Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(96)
Raspunsuri - Pagina 13
BraveGirl spune:
Am ajuns si noi acasa dupa cea mai groaznica ecografie. am zis ca fac infarct...La inceput toate bune si frumaoase...ajunge sa ne arate fatuca si cand colo ce-mi vad ochii: dubla circulara de cordon, nici macar nu puteam sa-i vedem gurita.

trecem mai deparete, ne arata coloana, bla, bla, aorta si apoi la inima se opreste si tace. Se uita cateva minute fara sa zica nimic...Am zis ca mor.Imi treceau prin cap tot felul de tampenii. Nu zice nimic si se uita la late organe...apoi revine la inima si spune in final:aspect normal. Rasuflu usurata. Apoi incepe sa ma apase in capul pieptului, unde are bebelina piciorusele. Si ma apasa, se tot invarte, mai pune gel, trec cateva minute...imi spune sa ma intorc cu spatele la ea...iar ma apasa, iar stam cateva minute, imi spune sa revin pe spate, dar mai jos pe masa. Ok, iara ma pasa, mai pune gel....eu deja ma inverzisem. Imi zice sa ma intorc cu burta spre ea, pe partea dreapta. O intreb daca se intampla ceva si imi spune grav; am zis sa va intoarceti. Gata...eram uda toata. Cand imi spune: e baietel? Eu: NU!!! E FATA!!! DR: nu reusesc sa vad ce ascunde intre picioruse pt ca sta turceste si are si manutele tot pe acolo, dar mi s-a parut ca e baiat. Incep sa rad...imi spune sa revin peste jumatate de ora sa vedem ce e. Dupa alte 45 de minute aflam ca e fetita.
Si vestile bune: colul meu e inchis si mai lung. parca 3,7 nu stiu sigur.
==========
Corina
32+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
criss703 spune:
Ginyeeee vine ziua cea mareeee 

... sa te ajute D-zeu sa treci cu bine de ea si tu si bebe 

Elilov oooo ce burtica respectabila ai
, de fapt tu tot asa ai avut-o
...pt. tine
si bebele
din "burtica respectabila "
Nebunica_zapacica distractie placuta in seara 

asta si La multi ani !
Mariak felicitari pt. fetita
, sa ajungeti cu bine la termen
Criss
33+
http://community.webshots.com/user/criss703
manumanu spune:
GINYE, maine ma rog pt tine si pt bebe... o sa fie biiiine, sa ne aduci prima minune!
BRAVE, groaznic intr-adevar, bine ca totul a fost OK pana la urma!
eu votez COZONACEI (cu sau fara briose) si daca nu, MINUNILE NOASTRE... sunt minuni si pt ca datorita lor ne-am "cunoscut" si am format acest grup frumos...
manu
29+
+ 
bebecris spune:
nebunica_zapacica....sa aveti o cina plina de romantism...si sa tot aveti parte de muuuuuuuuulte cine d-astea...
bravegirl...ce chestie!!!! maine am si eu programare la eco la ora 14...
Cristina
in asteptarea 34+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR -3-4 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Otiliav spune:
Se pare ca avem nevoie de un contabil priceput
care sa adune ce s-a propus, variantele care cad pentru ca exista deja la Clubul scutecelor sau au existat si in primul rand ce s-a votat.
Bebecris, hainutele ca hainutele dar ce parc auto il asteapta pe bbsunt
, bine ca este baietel. Cred ca ai luat aproape tot, eu atat nu am vazut un costum de exterior. Am remarcat ce camasi ai pentru spital, eu ma orientez la culori cat mai inchise, ceva floricele, un model nu cumva sa se vada vreo pata de sange, am si eu un stres
.
La noi nu prea se potriveste Craita, ca vin de la rasarit, iar bblusa mea de va naste in Nord.
Alexa, si eu ma gandisem la globulete, dar am renuntat repede, sunt fragile, se sparg usor si mare parte a anului stau pitite in cutiuta.
Alra, tu nu te-ai prins ca Toriceli scrie aici, chiar aproape zilnic
.
Cherie, Windy, pe unde sunteti? Ne-ati lasat balta?
Mav, Mirtha, Corina, bafta maine la control!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre
Otiliav spune:
Corina, ce bine te inteleg. Si eu m-am speriat putin ieri. Cand a trecut la Doppler era un grafic complet aiurea, l-am intrebat speriata ce se intampla de ce nu-i normal si din cate am inteles el lua pulsul pe cordon si bb tot il lovea de aceea erau intreruperi multe. Eu am crezut ca este la inima si nu avea de ce sa fie o linie fara semnal. Nici acum nu sunt prea impacata desi el a zis ca este bine si si-a printat acele grafice.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre
ginye55 spune:
Otilia
pe bebe al meu o sa-l cheme Eduard Stefan. Ne-am gandit f mult la primul nume si am ramas la Eduard. 
BraveGirl cred ca a fost un adevarat cosmar! Bine ca totul e bine! 
Manumanu
Criss
Bebecriss bafta maine la echo!

Abia astept sa vina sotul acasa. Sper ca in cel mult o ora sa ajunga. Ultima seara doar noi doi. De maine vom fi MAMI si TATI!

ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR O ZI 

criss703 spune:
Bravegirl inteleg prin ce ai trecut si eu m-am albit /inverzit asa de 2 ori la ecograf la 2 medici diferiti care tot asa s-au oprit si se toooot uitau la ecran fara sa zica nimic....ufff e groaznic te trec toate apele
Despre nume pentru Scutece imi plac toate dar ca sa fie mai multa lume impacata poate ar fi bine Cozonacei si Briosele
Pt. mine bebelina a sost o surpriza , nu ma asteptam ...asa ca pot sa propun si Surprize de Sfarsit de an ![]()
Criss
33+
http://community.webshots.com/user/criss703
ginye55 spune:
Otilia stai linistita in legatura cu graficul batailor inimii. Si mie mi se intampla des la echo sa masoare de mai multe ori pt ca bebe misca si ii dadea niste valori foarte ciudate.
ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR O ZI 

Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 si daca tot v-am spus ca il taram pe tati in parc sa ne faca poze ei bine ne-a facut...una e mai amuzanta..eu in decor geloasa ca se pupa cu... |
Eli,uaooooooooooooo...ce butica mare si frumoasa,dar tu esti in rest supla!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png