Gravidutze si mamici de Cluj -93
Raspunsuri - Pagina 4
OanaAlina spune:
Raluca - La multi ani lui Mihai, sa creasca mare si voinic si sa va aduca numai bucurii!

Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, MIHAI!

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
antoni spune:
si eu sunt de parere ca daca poti, tine copilul acasa, macar pana un 2 ani.asa vad eu, si asa ne-au invatat si la facultate, cand faceam boli infectioase si tot felul.ca are risc mai mare sa faca tot felul de complicatii.sistemul lor de imunitate sa zicem ca nu functioneaza la capacitatea maxima.dar dpa aceasta varsta eu sunt tare pro crese si gradi.are nevoie de societate cum zicea cred si Anca.si mai ales, trebe sa-si intareasca sistemul imunitar prin solicitarea lui. degeaba il tii acasa, ca atunci cand merge la scoala,cum zicea si Adriana, tot ia tot felul si face complicatii mult msi nasolae, ca nu e obisnuit organismul.si mai ales daca nu ai alta varianta, e normal.si noi vom merge din primavara, inceput de vara.
Adriana-cum e Alexia?
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_alexia Andreea, cele sport in marea lor majoritate sunt inguste. Eu am de la Hauk si e la fel de ingust. Iti pot recomanda un magazin pe Calea Floresti, in statia de autobuz, acolo au mai multe modele, chiar si cu bara in fata si sunt mult mai late. MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe... |
Adriana, mersi de raspuns. Imi spui te rog unde e mai precis magazinul asta?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
mami_alexia spune:
Delia:
1. " Nu am lucrat de acasa in fiecare zi. Ci pe cat posibil am alternat ca sa stau mai mult cu fetele. " "Nu am avut NICIO SINGURA ZI de pauza de munca" - deci cum e pana la urma?
3. Nu a zis nimeni ca bona tine copilul inchis in casa. Si pentru cei care isi duc la cresa, week-endul e la fel ca si la tine:socializare, iesit cu copilul in parc, etc.
4. Exact, nu ai luat indemnizatie dar lucrai. Ca daca n-ai fi lucrat, ai fi luat indemnizatie, nu ti-ar fi convenit sa stai pe degeaba. Sau ma insel?!
5.E propria ta parere.A afirma ca o bona ofera mai multa afectiune decat o educatoare e putin deplasat. Si afectiunea nu depinde de mediul in care sta copilul. Si tigancile de pe strada au afectiune fata de copiii lor, chiar daca mediul in care ii cresc e total inadecvat.
6.S-au inventat si parintii. Cu sigurnta parintii nostrii vor veni sa stea cu nepotii lor la vreme de boala pt ca noi sa mergem la sreviciu pentru ca nu putem lipsi.
MAMI(Adriana) &
mami_alexia spune:
Meli, e bine Alexia. Febra nu a mai facut de duminica seara iar cu kk vad ca daca luam cu regularitate Biotics si Furazolidon e ok. Maine mergem la dr sa vedem cum e gatul.
Andreea, dupa Billa, dupa blocurile ANL, pe dreapta cum iesi din Cluj, pana sa ajungi la pod. E chiar statia de autobuz. Magazinul se numeste MAROS BIKE.
MAMI(Adriana) &
dpop spune:
nu vreau sa intru in cearta voastra cu cresa vs bone, asa ca asta e ultima oara cand mai vorbesc pe tema asta. va spun experienta mea, si prin ce am trecut.
eu am incercat bona dupa anunt, pentru ca absolut nimeni nu-ti recomanda, ca deh, mai bine le pastreaza pentru ele cand or avea nevoie. ori nu cunosc eu pe cine trebe. oricum m-am lecuit. nu cred ca v-am povestit experienta, dar a fost f naspa. daca o "doamna" educata, cum a fost aia, si cu 10 mil pe luna a fost mai mult decat naspa, si inca cu scrisoare de recomandare a venit, nu-mi imaginez ce poate face alta pentru 6-7 mil/luna. in plus a trebuit sa gasesc de la o zi la alta, ca eu abia ma intorsesem la birou si m-a lasat soacra cu ochii-n soare. o inteleg si pe ea, ca nu e din cluj, era un sacrificiu prea mare, boli, ma rog...
daca as avea familie in oras as plati o ruda sa stea cu irina, dar cine n-are, n-are. eu femei necunoscute din ziare/anunturi nu mai iau. inseamna sa-mi iau o luna intreaga liber numai ca sa o tin sub supraveghere. n-am cum, cine-mi da? daca o concediez ca e idioata, cum am patit, o iau de la capat?
deci in lipsa de alte solutii ce p*** calului (scuzati) sa faci?
acum sunt multumita de cresa, cel putin la privat (desi si la stat am vazut) raportul educatoare/copii este acceptabil, iar mai ales irinei ii place f tare acolo. s-a racit de vreo doua ori dar nu grav, am stat cu ea acasa, mi-am luat concediu. la angajator nu-i convine niciodata o mama, ca deh, prenatalu, postnatalu, apoi concediu de 2 ani, apoi se imbolnaveste copilu' ... da' decat sa imi iau 2 ani mai bine ii convine sa imi iau ici-colo cate 2-3 zile.
in plus nu cred ca am spus in mod negativ ca irina sta in pat la cresa nustiucat timp. poate am spus admirativ ca nu plange imediat dupa ce se trezeste, cum facea acasa. acolo nu au paturi cu gratii, deci daca se trezeste mai repede se da jos si merge in cealalta sala, nu e tinuta la inchisoare.
mami de irina
dpop spune:
as vrea sa cer si eu numerele de telefon ale dr homeopati. raluca stiu ca mi l-ai mai dat odata dar nu l-am salvat si astia sterg mesajele private o data pe luna si am ramas fara el.
de asemenea retroactiv:
La Multi Ani! - cu intarziere tuturor celor aniversati in ultima saptamana
mami de irina
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui anca.b![]() ![]() ![]() La multi ani, Mihai! Si felicitari mami Raluca, pentru primul anisor al puiutului!!! ![]() ![]() ![]() Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE BUCURII! SA CRESTI MARE SI SA AI MULT NOROC, MIHAI!
ce copii mari avem, deja zicem: 'la multi ani', nu 'la multe lunite'...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Morgano spune:
| citat din mesajul lui mami_alexia Delia: 1. " Nu am lucrat de acasa in fiecare zi. Ci pe cat posibil am alternat ca sa stau mai mult cu fetele. " "Nu am avut NICIO SINGURA ZI de pauza de munca" - deci cum e pana la urma? |
Eu lucrez acasa sau la birou, indiferent. Adica acelasi lucru pe care il fac la birou il fac si acasa. In proportie de 90%, adica daa nu am deplasari. Asta e norocul meu, ca imi pot face actele in ambele locatii. Deci, daca nu merg la birou, munca mea tot o fac. Si inca mai greu de acasa pt. ca sunt distrasa de diverse. Dar uite ca si acum cu fetele bolnave, tot lucrez. De acasa.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)