Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Ginye, in principiu te-a invatat doctorul, dsr mai zic si eu, ca nu strica... in seara asta nu mananci (daca iti face dimineata ceza), pt ca dupa operatie, daca mai ai in stomac mancare nedigerata poti vomita si crede-ma nu e tocmai placut cand ai o ditamai taietura pe burta. Maine dim foloseste un supozitor, poate te iarta de clisma. Gaseste pentru seara asta un diazepam sa un fenobarbital sa dormi totusi putin, ca pe urma, in prima noapte dupa, nu se stie daca vei putea, asta mai depinde si de cum reactioneaza corpul

Si hai sa mai incalzim nitel agitatele

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
33+
AMR cel mult 7 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Bebecris.......deci si tu esti nimfomana de shopping si hainutze mini..... m-ai facut de la distanta....sper doar ca nu le-ai luat pe toate 0-3 luni........vad ca avem cateva hainutze in comun....poate-i confundam.......POZA 125 e dementiala salopetica.......de unde eeeeeeeeee????

Mie imi plac

GLOBULETE de N D

Scliparici/Licurici..........

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 34+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Gynie, nastere usoara si refacere rapida!!! Abia astept sa ne dai vestile.

Cineva zicea ca nu e buna prmonitia mea cu prima nastere cal capitolul 100. Uite ca va fi mai devreme

Maria, felicitari pentru fetita!!!

Diamisha, mie nu mi-a acceptat comanda pentru un carusior. Poate din cauza ca este prea mare? Crezi ca se pot procura lucruri mai mici? Taxele de transport reprezinta procent din valoarea/greutatea comenzii sau o suma fixa pentru tara noastra,? Intr-adevar, aici sunt preturile triple. Eu am luat de la Mothercare din Anglia seturi de salopete pijama cu 5-7lire si aici sunt 150 RON!!!

La multi ani pentru aniversarea casniciei, nebu-zapa!

Desi am propus fulgisori, imi place si mie clopotei...Mai ales noaptea, cand ne vom trezi or sa fie niste veritabili clopotei. Oricum, toate numele sunt frumoase, si vorba lui Mav, prea putin important ce alegem.

Of, Mav, mai ai si tu un pic si scapi de neplacerile acestea. Si uite, o sa vina bb si o sa il tii in breate si o sa fii fericita cu doi printisori!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 32+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Simona multumesc pentru sfaturi. Sunt binevenite.

Madutza

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR DOAR O ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

daaa.....

[bleu]alexa[/bleu]...salopetica este luata da la un magazin de langa mine...un magazinas mic...am dat pe ea 20 ron parca...este un bumbac asa moale si catifelat!!!
sunt bolnava cu shoppingul...vba mamei mele: o sa nasc la cumparaturi sau in masina.....de fel sunt maniaca cu asta..imi plac cumparaturile...bani sa fie zilnic ca as sta numai prin magazine...mie mi se par ca sunt cam putine...de scos afara nu am luat nimic...o sa iau un costumas ceva..sa-l am cand o fi sa iesim din spital...nu stiu daca vor veni nasii sa ne scoata....si nu vreau sa fiu descoperita...asa caaa......

mai scriu inca o data propunerea mea....poate nu ati reusit s-o cititi:

CRAI SI CRAITE DE NOV DEC[red][b][size=3]

Cristinain asteptarea 34+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

daaa.....

mai scriu inca o data propunerea mea....poate nu ati reusit s-o cititi:

CRAI SI CRAITE DE NOV DEC[red][b][size=3]

Esti mortala
Cred ca trebuie sa mai asteptam sa intre fetele si sa-si exprime preferintele. Mie imi plac toate, am si o preferata, Cozonacei, dar, bineinteles, sunt subiectiva Problema e ca toate propunerile sunt adorabile, cum sa te hotarasti?

35+ Victor-Nicolas

AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

fetelor am si eu o intrebare
cu ce scoateti petele de pe tricouri.eu am numai pete galbui de la colostru si nu mai ies.nu pot sa port sutien ca ma doooor de nu mai pot.ceva sugestii?
a si mie imi place CLOPOTEI,ma gindisem si eu la asta.
agitam nebunele?

ginye curaj

36+
Man-Dat Christian
AMR 11 zile
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna fetele..nu stiu cum stati voi cu rabdarea, dar eu sunt varza...nu mai am deloc..abia astept sa nasc si daca ar fi dupa mine as vrea sa se intimple imediat dupa ce fac 37+...am inceput in fine sa imi pregatesc si bagajul de spital si vroiam sa stiu ce medicamente pentru mine ar trebui sa imi iau...ma refer la celede dureri dupa epiziotomie sau cezariana, ca habar nu am cum va fi nasterea, sau cele laxative de iesit afara, de dupa....daca aveti idee ce medicamenete pentru mine ar trebui sa arunc in geanta please spuneti-mi!
In alta ordine de idei din lipsa de preocupare mi-am dus mindra la coafor, am tuns-o si suvitat-o de se uitat celelalte cliente la mine ca la felul 16, ca nu-am mai vazut copil de nici 3 ani facut suvite! Deh, am innebunit de tot!

Bianca Andreea
Larisa Elena35+
A M R numai 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

MIRACOLE DE NOV&DECEMBRIE
33+Razvan Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Pt mine acest bebe a fost o minune de la Dumnezeu. Poate fetele care au obtinut cu greu sarcina ma inteleg.
Eu as sustine pe cea care a propus (nu-i mai stiu numele, sa ma scuze) Minunile de Noiembrie - Decembrie.
Dar cum spunea alta fata (cred ca Spiridus, sa ma scuze dc nu e asa), voi alegeti ca eu nu prea am fost asa activa pe forum.
Asta este doar parerea mea.

35+

Mergi la inceput