Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
.....
angelynna: banuiesti tu ca-ti face inducere sau dr. a "atins" subiectul?
.....

38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Feli ea a spus ca daca nu se va intampla nimic pana duminica, atunci sa ma prezint de dimineata cu bagajul...pt ca nu e bine sa stea prea mult peste termen

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mai e putin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MirelaV

buna dimineata mamici si burtici. am intrat sa va salutic si sa va spun ca azi dimineata la 6.45 a venit pe lume bb3 de Anis. Apgar 10, 3260g, 51 cm! Bine ai venit pe lume pui scump!
Anis a nascut natural, fara epidurala.. dar va povesteste ea mai multe

MirelaV
pupicei pe burticei

BIne ai venit pe lume Iris Medeea de Anis, sa cresti mare si frumoasa , refacere rapida mamico

40+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mai e putin

Mergi la inceput

300 pt tine

40+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

Mai e putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Musette, Mami de Alexa multumim de aprecieri. Serban este gelos din ce in ce mai putin dar oricum nu s-a manifestat asupra Marei si asupra mea. Am lucrat din greu impreuna cu sotul si bunicii iar acum e mai bine. A ajuns chiar sa o auda primul cand scanceste si chiar sa ma apostrofeze daca nu ma execut repede " Mami, tu nu auzi ce-ti spun pange Mala, sulioala mea. Du-te la ea ca vlea tzitzi "

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

ce dulce flatiol!!!! cred ca-ti vine sa-l mananci nu alta

Eu, iepurica 37+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

hopa, a nascut deja Anis, ieri era foarte linistita ca il asteapta pe dr...probabil a vrut sa il prinda inainte de avion, saracul, i-a facut Iris program de nesomn
Felicitari mamicooo!!! Sa iti traiasca Iris Medeea si sa fie fericita alaturi de surorile ei mai mari

Ramoncza si mie mi se pare mult cu caciulita in cap. Eu o tin cu body cu maneca lunga si pantalonasi sau costum cu labute +/- body cu maneca scurta, iar afara cu gecutza si pantalonasi (blugi, raiati, sosete) si fara caciula cand sunt 20 de grade afara. Acum doarme in carut imbracata ca in casa, fara caciula, doar cu o paturica de bumbac aruncata la misto peste ea. Si ii place de numai poate. Doarme ca ursul. Ieri cand am fost la dr avea un costumas de bumbac (cu gaurele la picioare, tricotat asa) si fara caciula...cred ca am socat cateva viitoare mamici dar...asta e, bebe se simtea bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

RAMO(300)

Ramo e la spital si cred ca putem scoate ceva agitate. Am vb cu ea acum si astepta doctora. Ne da mesaj cand e gata. Tinem pumnii pentru Anda sa vina intr-un ceas bun.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

RAMO

Eu, iepurica 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MirelaV

buna dimineata mamici si burtici. am intrat sa va salutic si sa va spun ca azi dimineata la 6.45 a venit pe lume bb3 de Anis. Apgar 10, 3260g, 51 cm! Bine ai venit pe lume pui scump!
Anis a nascut natural, fara epidurala.. dar va povesteste ea mai multe

MirelaV
pupicei pe burticei

Ooooo!!! FELICITARI MAMICOOO!!! Bebe sanatos si papacios si tie refacere rapida!!!

Si cu 2 zile de la scoaterea cerclajului cum ramane?

Eu, iepurica 37+

Mergi la inceput

azi dimineata am experimentat o contractie durerosa. mi se intetosase si privirea....credeti ca mai rezist o saptamana si un pic?

maine ajung la Dr. sper sa mai stea bebelasha mea un pic
sa inteleg ca am declansat productia de morcovi?????

Eu, iepurica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kid ce a zis Tutu cand a vazut mandrele?s-a bucurat nu-i asa?Ce bine de tine ca ai curte....dar in parc cand mai ne intalnim?

Ilia uite ca la faza cu suptul degetului nu m gandisem....hm o sa-l pandesc sa vad cand isi baga degetul in gura si pac vin cu suzeta.

Eva ce baiat mare ai

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

anis, felicitari, sa-ti traiasca Iris Medeea, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. sunteti o familie numeroasa acum

nikolici, stai in berceni ? pe unde mai exact ? scrie-mi pe PM.

300

felicic, nu stiu daca o sa mai am timp sa calc hainutele lui bebe dupa nastere, dar macar acum sa le calc.

maryb 36+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 23 de zile

Mergi la inceput