Investitie imobiliara acum?
Raspunsuri - Pagina 3
dulcetica spune:
Dormi cu lingoul sub cap sau daca vrei ,in caseta de valori ca atunci cind banca se falimenteaza nu-ti scoate din caseta ta,banui.
CristinaT spune:
da.... la asta nu m-am gandit! ce faza!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Iael spune:
Cei care au asteptat scaderea preturilor s-au trezit acum ca nu prea mai au sanse sa cumpere , ca asa zisa "scadere " a fost de fapt un zvon lansat cu scopul de a-i face pe unii sa astepte in timp ce altii cumpara tot ce pot .
Dezvoltatorii de proiecte imobiliare trambiteaza si ei cat pot ca apt vechi se ieftinesc .De ce oare ? Sunt dezamagiti ca nu pot vinde ce au construit si nu stiu ce sa mai faca pt a atrage cumparatori .Acestia insa intarzie sa apara tocmai pt ca prefera in continuare locuintele vechi existente pe piata .
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iael Cei care au asteptat scaderea preturilor s-au trezit acum ca nu prea mai au sanse sa cumpere , ca asa zisa "scadere " a fost de fapt un zvon lansat cu scopul de a-i face pe unii sa astepte in timp ce altii cumpara tot ce pot . Dezvoltatorii de proiecte imobiliare trambiteaza si ei cat pot ca apt vechi se ieftinesc .De ce oare ? Sunt dezamagiti ca nu pot vinde ce au construit si nu stiu ce sa mai faca pt a atrage cumparatori .Acestia insa intarzie sa apara tocmai pt ca prefera in continuare locuintele vechi existente pe piata . |
Iael, cunosc cel putin 3 persoane care si-au scos apartamentele la vanzare in yone bune din bucuresti si nu au reusit sa le vanda(circa 6 luni)
Au scazut preturile..tot nimic.
Nu vad de ce s-ar inghesui unii sa cumpere tot,ce sa faca cu ele? Ca oricum profit ca si acum un an,doi tot nu mai fac.
vikinga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
|
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iael Cei care au asteptat scaderea preturilor s-au trezit acum ca nu prea mai au sanse sa cumpere , ca asa zisa "scadere " a fost de fapt un zvon lansat cu scopul de a-i face pe unii sa astepte in timp ce altii cumpara tot ce pot . Dezvoltatorii de proiecte imobiliare trambiteaza si ei cat pot ca apt vechi se ieftinesc .De ce oare ? Sunt dezamagiti ca nu pot vinde ce au construit si nu stiu ce sa mai faca pt a atrage cumparatori .Acestia insa intarzie sa apara tocmai pt ca prefera in continuare locuintele vechi existente pe piata . |
sirimie spune:
vikinga eu sint de acord cu tine.
In Romania e - sau a fost pina de curind - o piata imobiliara plina de speculanti. Eu banuiesc ca stirile de la tembelizor ca vor creste preturile, facute de "analisti", au fost mesaje de manipulare ale unora interesati sa creasca preturile. Iar acum toti trimbiteaza ca preturile scad, cu niste procente ametitoare, scoase tot din burta.
Eu personal cred ca acum nu se cumpara mare lucru pentru ca toti asteapta ceva, sa scada si mai mult, etc. Dar asta ar trebui sa se reaseze normal cind va trece "blocada" de la tembelizor si oamenii vor reincepe sa faca credite la banca si sa vrea sa cumpere. Sa vedem cit timp va trece pina atunci..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Motana spune:
Ce e mai bine de facut? Credit sau dat la chirie? Ma gandesc ca cei 300-400 euro pe care ii dai lunar la chirie is bani pierduti, nu mai bine dai rata asta la o banca da stii macar ca platesti apartamentul tau? Cel mai nasol e ca e numai un an dobanda fixa, apoi stai cu morcovu sa vezi pana unde ajunge rata ta... . Nu exista alta solutie, adica sa fie dobanda fixa permanant? ce tare, asa imi amintesc parca parintii mei asa plateau pe vremuri aceeasi rata si dupa 25 de ani cand erau pe terminate cu achitarea ap. dadeau rata cat cheltuia mama la piata intr-o zi.
Uof uof.. ce e de facut
Astept parerile inteleptilor
9+
Edip spune:
[/quote]
[/quote]
Sa le inchirieze. Daca apt se vor cumpara mai greu, pret mare, piata blocata, conditii de credite dificile etc, e clar ca mai cresc chiriile.
Probabil se va ajunge si in Romania ca in alte tari europene in care apt/casele sunt in proprietatea a numai 35%-40% din po****tie si restul vor fi chiriasi pe viata.
[/quote]
te-ai intrebat daca se merita sa le inchirieze? Daca nu se potoleste criza asta la nivel mondial s-ar putea sa nu prea mai ai cui sa inchiriezi. Din calcule e f. nerentabil sa cumperi si sa inchiriezi acum... mai ales ca aceste calcule se bazeaza inca pe puterea de cumparare actuala... sa vedem la anul cum o mai fi daca mai dau faliment cateva firme maricele, vanzarile or sa scada si asa mai departe. Deja si pe forum aici se vorbeste de micsorari de salarii nu mai vorbim de planuri de restructurare ale companiilor. Sa vezi ce or sa creasca chiriile...
si de ce ar fi in Ro ca in Europa cu 30-40% care detin proprietati si nu ca in in Australia, Canada sau alte zone unde sunt propietari 70% (si asta nici pe departe la gradul de indatorare al romanului care isi ia o casa). Romanii au fost obisnuiti cu inflatie dar exista si deflatie... studiati pretul la case in Japonia si o sa vedeti ce inseamna.. si pana la urma aia stau pe o insula deci acolo e "criza" de pamant.. nu mai vorbesc de economie care nu se compara cu Ro.
E loc de scaderi pana la 50% daca nu si mai mult la unele locuinte...
corinadana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CristinaT
neata, si unde le tii? presupun ca trebuie sa inchiriezi vreo casa de valori ca doar nu o sa stai cu ele in casa. edit ca am gasit astazi un articol: http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/50119/Presedintele-Regatta-Scaderea-preturilor-in-sectorul-rezidential-o-fata-morgana.html |
in banca!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca