce faci cu ei?
Teoretic daca ii tii acsa se devalorizeaza,daca ii tii la banca sau in valuta ce se intimpla?Nu e mai bine sa cumperi un imobil?
E vreun raspuns al analistilor financiari in acest sens?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Sincer eu daca as avea banii acum as lua pentru ca oricum nu o sa mai aiba aceeasi valoare mai tarziu, chiar daca vor scadea preturile in imobiliare.
In cazul meu e vorba de un credit, fara avans, deci cu o rata ce se anunta a fi mare. Mi-e teama sa nu ajunga peste 1-2 ani sa fie dubla rata si sa nu o mai putem plati, iar respectivul apartament sa nu mai valoreze atat cat dam pe el acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

la un credit contractat anul trecut prin marirea dobanzii dupa un an (ca doar un an ai dobanda fixa, dupa revizuibila la 6 luni)si a cresterii cursului euro = rata dubla
din pacate salariile au ramas constante, asa ca criza finaciara mondiala o resimt de nu mai pot

si eu am un credit imobiliar anul trecut, de fapt anul trecut am reusit sa fac refintare la prostia de credit imobiliar pe care am facut-o la BCR.

Eu am rate descrescatoare cu dobanda pietii si in diferenta curs ma afecteaza cu cateva milioane. La tine ce insemana diferenta? ai rate payment?

brazuca25, nu cred ca poate cineva sa-ti spuna ce sa faci, decat voi. Daca poti sa faci un credit imobiliar fara sa te indatorezi mai mult de 50% eu zic ca merge. Dar eu cred ca as mai astepta.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:

Economia romaneasca s-a spart; Bursa de la Bucuresti are cea mai mare cadere din lume si a fost inchisa ! Leul migreaza catre cota 5,0!

Poti sa imi dai si sursa?

Eu am citit ca leul se apreciaza. Si faptul ca s-a inchis bursa - in Rusia s-a inchis de mai multe ori pina acum, la noi e prima oara..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:

Poti sa imi dai si sursa?

http://www.urbaniulian.ro/2008/10/08/economia-romaneasca-s-a-spart-bursa-de-la-bucuresti-are-cea-mai-mare-cadere-din-lume-si-a-fost-inchisa-leul-migreaza-catre-cota-50/

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Cine este Urban Iulian si de ce sa il cred?

Leul se apreciaza in fata euro dupa ce mai multe banci centrale si-au scazut dobinda-cheie
de George Florea HotNews.ro
Miercuri, 8 octombrie 2008, 14:42 Economie | Finan#355;e & B#259;nci

Leul s-a apreciat miercuri pe piata interbancara ca urmare a scaderii dobinzii-cheie de catre bancile centrale din SUA, Marea Britanie, China si Banca Centrala Europeana. Un euro a ajuns la valoarea de 3,87 lei, anunta The Money Channel. Reamintim ca bancile centrale au anuntat scaderea dobinzii de referinta, intr-o actiune concertata ce are ca scop impulsionarea pietelor financiare.

Cum adica economia s-a spart ?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput