Gravidutze si mamici de Cluj -93

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaAlina

buna si de la noi!

nu stiu cui sa ma descarc ca am impresia ca o iau raznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
a mea draga socrela imi spune ca de la 1 noiembrie nu mai poate veni dar ca mi-a gasit bona. moooooor! vine o luna si pe urma ma lasa baaaaaaaaaaaaalta! cum sa las in casa pe cineva care nu cunosc? offfff!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

si care ar fi motivul pentru care asa brusc s-a hotarat ca nu mai vine? ati discutat inainte pana cand sa stea cu Maria? adica pana la ce varsta? nasol, mie daca mi-ar face una ca asta, nu stiu ce i-as zice... mai ales ca te bazai pe ea... ofofof...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Lista actualizata peterecere pici:

Gabi
Alex
Meli
Elenuta
Ioana, mami de Sara
Co
Victo
Raluca
Andreea, mami de Eric cel mare

Andreea, postasem inaite de a vedea mesajul

Victo, orice idee e binevenita, important e sa cadem toate de acord, iar picii sa se distreze. Mie mi se parea mai imteresanta ideea uni tombole, asta poate pt ca mie imi plac surprizele.Ma gandisem sa cumpere fiecare un cadou(aproximativ aceeasi valoare sa aiba, si sa fie jucarie) si sa facem biletele pt fiecare copilas. Dar era doar o idee, avem tot timpul sa ne gandim.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

sunt de acord cu Gabi, referitor la tombola... si mie imi plac surprizele...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

nu mi-a dat de inteles ca ar renunta... a zis ca mergem asa pana in aprilie cand iese la pensie... adica fiecare cu jumatate de norma... si aucm... ufff! simt ca plesensc de suparare!

daca se nimereste intr-o zi cand nu lucrez is eu vreau pe listuta!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Normal, Andreea, ca doar suntem aceeasi zodie

Oana, imi pare rau de patanie, ce ti-e si cu socrella ta, pe cand ziceai ca e bine, uite alta...Poate totusi a gasit o femeie de incredere si pana la urma iese bine? Hai sa gandim pozitiv, eu zic sa o cunosti pe tanti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Normal, Andreea, ca doar suntem aceeasi zodie

Oana, imi pare rau de patanie, ce ti-e si cu socrella ta, pe cand ziceai ca e bine, uite alta...Poate totusi a gasit o femeie de incredere si pana la urma iese bine? Hai sa gandim pozitiv, eu zic sa o cunosti pe tanti!

da, asa e.. si avem aproape aceeasi varsta... diferenta de cateva zile...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Cartea are 35 de pagini.Fetelor nu este idea mea si nu o fac eu.Este doar un cunoscut care face asta.

David la fel nu vrea sa mearga singurel, in rest totul e ok.ta singurel in ficioare fara sa se sprijine si fara sa isi de-a seama.Umbla prin casa in picioare dar tot timpul impinge o masina.daca e de facut un pas jumate de la scaun la pat nu se pune de-a busilea, dar in rest nu vrea decat sustinut.daca vrea sa ajjunga undeva, vine si ma i-a de un deget si ma trage sa imi arate, dar singur nu vrea si pace, chiar se revolta daca incerc sa insist.Nu merge nici faza de la mine la sot sau invers, nici cu lingurile de lemn,nici cu hamul....O sa prneasca el...

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Am uitat sa scriu ca vin si eu la petrecere.Intrebare, mergem cu taticii sau doar mamicile cu copii?

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana-parca ziceai la inceput ca tot a mai facut un moft odata ca nu vrea.dar de ce?nu o inteleg.nu va intlegeti?vai,te cred si eu as fi furioasa.dar vorba lui Gabi,priveste partea cat de cat buna,poate e ok bona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

eu zic sa mergem cu taticii.nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare
noi azi am fost la pedi 2 sa facem ceva analize si declar ca copilasul meu drag nu a plans de loc si i a luat sange cu un ac foarte mare
sa ne treceti si pe noi pe listutza dar noi cred ca venim singuri ptr ca tati lucreaza aproape non stop
va pupam
Oana naspa cu soacrele astea,dar poate ai noroc de bona buna,eu acum sunt super multumita de a mea
iar apropo de soacre a mea sta la Apahida si mi a zis sa i duc ei copilul acolo duminica si sa l iau vinerea ca ea nu vine la mine la cluj sa stea cu el.asa ca am preferat bona

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput