Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(96)
Raspunsuri - Pagina 11
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui futuremother si eu am avut nunta in 30 oct ... |
Noi am avut cununia civila pe 30.10 dar in anul 2004.

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
carmendu spune:
ginye- am scos agitatele pt tine.

sunt alaturi de tine. sa ai o nastere usoara, fara dureri. bebe sa vina pe lume sanatos si tie sa-ti vina laptic repede.
otilia- nu-ti face griji. bebelina ta e in grafic cu greutatea. ma bucur pentru vestile bune de la dr si ca ai posibilitatea de alegere a modalitatii de nastere. asa cum or intelege astia in norvegia
ocean- felicitari pentru rezultatele de la control. ai un mic thomas in grafic. si bebeul meu la 33 de spat (eco facuta luni ) avea 1995 gr)
iulia, simona, helen- miercuri e zi mare pentru voi. schimbati semnatura. la mai multe saptamani!
eli- frumoasa burtika. intr-adevar, kg nu se vad. nu-ti mai face probleme cu visele. subconstientul lucreaza.
33+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
Andy08 spune:
Ginye: Ne gandim la tine de pe acum si iti dorim nastere usoara si un puiutz sanatos! Sa ne dai si noua de veste despre voi cand poti! 
Olivia: Bine ca mai scrii si tu, ca m-a durut gura de cat am intrebat pe unde esti.
Mai avem un pic si ne mutam. Cateodata imi vine sa dau si eu cu rola de vopsea, ca mi se pare asa usor...dar eu gafai si dupa ce spal vasele, asa ca.... ma abtin.
Mai burtici! Din partea mea puteti pune ce nume vreti piticilor: minuni, cozonacei, clopotei, stelute, renisori, bradutzi, betelutze, piftiutze, fripturici, sarmalutze.....ca tot ai nostri sunt.
E clar ca pt. fiecare dintre noi acel puiutz/acea puiutza este totul, este minunea, este viata noastra, asa ca numele nu conteaza. Numai sa imi spuneti si mie ce decizie ati luat ca sa stiu la ce subiect sa intru la scutece, cand ne-om muta acolo. Ne asteptati si pe noi, astea care trebuie sa nastem in decembrie, nu? Nu va mutati fara noi, nu?
Andy
30+
Miky-ea spune:
Bebecris,lucrurile lui bebe sunt superbe...si chiar sunt multeeeeeeeee
!!
Sa va bucurati de ele sanatosi!
Mie imi place MINUNILE NOASTRE si sa ma mai gandesc...
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loren@ Buna fetele..nu stiu cum stati voi cu rabdarea, dar eu sunt varza...nu mai am deloc ..abia astept sa nasc si daca ar fi dupa mine as vrea sa se intimple imediat dupa ce fac 37+...am inceput in fine sa imi pregatesc si bagajul de spital si vroiam sa stiu ce medicamente pentru mine ar trebui sa imi iau...ma refer la celede dureri dupa epiziotomie sau cezariana, ca habar nu am cum va fi nasterea, sau cele laxative de iesit afara, de dupa....daca aveti idee ce medicamenete pentru mine ar trebui sa arunc in geanta please spuneti-mi!In alta ordine de idei din lipsa de preocupare mi-am dus mindra la coafor, am tuns-o si suvitat-o de se uitat celelalte cliente la mine ca la felul 16, ca nu-am mai vazut copil de nici 3 ani facut suvite! Bianca Andreea Larisa Elena 35+ A M R numai 5 saptamini ![]() |
algocalmin fiole.... k stii tu, la asistente le place sa zica: n-am
34 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
Ramo2007 spune:
Bravegirl, hai cu vesti bune de la eco!
Ginye
inca o data bafta multa maine, imi inchipui ce emotii ai...daca pana si noi avem...nastere usoara si intalnirea cu bebe sa fie asa cum o visezi tu!
Ramo
30+ 
Puiutul meu scump
carmendu spune:
mariak- felicitari pentru fetita. sa ai o sarcina usoara in continuare si sa ajungeti cu bine la 40 de saptamani.
ai o burtica asa frumoasa!
vazut poze ale oliviei, bebecris, iulia, diana. 

hainute de bebei frmoase si burtici rotunde.![]()
33+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
Hera25 spune:
Ginye iti urez si eu mult succes maine, sa fie totul bine si sa-ti tii cat mai repede bebele in brate, si asteptam maine noutatile. Si suntem toate alaturi de tine.

Lorena de ce nu stii ce fel vei naste? Ca bebele tau parca era intors cu capul in jos, nu? Nu nasti natural?
Bebecris ai luat o gramada de lucrusoare pt bebele tau, sunt toate f frumoase.
Eli ai o burtica f mare. Eu o am micam poate chiar jumate din cat e a ta. Nici nu stiu unde incape bebelina mea, acolo ghemuita.
35+ 
Otiliav spune:
In primul rand ma bucur pentru vestile bune de la doctori! Tare drag imi este cand vad cate semnaturi sunt cu 37+.
Pisi_Pisu, sa fii sanatoasa si iubita!
Eu aseara am alergat sa-mi cumpar telefon, de abia am gasit necodat intr-o retea norvegiana.
Am reusit sa-i iau si mamei bilet de avion, vine pe 9 noiembrie, mai este o luna.
Mariak, felicitari pentru fetita sanatoasa si mult dorita. M-ai facut sa-mi amintesc cat de mult ne-am dorit noi fetita prima data. Acum am fost mult mai relaxata, am vrut sa stiu ca sa ne gandim la nume, sa cumparam hainute dar si de curiozitate
.
Diana, am vazut burtoiul, e asa de rotund si de mare. Ce crema folosesti ca vad ca ai o piele perfecta? Eu parca degeaba dau cu Mustela si ulei de migdale, ,tot se mai intind vergeturile vechi de langa buric.
Ginye, sa ai o nastere si o recuperare usoara, un bb sanatos si cuminte! Este o mare coincidenta sa nasti tocmai de ziua tatalui tau. El cum se numea?
IuliaCospy, multi ani fericiti impreuna!
Elilov, ce burtica faina! Nimic nu ai pus pe langa, si Diana la fel.
Simona, la mai mare, acum sper ca esti mai optimista!
Mirela_1, bine ca ati depasit criza. Ma bucur ca acum esti bine, nu te ingrijora ca ai pierdut un curs.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre
elilov3 spune:
seara buna fetele
votez pt Minuni de nov-dec2008
criss sa stapaniti sanatosi lucrusoarele si sa le folositi cu placere 

bebecris aceleasi urari sa folositi cu placere lucrusoarele 

hera
lasa ca isi gaseste ea loc pe acolo pe la mami prin burtica ![]()
si daca tot v-am spus ca il taram pe tati in parc sa ne faca poze ei bine ne-a facut...una e mai amuzanta..eu in decor geloasa ca se pupa cu...o sa vedeti voi ![]()

vizionare placuta ![]()
http://community.webshots.com/album/563769943PESaWH?start=12
34+
Dimitrie

..abia astept sa nasc si daca ar fi dupa mine as vrea sa se intimple imediat dupa ce fac 37+...am inceput in fine sa imi pregatesc si bagajul de spital si vroiam sa stiu ce medicamente pentru mine ar trebui sa imi iau...ma refer la celede dureri dupa epiziotomie sau cezariana, ca habar nu am cum va fi nasterea, sau cele laxative de iesit afara, de dupa....daca aveti idee ce medicamenete pentru mine ar trebui sa arunc in geanta please spuneti-mi!