Gravidutze si mamici de Cluj -93

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Meli, e bine Alexia. Febra nu a mai facut de duminica seara iar cu kk vad ca daca luam cu regularitate Biotics si Furazolidon e ok. Maine mergem la dr sa vedem cum e gatul.

Andreea, dupa Billa, dupa blocurile ANL, pe dreapta cum iesi din Cluj, pana sa ajungi la pod. E chiar statia de autobuz. Magazinul se numeste MAROS BIKE.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

aaaa, stiu... ok, mersi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Multumim de urari!
(Diana trimit nr. de tel.si detalii pe PM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Bravo tie, Delia, eu in locul tau as sta doar acasa ca sa imi cresc copiii in DRAGOSTE SI AFECTIUNE. Noi restul, nu ptem decat sa speram ca ne va ierta Dumnezeu pentru ca suntem mame denaturate si ne dam copiii la cresa. Punct si am incheiat si eu subeictul.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Si P s-a racit... toata noaptea abia a respirat din cauza mucisorilor si are putina febra, adica 37,2 in fundic in loc de 36 cu ceva.
Si avem bilete de avion pt un weekend romantic in Italia... nu stiu ce sa fac... imi vine sa pling si din cauza ca e bolnav P dar si din cauza ca nu stiu ce sa facem, daca sa mai mergem sau nu...
Va pup

Eu cred ca fiecare, in functie de situatia in care se gaseste, ia hotarirea de a duce copilul la cresa sau ii ia bona dupa multa gindire... orice decizie ia fiecare aia i se pare cea mai buna si corecta, deci cred ca s-ar putea discuta despre pro cresa si pro bona la infinit.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Voi ii scoateti pe copii afara cind sint raciti?

Ioana mama de

Mergi la inceput

La multi ani Oana!!
La multi ani Mihai!!

Multa sanatate si bucurii in viata

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, imi pare tare rau. Eu zic ca poti sa il scoti, doar sa nu aiba febra.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Citat:

Bravo tie, Delia, eu in locul tau as sta doar acasa ca sa imi cresc copiii in DRAGOSTE SI AFECTIUNE. Noi restul, nu ptem decat sa speram ca ne va ierta Dumnezeu pentru ca suntem mame denaturate si ne dam copiii la cresa. Punct si am incheiat si eu subeictul.

Gandesti oribil si jignesti gratuit. Am mers la birou cand fiecare din fete nu avea nici 2 luni, pt. ca nu poti lucra numai acasa, pt. ca cineva trebuie sa preia actele. de la 9 la 16.

TU NU INTELEGI CEVA: AM MERS DE NEVOIE, NU DE PLACERE. Plangeam si ma simteam cumplit de vinovata ca nu sunt langa ele. Cand nu merg la birou PLATESC pe cineva sa stea acolo, si platesc scump -rau, uneori din buzunar, nu din incasari. La fel si chiria. Asa ca nu iti inchipui ca ne dau banii afara din casa si platesc bona asa de moft. Eu muncesc si 15 ore pe zi si weekenduri (includ si nopti de munca) ca sa imi permit sa platesc o bona tocmai pentru ca nu pot sta cu ele, si ma rog ca sa ne permitem cam tot ce dorim toti 4. Dar ma rog, vorbesc singura, tu citesti exact ce vrei.

Scuze de discutia asta, eu ma retrag de aici, ma puteti sterge din lista, chiar va rog, de fapt.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Ptiu Doamne feri ce v-ati incins tu fetelor
Io una sunt de partea Deliei si v-am mai povestit si altadata cum a fost la mine cu cresa.Am avut bona si la primul si am si acum la al-2 lea Doammne da-i sanatate lu tanti.
La primul dadeam 75% din salarul ala nenorocit de profesor in 2003 si ce??? Nu-mi cumparam nimic,nu ieseam la restaurant ,nu mergeam nicaieri de Rev.Si nu-mi pare rau.Asat dupa ce copilu avea 2 ani.ca a stat acasa pt 8 mil cu care m-am descurcat fff bine.
Asa la al-lea m-am dus mai repede la sv ca am dat de o doamna ,doica copilului ca bona suna rece.Si ca sa vina ea sa aiba grija de bebe am plecat la sv.Si uite asa traim bine,fericiti..ne decsurcam nu ca nu ar fi mai eftin 1 mil la cresa fata de multele date doicii..dar asta e.
Io fac parte din categoria nu-mi trebe socializare la copil de 1 an jumate nici sa-nvete limbi straine la 2 ani..sa doarama si sa mananace si joaca in aer liber .Cam asta vreau pt copilul meu pana la 3 ani.
Poata la 20 de ani gandeam si io altfel acu-s mai batrana si nu mai am aspiratii..na trece vremea si scad pretentiile

Raluca LMA pt Mihai..tucu-i sufletul??TU cum stai cu jobu aveti clienti?
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Citat:

Gandesti oribil si jignesti gratuit. Am mers la birou cand fiecare din fete nu avea nici 2 luni, pt. ca nu poti lucra numai acasa, pt. ca cineva trebuie sa preia actele. de la 9 la 16.

TU NU INTELEGI CEVA: AM MERS DE NEVOIE, NU DE PLACERE. Plangeam si ma simteam cumplit de vinovata ca nu sunt langa ele. Cand nu merg la birou PLATESC pe cineva sa stea acolo, si platesc scump -rau, uneori din buzunar, nu din incasari. La fel si chiria. Asa ca nu iti inchipui ca ne dau banii afara din casa si platesc bona asa de moft. Eu muncesc si 15 ore pe zi si weekenduri (includ si nopti de munca) ca sa imi permit sa platesc o bona tocmai pentru ca nu pot sta cu ele, si ma rog ca sa ne permitem cam tot ce dorim toti 4. Dar ma rog, vorbesc singura, tu citesti exact ce vrei.

Edit: pe mine ma costa moftul asta cu boan si gradinita privata fix asa: bona 9 mil, gradi 7 mil, benzina plus parcare 3,5 mil so... ce fain puteam sa le rezolv pe ambele la cresa de stat cu 2 mil, nu? INSA eu pun pe primul plac confortul copilului si apoi ma gandesc la rate - si avem multe si mari, la mancare, haine etc.

Scuze de discutia asta, eu ma retrag de aici, ma puteti sterge din lista, chiar va rog, de fapt.

Mergi la inceput