Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

GLOBULETE SCLIPICIOASE

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 34+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hera ti-ai luat trusa de epidurala? Am luat Perifix 451 Filter de la braun...azi o aduce sotul...daca ma uit la ac, sigur fac pe mine! Off!

Bianca Andreea
Larisa Elena35+
A M R numai 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Gynie:nu puteam sa nu intru sa-ti urez din toata inima nastere usoara,bebe sanatos si mancacios si tie refacere rapida!!

Bebecris:tare frumoase lucrusoarele lui bb.Si mie-mi plac produsele Nivea si cred ca asta o sa cumpar si pentru bb mic.Chiar vroiam sa te intreb:mai faci Clexane?cred ca te-ai mai obisnuit cu el...

Eu am facut ieri si alaltaieri injectiile cu dexametasone,bine ca n-au fost dureroase.
Dar de ieri au inceput arsurile.Azi-noapte am zis ca innebunesc.Noroc ca mi-am adus aminte intr-un final ca am citit la voi ca-i bun laptele rece.Bine ca am avut in frigider,am baut putin si m-am linistit cat de cat.

------------------
Flori 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am bagat somn o ora ca imi pica capul, nu s-a mai intamplat de mult timp.
Mie imi plac toate...minuni, clopotei, bulgarasi, cozonacei...
Am pus ser fiziologic la ochi, dar tot doare...sper sa dea inapoi pana maine...

Ramo 30+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Pt mine acest bebe a fost o minune de la Dumnezeu. Poate fetele care au obtinut cu greu sarcina ma inteleg.

Asa-i!Si eu ma gandeam ca as vota pt aceasta denumire.Oricum,eu spun mereu ca bb meu este o minune de la Dumnezeu.Mi-a mai placut si varianta cu "stelute".

------------------
Flori 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cata_myky Flori76

Mai e asa de putin!

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR DOAR O ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

flori....mai fac clexane si acum...mai am un pic si gata...
merci.....si pentru mine tot o minune este bebe din burtica...a venit dupa o inseminare artificiala esuata si dupa luni intregi de mers prin dr...a venit exact cand ne propusesem o amanare...

este minunea lui mami si a lui tati care o sa plece departe sa ne asigure tot ce ne trebuie aici...si o sa lipseasca cateva luni...

Cristinain asteptarea 34+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Lorena nu mi-am luat trusa, chiar voiam sa te intreb de care te-ai luat tu. Dar ai idee care e diferenta intre ele?
De unde a luat-o si cat a dat pe ea. Sa-mi spui cate doze are. Ca de la unele fete aminteles ca ar trebui sa fie 2 doze. Nu stiu nici eu sigur.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

Si pentru mine tot minune sau miracol este acest copil care a venit dupa 11 ani de asteptari fara tratament doar cu ajutorul lui Dumnezeu.Urma sa incepem investigatii si eu si sotul la inceputul anului dar in februarie sa produs minunea.Dumnezeu mi-a ascultat rugamintea pentru ca tare mult m-am rugat anul trecut sa i se faca mila de noi si sa ne dea si noua un bebe.Asa ca minuni sunt toti copii si mi se pare potrivit.Dar si COZONACEI e frumos.Si eu ma voi supune majoritatii ca sunt mai noua pe aici.
toate burticile!
33+Razvan Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau burtici
Azi am inceput iar serviciul...ca n-am avut de lucru si mi-am facut numai nervi , am un sef bou care in loc sa aprecieze ca inca merg la servici la 8 luni (si chiar am lucrat azi...ca doar vine bilantul de trimestrul III) ma ia la 3-pazeste pt. niste lucruri care nici nu aveau tangenta cu mine ....deci am tras o cearta cu el si am plecat acasa nervoasa .Asa imi trebuie am zis sa nu-mi las colegele balta inainte de bilant ...dar vad ca asta nu conteaza .

Gata nu va mai impui capul cu prostiile mele
S-a intors si sotul cu o masina plina cu lucrusoare pt. bebelina f. dragute si acceptabile ca pret .Unele le-a luat din Italia iar altele din Austria-Viena .O sa vb. doar despre 2 produse ca sa aveti idee ce scumpe sunt in Romania .A luat carucior 3 TEC -ABC DESIGNE cu 200 euro (cam 7 mil si ceva vechi) si pe siturile romanesti il gasesti cu 17. mil lei vechi ...deci o diferenta de vre-0 10 mil. A luat si patut de lemn cu saltea set de pat + aparatori+ baldachin cu 45 euro (cam 1,7 mil. vechi) toate astea de la Viena Shopping City Sud , magazinele Baby1One si ToysRUS la oferta .
Am pus poze cu cele 2 http://good-times.webshots.com/photo/2840314320103625916jDEWWO , restul sunt prin patut unele peste altele , poate le fac si lor poze ca mai sunt destule .Scuzati dezordinea ...dar inca renovam apartamentul .

Criss 33+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput