Gravidutze si mamici de Cluj -93
Raspunsuri - Pagina 23
anamica spune:
Salutare fetelor,
Venim si noi la petrecere, Gabi super ideea.
Noi venim cu sau fara tatic, in functie de cum se decide.
Oana ce faza nasoala!!! Te cred ca iti vine sa mori
, sper sa gasesti o tanti draguta si sa se acomodeze repede puiuta cu ea.
Co ce draguta Carina! Cred ca e un deliciu sa o vezi cum danseaza!
Adriana imi pare rau ca iar e bolnavioara Alexia? Otita e de acum sau asta avea si inainte?
Yuhu, Ioana cum a fost in Italia???
Fetelor ma intalnesc la servici cu multe mamici care si-au dus copilasii la crese de stat/private si aproape toate au avut probleme cu imbolnavirile si din pacate destul de serioase.
Chiar nu credeam ca sunt atat de frecvente, ma bucur sincer ca nu am mai fost nevoita sa o duc pe Ana.
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
saliutare vad k facem o gasca mare la petrecere, ns ce sa zic dar daca vom fi multe la petrecere eu zic sa mergem numai noi cu bb , acum voi hotarati
cine ma ajuta cu tandaricacand se fac inscriierile???cat costa??ce acte trebuie???
ma gandesc sail inscriu pe dargos pt primavara cand voi merge la servici
magda te-am votat
va pupik si va doresc o seara placuta
Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
elenuta23 spune:
meli dragazine si noua ce miscare faci sa facem si noi sa dam burti;e jos si sa aratam bien
poate cu ajutorul tau ne mobilizam si facem si noi 
Elena si Dragos Stefan
antoni spune:
Gabi-si eu vreau sa stiu de Tandarica,ca si elenutza,please!
Elenutza-500 de abdomene sunt cheia succesului meu, seara, ca altadata nu am timp.pt burti.mai sunt si altele,pt fundic , coapse si putine greutati pt partea de sus.acasa, la televizor.eh, nu in fiecare seara.
deschide cineva capitol nou?va pupi, sa aveti o noapte usoara,ma duc sa mai adun.pupici
apropo, voi mai sterilizati din cand in cand biberoanele?
Meli+
Timea-Larisa
magdutza24 spune:
Elena multumim mult pentru vot
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
Gabriela77 spune:
Petrecere pitici
Data:
Participanti: bebei, mamici, tatici(daca doresc)
1.Gabi
2.Alex
3.Meli
4.Elenuta
5.Ioana, mami de Sara
6.Co
7.Victo
8.Raluca
9.Andreea, mami de Eric cel mare
10.Oanaalina?
11.Loredana
12.Magduta
13.Anamica
Eu zic ca pot veni si taticii daca doresc, o sa vedem la final care e numaarul final de participanti.
Mai ramane de stabilit DATA si cadoul pt copilasi.Ma rog si alte detalii, dar astea sunt importante acum.
Haideti cu propuneri privind data. Din cate am inteles sunt disponibile zilele de luni, miercuri, vineri si weekend, dar mai intreb ca sa fim siguri. Eu as alege vinerea.
Fetele, dar v-am zis deja de Tandarica. Preturi si alte detalii le gasiti pe site-ul lor. Inscrierile se fac banuiesc la sediul lor, nu stiu, eu inca nu am inscris-o pe Sara, dar oricum am intrebat si mi-a zis ca e suficient daca o inscriu cu vreo 3-4 luni inainte. La gradinitile private nu e asa aglomeratie ca la cele de stat. Eu stiu doar tariful pt program prelungit ca asta m-a interesat.500 ron plus masa 10 ron/zi. INtrati pe site ca veti gasi mai multe info.
www.tandarica.ro
O seara buna!!!
Asa o durere de cap am.Groaznica. Am fost la nsite bebei in vizita, Sara adormise pe masina, si am pus-o in pat, pana m-am dus in bucatarie a cazut din pat. Offf! Parca nu se mai termina cu cazaturile astea.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Buna seara!
Gabi, trece-ne si pe noi pe lista te rugam.Multumesc si de informatiile despre Deva, din pacate s-a amanat cursul.
Diana, acum are otita , inainte avea rosu in gat, s-au luat una de la alta.
O sa vin maine cu mai multe detalii, acum ma pregatesc pentru o alta noapte de foc, noaptea trecuta a avut febra 38,5 (sub brat) si nu a scazut cateva ore bune. Acum a adormit si o simt din nou calduta, are doar 36,7 dar presimt ca va creste. Cam atat..am spus ca o iau razna, multumesc de incurajari, mai rezist doar cand o vad ca este bine si ca nu o doare urechea. In schimb, cand o apuca durerea striga MAMI, MAMI de mi se rupe sufletul. Mai multe maine..
Noapte buna si somn usor!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
elenuta23 spune:
meli ms mu;lt ma ajuti sa stii, eu am facut spor de performanta si acuma is tate tare lenesa, mai vreau sa te nutreb ceva cum faci abdomnele combinate sau numai o pozitie si cat timp iti ia sa le faci???asta k sa ma pun pe treaba
gabymersi mult
sanatate multa pt alexia 

Elena si Dragos Stefan
ALEX29 spune:
salutare
ADRIANA DRAGA multa multa sanatate puiutzului si nu uita ca suntem alaturi de tine ,o sa treaca si va fi bine 
IOANA(SARA)totul a fost f o azi atata doar ca atunci cand i a luat secretia din gatutz a strans de batzul ala si n a mai vrut sa l lase![]()
ELENA propun sa incepem de luni cu 50 de abdomene zilnic 
OANA da chiar asa cum saracia te a lasat soacra ta ?
stii ceva nu te mai necaji ,asta e ,sa fiu in locul tau nici n as mai apela la ea ,mai bine so duci la cresa
GABI si eu sunt ok cu ziua de vineri pt petrecere
CO draga nici Tiadris nu a vrut sa doarma cu noi ,dar vad ca de la un timp incoace (se intampla rar) adoarme in patul nostru in timp ce si bea lapticu ![]()
lasa ca o sa ai si tu norocul asta curand ,e ceva de nedescris 
noapte buna 

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
sara2007 spune:
meli draga dra multe mai faci...imi aduc aminte ca incepusem si eu de mult de mult...si abia daca am ajuns la vreo 125 aproape in fiec zi.cum de poti face atatea?ai facut cev apsort sau faci abdomene de mult?si ma mir cum de nu te plicti de ele..as vrea si eu dar sunt tare lenesa..si abdomenele nu prea imi plac.eu ma tot gandesc sa merg la step-aerobic.
elenuta parca ziceai de patricia?acuma vrei tandarica?
adriana multa sanatate alexiei..nu de mult am scris acelasi text..sper sa nu se mia repete.si ce-i dau pt otita?ca habar n-am.
gabi suna bine ce zici de tandarica..si super si ideea cu tombola.mie mi-e totuna.oriucm e bine pt noi ,numa sa facem ceva.nu mi-ai raspuns cat au fots bilele?
alex saracuta de ea.deci sange n-a trebuit.unde i le-ai facut?mai are putin si merge si ea.incepe si pe mine sa ma atraga ideea cu cresa..
oanaalina...nasol cu soacrele astea.mie nu-mi placea deloc de ea in ultimul timp...si acuma chiar deloc.
mai bine cresa sau bona cum zis fetele..
v-am psus fetelor ca sara nu se mia trezeste numia odata pe noapte?adoarme seara la 11
din pacate,atunci bea si prima sticluta de laptic...si apoi pe la 4 cand o bea pe a doua.si dormim pana dim pe la 9...azi chiar 9 jum
.sunt tare fericita ca numia bea cate-un l de lapte pe nopate is nu se mia trezeste de vreo 4-5 ori cum facea si cat a fost alaptata si dupa.cu somnicul...v-am mai spus ea doarme cu mine.
imi vine s-o pap
cum doarme ca un ingeras.vorbetse de multe ori prin somn si de cateva nopti nu doarme fara o papusa.o strange in brate,cu o mana ma imbratiseaza pe mine de dupa gat si asa adoarme.nopatea in schimmb ii i-au papusa sa n-o deranjeze.
somn usor sa aveti
ioana...mami de sara