Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(96)
Raspunsuri - Pagina 14
wndyctygirl spune:
Intru doar doua minute ca am " circulara de cordon" adicatelea sefa in jurul gatului...
Gynie especially for you baby am intrat, vreau sa stii ca m-am tot gandit la tine incepand de luni si o sa iti tin pumnii strans, strans de tot, si stiu eu in sufletelul meu ca totul va fi perfect...daca nu reusesc sa mai intru la noapte cand ma teleportez acasa, sa tii minte ca te iubim, iti uram nashtere usoara si te rugam sa ne dai si noua de veste cum va e...
Felicitari pentru starea de spirit, mi se pare ca esti superpregatita si ok, braaaaaaaaaaaaaaavoooooooooo....
restul gastii, va tzuc dulce pe toate, incerc sa revin pe portativ cat de repede pot..ah....si am vazut ceva cu macote, cozonaci, torturi dobos samd( se vede ca poftesc dulce si n-am voie)....io votez clar MINUNI...desi tre sa recunoasc ca si cozonacei suna bine...dar mai bine MINUNI....MINUNI...
34+ cu 
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Ginye, nu stiu ce-ai facut tu astazi, dar eu numai la tine m-am gandit...iti tin pumnii pentru maine, sa dea Dumnezeu sa fie o nastere usoara, cu bebe sanatos si refacere rapida pentru tine! Sper sa te odihnesti, totusi, in noaptea asta, desi tare ma indoiesc....fetele astea sunt pentru tine!!!!

nebunica, multi ani fericiti alaturi de sotul tau, sa aveti o seara frumoasa!
BraveGirl, constat ca esti foarte rabdatoare...pe mine m-au trecut toate apele doar citind mesajul tau...nu as fi putut sa suport o chestie de-asta...medicii pe la care am fost eu vorbeau cu mine, imi raspundeau la intrebari, imi explicau ce cauta, ce trebuie sa vad pe ecran...horror! Bine macar ca s-a terminat cu bine....da' cu niste neuroni pierduti si stres major
...
Madutza, comanda mea are doar lucruri de imbracat pentru mine si pentru ea, lenjerie de patut si cosul pentru scutece, Am platit in total 550 de lire, insa nu-mi dau seama daca pretul transportului (24 de lire) este fix sau este per kg, sau procent din suma totala...Cred ca la urmatoarea comanda o sa-mi dau seama...Dar te tin la curent, oricum sunt convinsa ca voi mai cumpara si dupa ce nasc....sunt multumita de calitatea lucrurilor lor, insa nu pot sa inghit preturile din Romania, atat timp cat le stiu pe alea de afara...
Mav, carnea de vita este alimentul cu cea mai mare concentratie de Fe. Spanacul nu are mai mult decat orice alta leguma verde. Sunt doua lucruri care mi-au rezolvat constipatia serioasa (un scaun la 3-4 zile sau la o saptamana daca plecam in vacanta...) pe care am avut-o de cand ma stiu: tarate de-alea din piata, cat mai putin prelucrate, lasate la inmuiat de seara intr-un pahar cu apa sau lapte (am luat 3 luni, in fiecare dimineata, a fost foarte greu, dar a meritat) si, daca aveam o urgenta, un pachet mic de caise deshidratate. Caisele au zahar si nu le recomand decat ca si solutie de urgenta, altfel ingrasa foarte mult. Cerealele din comert nu au decat calorii si niste vitamine, fibrele sunt prea prelucrate ca sa-si mai faca treaba...
Votez pentru MINUNI DE NOV-DEC pt ca, desi eram pregatita sa fie mult mai dificil, am ramas insarcinata imediat ce am inlaturat orice protectie. Si cred ca este o minune avand in vedere varsta mea si o indelungata perioada de pilule...si, desi perioada de sarcina nu-mi place absolut deloc, o accept fara sa ma plang foarte tare pentru ca stiu ca la capatul drumului ma asteapta minunea mea...
O seara frumoasa,
Diana
34+
Sonia
Otiliav spune:
Criss, frumos carut aveti, dar de ce esti trista, cum se poate asa ceva sa nu zambeti si tu in cele doua poze. Sa folositi sanatosi lucrusoarele!
Elilov, mie imi place poza cu voi doi.
Carmendu, Anes, asa este pe de o parte trebuie sa ma bucur ca nu-i prea mare, ca sa pot spera la nastere vaginala.
Diana, o sa iau fier de sambata incolo. Vitamine mai spre final sa prind putere, si poate si dupa nastere. Par nu imi cade, cu dintii stau binisor ca am de acum 5-7 ani numai masele de portelan, ce sa se mai strice
, petele albe de pe unghii au disparut miraculos.
Treaba este ca ma pandesc iar greturile seara, iar am trecut la floricele de porumb cu iaurt, mai beau un ceai si fructe. Iar oasele nu m-au durt vreo 2 zile decat seara. Ziua a fost bine. Noaptea in schimb trebuie sa merg o data la baie, pana acum nu prea ma trezeam
, cred ca stau cel mai bine cu vezica pe aici.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre
ginye55 spune:
Wndyctgirl
Diamisha
Toata ziua au alternat momentele de maxima agitatie cu cele in care ma uitam ca o nebuna in gol si ma gandeam la ziua de maine. Acum sunt destul de agitata, nu am stare, ma incearca si niste palpitatii si m-au luat iar arsurile. Dar cand ma gandesc ca e ultima noapte cu burtica ma apuca nostalgia. O sa-mi fie tare dor....
ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR O ZI 

BraveGirl spune:
Ginye, multa bafta maine! Te asteptam cu vesti!
eli, am vzut burtica frumoasa...pai a mea e minuscula pe langa a ta.
Bebecris, f frumoase lucrusoarele. Alexa, zici ca-s multe? stai sa pun eu poze cu tot ce am pana acum ![]()
==========
Corina
32+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Ramo2007 spune:
Ginye, maine o sa fie prima seara fara burtica...dar cu bebe in brate...si mai frumos 

Ramo
30+ 
Puiutul meu scump
Otiliav spune:

Haide Ginye!

Maine se va naste primul bblus de la
nostru! Doamne ajuta
sa avem bebelsi sanatosi, cuminti si norocosi!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre
criss703 spune:
Otilia , ai dreptate cred ca sunt singurele 2 poze triste de pana acum
, nici nu m-am gandit ...pai eram dupa 2 nopti nedormite cu arsuri pe gat si usoare stari de voma .
Of Ginye imi inchipui ce emotii ai
...am incercat si eu sa-mi imaginez noaptea dinainte daaaar m-a luat cu transpiratii ...dar las' ca om trece noi si peste astea 

Criss
33+
http://community.webshots.com/user/criss703
Olivia26 spune:

Ginye

Nastere usoara, te asteptam cu vesti minunate!!!!
Noapte buna dragi burtici!

Olivia
35+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
ginye55 spune:
A venit si sotul meu acasa. E si el foarte emotionat. Se gandeste ca nu va dormi in noaptea asta. ![]()
Multumesc din suflet ca ati fost si sunteti alaturi de mine in acest moment atat de important din viata mea. 

ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR O ZI