Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(96)
Raspunsuri - Pagina 15
Andy08 spune:
Haide, Ginye, mai putin si iti tii comoara in brate. Si cand te vei uita in ochisorii lui, vei uita de toate greutatile pe care le-ai intampinat pana acum. 
Andy
30+
bebecris spune:
giney...NASTERE USOARA!!! sper sa treaca repede si fara dureri!!!! e normal sa ai emotii...am eu carema gandesc la tine!!! la mine sunt accentuate si de faptul ca maine ma duc la eco....
numele minunii tale este superb....pe fratele meu il cheama eduard...
sa fie intr-un ceas bun!!!!

[/size=3]
Cristina
in asteptarea 34+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR -3-4 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
RAMONELLA spune:
Uauu fetelor,m-au apucat emotiile...acum un an eram in situatia voastra,traiam primele emotii...ce frumos!!!!!Mi-e tare dor de acele momente...![]()
Un sfat pe care-l dau la toata lumea:din saptamana 36 beti ceai de frunze de zmeur!!!Ajuta la dilatatie!!!
Ginye,tin pumnii pe maine!!!Doamne ajuta!!!In sfarsit iti vei tine puiutul in brate!!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Otiliav spune:
Bebecris, bafta la eco maine!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre
elilov3 spune:
fetele multumesc de vorbele bune despre burtika 

ginye am intrat special pentru tine sa iti urez NATERE USOARA!!!...LAPTIC IN TZITZE PENTRU BB...SI TOT BINELE DIN LUME!!!
gata scoatem si agitatele si toata galeria 

[toba]

34+
Dimitrie
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Alra, tu nu te-ai prins ca Toriceli scrie aici, chiar aproape zilnic |
alra- scrie zilnic. asa e.

33+
Victorhttp://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
ginye55 spune:
Fetelor incerc sa ma bag la somn. Promit sa vin cu vesti cat de repede pot. Va pupic dulce, dulce de tot! 

ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR O ZI 

Amalia spune:
Uf, fetelor, zilele astea n-am apucat decat sa va citesc, dar de scris ioc!
Sper sa reusesc in weekend..
Am intrat special pentru Ginye....sa-ti urez NASTERE USOARA, sa fi sanatoasa si tu si bebe si sa ai laptic mult!

Te asteptam cu drag, ma voi ruga pentru tine maine si te felicit pentru starea de spirit pe care o ai!
Pupici dulci mamico!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
36+
Luca Gabriel
Hera25 spune:
Lorena nu stiam ca anestezicul e dat de spital. De fapt asa e logic. Deci noi trebuie sa cump numai plasticele alea, deci asta inseamna trusa de epidurala. O sa o cump si eu pe cea mai scumpa si gata.Deci cea pe care ai luat-o tu e cea mai scumpa da?Ca s-o cump si eu tot pe aia.
Ginye inca o data Nastere Usoara.
35+ 
mamiseli_11 spune:
Gynie nastere usoara, dureri putine sau deloc si laptic mult pt minunea ta.

Fetele eu votez pt minuni sau miracole, pare potrivit pt odiseea noastra ca tare multe probleme au fost. Nu stiu exact nr de voturi dar cred ca se gasesc la egalitate minunile si cozonaceii. Pana ne anunta Gynie datele de la nastere, poate ne hotaram ce ne place sa intampinam cum se cuvine primul 
Mav cred ca esti urmatoarea dupa simptome. Daca nu vrei asta, spre ca n-am gura pocita. ![]()
Eli, ptiu ptiu sa nu fie de deochi burtica frumoasa!
Alra, asa e Toriceli e langa noi in fiecare zi. Ma mir ca nu te-ai prins![]()
Eu ma simt mai bine. Burta cred ca m-a durut de la muschii mei intainsi. Am am stat foarte cuminte in pat si acum e mai bine. Sper ca zilele urmatoare sa fie si mai bine.
Va pup si va doresc o noapte linistita si cu drumuri putine la baie.
Mihaela
33+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani