Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(96)
Raspunsuri - Pagina 12
loren@ spune:
Hera hai sa studiez trusa si iti zic...habar nu am ce si cite doze, sper sa ma dumiresc...si cit priveste nasterea niciodata nu poti fi sigura, cind vrei sa nasti natural, ca pina la urma nu ajungi la cezariana...si chiar si invers...la Bia discutasem cu T de cezariana, datorita faptului ca am fost suspecta de luxatie de sold cind am fost mica si pina la urma am nascut natural...deci iau in calcul amebele posibilitati!
M-am uitat la trusa si nu vad decit seringa, acele si altele de plastic...tu la ce te referi la doze? La anestezic in sine, ca pe asta eu nu il vad!
Bianca Andreea
Larisa Elena
35+
A M R numai 5 saptamini 
Ramo2007 spune:
Elilov, ce burtica frumoasa ai!Nu mai fi geloasa, ca n-ai de ce...
Ramo
30+ 
Puiutul meu scump
elilov3 spune:
ramo multumesc frumos...stiu ca nu am era asa de amuzament...![]()

loren@ eu nu imi mai aduc aminte mai nimic de prima data...stiu decat de senzatia nasola ce o aveam de gat uscta datorita intubarii...fetele din salon aveau bomboane mentolate...cica diminua efectul..in rest ..totul mi sa dat din spital...chiar m-ai pus pe ganduri...

34+
Dimitrie
Hera25 spune:
Lorena la anestezic ma refer. Nu stiu sigur dc sunt cu 2 doze sau una. Parca eu asa am retinut din ce povestea o fata de pe forum. Si de aceea te intreba, care e diferenta intre cele 2 modele de truse.
35+ 
nebunica-zapacica spune:
Burtici, eu va urez o seara frumoasa, merg sa ma pregatesc pentru cina romantica cu sotul meu iubit
.
Ginye, daca nu mai intru in seara asta, sa stii ca sunt alaturi de tine maine si voi astepta cu sufletul la gura vestile despre primul bebelus de la odiseea noastra. Nastere usoara si bebe papacios si sanatos!

tuturor burticilor!!!
35+
Victor-Nicolas
AMR 5 SAPTAMANI!!!
ginye55 spune:
Criss sa stapaniti sanatosi lucrusoarele cumparate! ![]()
Carmendu
Ramo
Hera
Otilia
ilie se numea.
Eli
ma minunez de burtica ta. E frumoasa foc! ![]()
Nebunica_Zapacica sa ai parte de o seara superba alaturi de sotul tau! 
ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR O ZI 

loren@ spune:
Hera anestezicul nu e dat de spital...eu la ambele truse am vazut numai plastice..esti sigura ca in trusele alea se gaseste si anestezicu? T mi-a zis sa o cumpar cica pe aia mai scumpa...diferenta intre ele era de citeva sute de mii, nesemnificativ, dar nu mi-a zis nimik sa aiba 1 doza sau 2 ori altceva!
Elilov buna si bomboanele..am notat!
Bianca Andreea
Larisa Elena
35+
A M R numai 5 saptamini 
leeloo5979 spune:
Si pentru mine a fost sarcina o minune, facusem tot felul de investigatii si tocmai ma intrebase dr ce doresc sa facem pentru anul ce a inceput: incercam metoda clasica...doua zile zbantuiala cu 2 pauza in speranta ca prindem ovulatia (am sindromul ovarelor polichistice) sau ne apucam de tratament. Si am zis ca incercam tratamentul ... nu a mai fost nevoie...in februarie am ramas, pe 1 martie am botezat, pe 13 martie aveam primul test pozitiv si primele lacrimi de bucurie. Se pare ca 13 e de bun augur la noi, eu cu soata m-am cuplat intr-o seara de 13, am aflat de sarcina pe 13...minunea mea a miscat pentru prima oara pe 13 iunie...sa vedem daca apuc data de 13 noiembrie pentru nastere, ca asa a zis dr, undeva intre 9-15 se asteapta sa nasc.
Leeloo
35 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
leeloo5979 spune:
Asa ca imi place f mult si ideea cu Minuni de OCT-NOIEM-DEC...avand in vedere ca primul bebe se naste maine...dar orice alegeti...o sa fie un nume bun pentru biletele noastre spre fericire si implinire.
Leeloo
35 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
Otiliav spune:
Si pentru mine bb este o mica minune, nu ma asteptam sa fi ramas, sotul nici atat
.
Minune se potriveste si pentru fetite si pentru baietei, dar si pentru ca am avut ceva aventuri in sarcina.
Imi place si Briose si cozonacei dar majoritatea bblusilor se vor naste in post sau inainte de post.
Spiridus, si eu vroiam sa spun ca au fost stelute si s-a terminat cu un mare scandal, la scutece s-a destramat grupul.
Alexa1983, sigur nu ne-ai incurcat cu lucrusorele. Cele din albumul meu sunt fie cumparate din Obor fie din Norvegia, de pe situri nu am comandat nimic.
Ginye, si bb se va numi si Ilie, ca de potrivit se potriveste cu Stefan? Uite te tin de vorba sa mai scapi de emotii
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre