Gravidutze si mamici de Cluj -93
Raspunsuri - Pagina 21
Victo spune:
si noi venim la serbarea de dinaninte de sarbatori..deci mai vine inca o data moshu'.., da? na-r fi super sa fie de mos nicolae??? si sa le facem pachetele..pt fetite roz..pt baietei albastre...strangem niste banuti..si le luam la toti la fel..zic si eu..
petrecerea de un anisor o facem acasa, dar in cerc mai strans.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
fetelor, aveti aparat de facut paine? merita luat?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Raluca spune:
Gabitza, daca-i chef de pici venim si noi (daca suntem sanatosi)! Toate dumnisoarele dulci fug la tandarica.....boooon, tre' sa testam si noi, am vazt cladirea de pe campului si pare OK. A...a facut Mihai fixatie pe calul vecinului....asa ca trebuie prestam zilnic plimbare in zona sa vedem alu
Victo, eu masina de paine am folosit-o o saptamana dupa care m-am plictisit, ocupa prea mult spatiu si....sta depozitata-intre timp am gasit si o brutarie care face paine pe gustul meu....
PS. Pe Carinutza nu o pupapic ptr cele 11 luni ca suntem virusati da' ne luam revansa la 1 an
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo fetelor, aveti aparat de facut paine? merita luat? mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
victo, eu zic ca da, merita... au ai mei si fac paine zilnic... cand stateam la ei faceam chiar eu painea... si faceam 2-3 pe zi.. iese super buna si in plus tu stii ce ingrediente pui, in shcimb in cea din comert cine stie ce mai baga...
poti sa pui si seminte si fulgi, lapte praf, tot felul...yummy...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
venim si noi la chef, daca ne primiti...
ca si asa nu ne-am vazut 'face to face' si tre sa vedem si noi domnisoarele din gashca...![]()
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
asaaaaaaaaaa.... am o intrebare: voi cu ce solutii spalati pe jos pentru dezinfectare? ca de cand umbla piciulica al meu in 4 labe as spori masurile de dezinfectare de pe jos... eu folosesc clasicele solutii din magazine, aveti voi altceva mai special?![]()
noi covor avem doar in living, acum m-am gandit sa iau si in camera lui Eric, sa pot sa-l las pe jos sa se joace... de unde pot lua un covor frumos si mare pentru copii???
mersi mult!
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
Gabriela77 spune:
‘Neata si de la noi!
Buzita noastra e putin umflata…saracuta! Din ciclul Nadia Comaneci in devenire, Sara insista cu rostogolirile, ba chiar a inceput sa incerce si pe covor, si e nervoasa daca nu o las…hihii…
Alex, asa e, pt noi sunt importante locatia si programul gradinitei, ti-am zis din lipsa de timp. Desigur ca trebuie sa indeplineasca si alte criterii.Pupam fetita frumoasa si mamica.
Meli, sediul nou Tandarica e pe strada Campului, langa Kaufland, cladirea si spatiul de joaca sunt inca in lucru. Copiii sunt primiti de la 2 ani. Programul lung e de la 8.00 la 18.00. Taxa e de 5 mil/luna plus masa 10 ron/zi. Masa se va pregati acolo, in curand va fi gata cantina. Eu sunt TOTAL contra cateringului(stiu ce inseamna). Pana la pranz sunt profesori/educatori plus ingrijitoare, copiii fac o limba straina, dans plus activitati specifice varstei) dupa pranz ramane doar ingrijitoarea. Va fi si un bazin de inot, asta mi-a palcut ca fac lectii de inot. Cam atat, spune-mi ce te mai intereseaza si iti raspund cu drag. Pe mine ma tenteaza si pentru ca are traditie lantul de gradinite Tandarica, si consider important aspectul asta. Aha, si inca ceva, mi-a zis ca daca adoresc sa vad cum va arata cladirea ma pot uita la sediul de pe Brancusi. Si este si site daca te intereseaza.
Adriana, imi pare rau de otita Alexiei. Cum e acum? UIte aici
ca sa nu o iei razna cum ai prezis.
Elenuta, am notat si eu nr tapiterului, multumim mult.
Co, exact asa e si Sara cu patul nostru, nu ar dormi acolo …acolo e spatiul de joaca si salteaua de gimnastica...
Raluca, noi inca suntem fascinate de respectivul cal, doar cam frustrate caa nu il putem atinge. S-a facut bine Mihaita?.
Asa deci, ok, daca va tenteaza ideea unei petreceri in preajma sarbatorilor(poate sa fie si cu tatici daca doresc), iata lista pana acum:
Gabi
Alex
Meli
Elenuta
Ioana, mami de Sara
Co
Victo
Raluca
Ramane sa ne hotaram asupra unei date ca sa fac rezervarea si de restul detaliilor povestim mai tarziu. Eu as zice sa fie in timpul saptamanii nu in weekend ca atunci cam toate avem program acasa cu familia, si eventual pe la sfarsitul lunii noiembrie, ca decembrie deja e aglomerat pt fiecare. Astept propunerile voastre.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 ‘Neata si de la noi! Asa deci, ok, daca va tenteaza ideea unei petreceri in preajma sarbatorilor(poate sa fie si cu tatici daca doresc), iata lista pana acum: Gabi Alex Meli Elenuta Ioana, mami de Sara Co Victo Raluca Ramane sa ne hotaram asupra unei date ca sa fac rezervarea si de restul detaliilor povestim mai tarziu. Eu as zice sa fie in timpul saptamanii nu in weekend ca atunci cam toate avem program acasa cu familia, si eventual pe la sfarsitul lunii noiembrie, ca decembrie deja e aglomerat pt fiecare. Astept propunerile voastre. Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
da pe noi de ce ne-ati lasat pe dinafara?

si noi venim...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
Gabriela77 spune:
Lista actualizata peterecere pici:
Gabi
Alex
Meli
Elenuta
Ioana, mami de Sara
Co
Victo
Raluca
Andreea, mami de Eric cel mare
Andreea, postasem inaite de a vedea mesajul
Victo, orice idee e binevenita, important e sa cadem toate de acord, iar picii sa se distreze. Mie mi se parea mai imteresanta ideea uni tombole, asta poate pt ca mie imi plac surprizele.
Ma gandisem sa cumpere fiecare un cadou(aproximativ aceeasi valoare sa aiba, si sa fie jucarie) si sa facem biletele pt fiecare copilas. Dar era doar o idee, avem tot timpul sa ne gandim.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
OanaAlina spune:
buna si de la noi!
nu stiu cui sa ma descarc ca am impresia ca o iau raznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

a mea draga socrela imi spune ca de la 1 noiembrie nu mai poate veni dar ca mi-a gasit bona. moooooor! vine o luna si pe urma ma lasa baaaaaaaaaaaaalta! cum sa las in casa pe cineva care nu cunosc? offfff!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra