Gravidutze si mamici de Cluj -93

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Delia,te rog frumos nu te supara...eu te admir din tot sufletul si poate ptr ca am citit si la alte subiecte mesaje deale tale stiu cat de mult muncesti si cate nopti lucrezi ,mai mult decat atat esti o mama devotata 100% si daca pe unii ii supara adevarul asta este nu pune tu la suflet!
e dreptul tau sa te retragi(cel mai destept cedeaza) insa poate te mai gandesti iar daca se citesc mai cu atentie mesajele tale iti vor da fetele dreptate .

eu sunt pro gradi-cresa...dar nu mai devreme de doi ani!

experienta mea cu gradi...desi am bunica dispusa sa o ingrijasca 8 ore am preferat sa o dau la gradi , nu are inca trei ani si a luat-o doar cu "pile"...in doua saptamani s-a imbolnavit de doua ori...asta in conditiile in care pana acum a fost bolnava de trei ori.daca nu o aveam pe buni de "rezerva" nici o sansa sa-mi pot lua acum concediu medical,nu ca nu mi-ar fi dat ci pt ca am de lucru garla...

acum e clar face fiecare cum considera ca-i mai bine da sa afirmi ca e mai ok pt un copil de 1 an si ceva la cresa decat acasa asta nu o cred veci pururi!zi mai bine ca nu-ti permiti bona ,ce-i asa mare lucru sa zici adevarul???doar nu ne-am nascut toti bogati!
eu inteleg orice da sa sari la atac fara arme!!!!!!!!!asta e grav!

eu am zis de n-spe mii de ori face fiecare cum crede dar ma enerveaza la culme dicutiile astea de doi lei!

nu sariti,nu dati cu rosii asta gandesc ,asta scriu!nu jignesc fara rost!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui soanso

Delia,te rog frumos nu te supara...eu te admir din tot sufletul si poate ptr ca am citit si la alte subiecte mesaje deale tale stiu cat de mult muncesti si cate nopti lucrezi ,mai mult decat atat esti o mama devotata 100% si daca pe unii ii supara adevarul asta este nu pune tu la suflet!
e dreptul tau sa te retragi(cel mai destept cedeaza) insa poate te mai gandesti iar daca se citesc mai cu atentie mesajele tale iti vor da fetele dreptate .

eu sunt pro gradi-cresa...dar nu mai devreme de doi ani!

experienta mea cu gradi...desi am bunica dispusa sa o ingrijasca 8 ore am preferat sa o dau la gradi , nu are inca trei ani si a luat-o doar cu "pile"...in doua saptamani s-a imbolnavit de doua ori...asta in conditiile in care pana acum a fost bolnava de trei ori.daca nu o aveam pe buni de "rezerva" nici o sansa sa-mi pot lua acum concediu medical,nu ca nu mi-ar fi dat ci pt ca am de lucru garla...

acum e clar face fiecare cum considera ca-i mai bine da sa afirmi ca e mai ok pt un copil de 1 an si ceva la cresa decat acasa asta nu o cred veci pururi!zi mai bine ca nu-ti permiti bona ,ce-i asa mare lucru sa zici adevarul???doar nu ne-am nascut toti bogati!
eu inteleg orice da sa sari la atac fara arme!!!!!!!!!asta e grav!

eu am zis de n-spe mii de ori face fiecare cum crede dar ma enerveaza la culme dicutiile astea de doi lei!

nu sariti,nu dati cu rosii asta gandesc ,asta scriu!nu jignesc fara rost!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

ce dulcica-i papusica in poza asta:

http://good-times.webshots.com/photo/2419972400101878452OSrbRz

si ce bine se incadreaza in peisaj...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

si nu in ultimul rand,La multi ani Mihai!!!!!!!!!

Mergi la inceput

disputa bona-cresa-jur ca incerc sa scriu ultima data pe tema asta, adica legat de disputa.eu cred ca s-a creat o neintelegere, poate nu s-au citit cu atentie mesajele postate. eu nu cred ca Adriana a scris cumva ca e mai buna cresa decat bona, ea o zis clar ca nu are alta alternativa. si nici nu cred ca a condamnat-o pe Delia ca ea e pro bona, adica e pro ca, copilul sa stea acasa daca se poate.si in acelasi timp, o inteleg de Delia daca e de parere ca e mai ok acasa copilul, fiecare cu parerea lui, nu?si cred si sper ca nici ea n-o ciondamna pe Adrianadaca asa a hotarat ca Alexia va merge la cresa.vorba ei, fiecare dupa posibilitati, daca ar putea, ar lua si ea pe cineva acasa cu pitica.
Deci, ingropam securea si bem impreuna un pahar virtual toate?eu va iubi pe toate!

