Gravidutze si mamici de Cluj -93
Raspunsuri - Pagina 6
Gabriela77 spune:
Azi e ziua lui Mihaita si nu vreau sa-mi stric buna dispozitia, de altfel ne-am si intalnit cu sarbatoritul, si am putut sa il felicit personal. Sara nu a vrut sa-i dea pusi, dar nici el nu parea f interesat, Isi pierduse ciocanul, na, treburi grele...de barbat. Ca doar nu degeaba are 1 an deja. La Multi Ani, Mihai!!!!!
Discutia avuta de voi, din pacate transformata in disputa, mi-a lasat un gust amar. Credeam ca privim forumul acesta in mod asemanator. Eu una il vad ca un mod placut de evadare din cotidian, ca o modalitate de a schimba idei, opinii, de a cere sfaturi de la persoane aflate in aceeasi situatie. Asta nu inseamna ca avem dreptul sa ne impunem cu forta propriile idei, opinii, filozofii. Nu detine nimeni adevarul absolut, nu-i asa? Suntem toate mame, unele cu un copil, altele cu 2, unele cu mai multa experienta, altele poate cu mai putina, un singur lucru este comun: DRAGOSTEA pe care o purtam copilasillor nostri. Nu cred ca cineva de aici a luat vreo decizie fara a pune in prim plan binele copilului. Si dincolo de tot si de toate, sunt cazuri, personalitati si situatii diferite, dar mai ales moduri de a vedea lucrurle diferit. Eu una sunt fericita cand alte mamici ne impartasesc din experienta lor si pledez pentru dreptul la libera exprimare, dar cu bun simt.
Va doresc o zi minunata.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
dpop spune:
tu fetelor, nici mie nu-mi plac discutiile astea.
sincer, nu-mi place stilul in care unele de declara mamele eroine si le acuza pe altele ca isi mutileaza copiii. sigur ca orice mama care nu sta cu copiii se simte vinovata, si riposteaza.
eu o admir pe gabi stilul ei si modul de viata.
. niciodata nu a zis cuiva ca vai cat o sa-ti sufere copilul daca nu faci cum zic eu.
fiecare e cu situatia proprie si cu deciziile proprii. nimanui nu-i place sa fie judecat, ca s-a intors la lucru de la 2 luni sau de la 10 luni sau de la 2 ani.
cand o sa fie bone (doici) pe toate gardurile atunci mai discutam. editez: sa fie bone cu pregatire sau macar sa fie o institutie care sa le testeze si sa le acrediteze.
mami de irina
mami_alexia spune:
Cu riscul de a parea penibila din nou. Eu nu am spus ca am ceva cu bonele in timp ce Delia, tu ai spus tare si raspicat sa nu ne lasam copiii la cresa. Si m-am simtit jignita pentru ca ai continuat sa imi dai argumente cum ca imi sacrific copilul ca il duc la cresa. Imi pare rau ca gandesti asa dar pana la urma e dreptul tau sa o faci.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arghirmonica Io fac parte din categoria nu-mi trebe socializare la copil de 1 an jumate nici sa-nvete limbi straine la 2 ani..sa doarama si sa mananace si joaca in aer liber .Cam asta vreau pt copilul meu pana la 3 ani. Poata la 20 de ani gandeam si io altfel acu-s mai batrana si nu mai am aspiratii..na trece vremea si scad pretentiile Monica |
Monica, mama, eu nu o duc pe Alexia la cresa pentru socializare, no way! O duc ca sa imi pot continua studiile. Si stiu ca tu ai o doamna foarte draguta care are grija de Cristian si ma bucur ca e asa. Fiecare e cu norocul si cu posibilitatile lui.
MAMI(Adriana) &
mami_alexia spune:
Da, Diana, uite , tu cauti bone care sa aiba pregatire. Eu m-as multumi si cu una fara pregatire. Eu am crescut cu bona, de le-a furat lucruri la alor mei din casa, sora mea a crescut cu bona, si n-am absolut nimic impotriva lor. Daca cineva imi da maine 8 milioane sa o platesc, imediat caut una si o aduc sa stea cu Alexia.
MAMI(Adriana) &
eladea2005 spune:
hai mai fetelor, ce treaba e asta...
discutia a degenerat rau, eu zic ca ar fi bine sa schimbam subiectul...
NU DATI CU OUA!!!!!!![]()
sunt de acord cu Gabi, pe forum fiecare are dreptul sa-si expuna parerile in mod civilizat si fara a denigra pe altii... noi facem schimb de pareri, dar pana la urma fiecare face cum crede ca e mai bine, nu??
va doresc numai bine si haideti sa nu punem la suflet tot ce se spune...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
RAMONELLA spune:
Mihai,La multi ani!!!Sa fi sanatos si sa cresti mare!!!
Poate ne intalnim azi cu sarbatoritul,daca nu cumva petrece.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ioana13 spune:
Vad ca e bataie pe Mihaita!!!! Pe P cine il mai iubeste???
E mucos acum, dar ii trece
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
Ioana-hai ca-l vreau eu, piti ar fi happy cu un asa flacau langa, hihi.ce mai, un adevarat genteleman
parerea mea, sincer, daca ai cu cine sa-l lasi, mergeti, nu iti va parea rau. si noi am patit la fel, piti era tare rau, abia sufla, batista bebelusului, etc, antibiotice in cele din urma, dar cum si ce faci tu, asa poate face si cineva, mama ta sau a lui sotul tau. sau ati vrut sa-l duceti si pe el?nu, asa-i? daca ai cu cine sa-l lasi eu zic sa mergeti, oricum nu poti tu face mare lucru, si sunt sigura ca nu va fi nici o problema, va avea grija de el buni.
Andreea-este si in Marasti Maros bike, daca ti-e mai aproape.
Si pe mine ma supara cand vad astfel de certuri, sincer eu tare mult ma bucur ca suntem ca o mare familie si ca ne suntem de ajutor. e bine ca fiecare are o parere si putem astfel din mai multe pareri si experiente anterioare sa ne hotaram cum credem noi de cuviinta sa facem, fara sa ne judecam una pe alta. suntem aici ca sa ne ajutam, nu sa ne scoatem ochii, nu?hei,pe mine m-ati ajutat tare mult, si cu piti cand era bolnava, si cu mine cand simteam ca-s super deprimata, o
pt toate si hai sa ne bucuram ca ne avem, ne impartasim experientele si parerile si in rest fiecare face cum crede ca e mai bine. ca, vorba lui Gabi, sunt absolut sigura ca incercam sa facem sa fie mai bine pt copil, de asta si pove aici, nu?
Meli+
Timea-Larisa
magdutza24 spune:
salut
la multi ani Mihaitaazi declar ca bona s a ocupat mai bine de Victoras adica nu ma mai sunat si i a dat sa manance si fructele de dimineatza si laptele si la scos si in curte la aer si vad ca pe zi ce trece are mai multa grija de el. ce sa fac eu am ca si Adriana o facultate de terminat si ne descurcam cum putem supa 1 an si 6 luni il duc si eu la cresa.
m a intrebat cineva ce program am eu.acum eu sunt pe sistem modular la facultate,adica fiecare modul e cu alt program spre exemplu acum pana in 10 nov am doar dimineatza pana la 12 cel tarziu dar trebuie sa incep sa invat ptr licentza si pentru rezidentiat dar ne descurcam
maine ma duc la proful Miu de la pedi2 cu piticu ca sa mi l vada pentru ca doctora lui de familie e o incompetenta nu stie altceva decat sa mi mareasca doza de Vigantol la fiecare vizita
voi sunteti multumite de doctorele de familie? se ocupa de copii? pentru ca eu vreau sa o schimb si nu stiu pe nimeni.autati ma
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24