apropo, piti a invatat sa zica buni,dar asa:bumbi,hihie o dulce

Mergi la inceput

Ripley-de ce sa parasesti site-ul?esti cu experienta, ai multe de impartasit, suntem o gascuta,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu fetelor da vad ca i un adevarat razboi aici
GABI esti o scumpa sunt perfect de acord cu ce ai scris
si oricum e decizia fiecareia sa faca ce crede ca i mai bine si sub nici o forma nu avem dreptul sa judecam sau sa criticam
toate ne iubim enorm de mult copilashii si facem ce consideram ca i mai bine pt ei

GABI si eu i am mai dat lui Tiadris pulpa de pui si face ca si Sara o papa cu mare placere
dar se pare ca trebuie sa renuntz la piureurile de legume si sa i dau legumele in bucatzi mai maricele
asa ca o sa fie ceva treaba
gata cu temperatura ,am fost tare voioase astazi
iar legat de urmat vaccin dr mi a spus sa merg la 1 an si 2 luni
ANCA felicitari si la cat mai multi anisori
OANA cu placere ,mai sunt multe de vazut dar oricum o idee tot ti ai format
IOANA 13 multa sanatate puiului ca sa puteti pleca linistiti
stiam ca atunci cand bebele e bolnavior treb tzinut 2 zile in casa ,dar la mine nu tzine ,chiar daca ies cu ea si jumate de ora ,,,tot e ceva

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANISORI BEBE MIHAI Si MULTE FLORI PT MAMI

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani Mihai! Sa cresti mare flacau frumos!

Am intrat mai devreme pe forum si m-am bucurat ca am vazut ca ma asteptau la lecturat 7 pagini la Mamicile de Cluj, dar cand am citit ce au umplut paginile, m-a intristat teribil!!! Forumul asta cere in primul rand respect, intre noi, nu e obligatoriu sa fim de acord pe diverse teme dar nici sa ne desfintam punct cu punct prin argumente si contra-argumente, piperate cu jigniri.
Toate mamele isi iubesc pruncii si toate ne dorim sa stam cu ei in permanenta! Daca asta nu e posibil, atunci fiecare cauta solutia cea mai buna pt puiutul ei, in niste conditii date!

PS Ioana hmmm week-end romantic??? Pupici multi de la Ana pt P sa treaca mucisorii repede

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli asa draga imi esti, cum m-ai incurajat tu sa plec... P ramine acasa cu mama, tata si sora-mea... ma gindesc ca se descurca toti 3, ca azi am stat de la 11 singura cu el si azi noapte cu mine a dormit(sint cam nauca acum, dar nu foarte)... Oi fi semanind eu cu mama, care crede ca nimeni nu face treaba buna ca ea , dar trebe sa ma relaxez si eu putin, nu? Era mai bine sa nu fi fost P racit, dar pe miine dimineata va fi mai bine
Ai dreptate cu disputa bona-cresa. Eu cred ca Delia a fost cam categorica, iar Adriana, suparata ca Alexia e bolnava + stresul cu cresa, a reactionat ca o leoaica.

Adriana, cunoscind ultima saptamina din viata + cele de dinainte, stresul mareee cu mersul Alexiei la cresa, te inteleg.

Gabi sint de acord cu tine, si eu am incercat sa spun ceva asemanator, dar eram asa de suparata dimineata, ca m-am cam exprimat alambicat. Edit: si f pe scurt

Alex eu ii mai fac lui P citeodata pireuri care le poate minca cu ficatel, carne... Depinde si citi dinti are Tiadris, ca daca nu are cu ce mesteca... Am iesit si eu o ora azi cu P. Ne place amindurora muuult afara.

Cel mai important e ca miine dimineata toti cei bolnaviori sa fie sanatosi si sa fie cald afara.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana-crede-ma ,cu asa o armata intreaga,Patrick nu are cum sa nu fie bine.si orice ar fi,la fel pot sa faca ce au de facut ai tai,nu?si aveti nevoie si de un miniconcediu,ai sa vezi ca totul va fi bine,sunt sigura.stiu din experienta,si cand a fost mai nasol cu piti cu raceala, tot s-au descurcat ai mei.e normal sa crezi ca faci mai bine ca oricine, esti mami,hihi.hm,unde anume mergeti?sa ne scrii maine cum se simte flacaul.si noi tot cu raceala, dar tare la inceput si incercam deocamdata u oscilococcinum,nurofen, apa de mare ,ser fiziologic, multe fructe,aerisiri,sa speram ca nu va fi nevoie de antibiotic.ca am primit deja de 2 ori.
mami-alexia-cum e fundicul gagicai,hihi,e mai ok?
noi ne-am culcat,am papat tare putin, sper sa nu fie din cauza racelii,ata e.va fi bine!

va pupic, va doresc o noapte usoara si pe maine numai bebei sanatosi!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput