Gravidutze si mamici de Cluj -93
Raspunsuri - Pagina 12
antoni spune:
Delia-am inteles faza cu urarile
.nu cred ca a fost intentionat din partea nimanui, eu una toata ziua am alergat, numai acum am ajuns la calculator, chiar nu stiam ca e ziua ei.a fost si activitate slaba pe aici.tu scumpa, nu fi asa suparacioasa!
fetelor, veniti si voi in ajutoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!
ALEX29 spune:
MELI asa e ,bataitza pt Delia daca nu i cuminte
ce ne am face una fara alta ?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ripley Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua Irisucai de 1 an, si mai ales pentru ca v-ati amintit de noi. (cu 3 exceptii) Va rog sa ma stergeti din lista, nu mai insist si a3a oara. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
Ce zi frumoasa, 10.10!!! La fel e si floarea, atat de fragila si minunata, care bucura muritorii cu culoarea si parfumul ei...
Si tie, Iris, iti uram sa fii la fel ca floarea de iris! Sanatate, fericire si multe impliniri acum cu ocazia implinirii a unui anisor!

LA MULTI ANISORI!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
antoni spune:
eu una va zic sincer ca nu ma uit cine cand are zi de nastere sau asa ceva. vad ca scrie careva si atunci urez si eu. de obicei sunt super in fuga, ma bucur ca va potr citi, nu mai apuc sa ma uit.rusinica....
mami-alexia-e tare faza cu cum arata mama ai carui copii au luat-o razna. asa face piti, vrea ceva, nu-i dau, nu se supara, dar incepe si-mi zice cuvantul ala pana simt ca innebunesc si ajung sa-i dau numai sa ma lase. fara stres, cu o voce monotona, hihi, zice , si zice, si zice....
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, IRIS!
Elena, multa sanatate, sa scapati cu bine de dintisorii buclucasi.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
soanso spune:
nu are rost sa mai urati acum dupa ce Delia deja si-a exprimat cererea de a se retrage din listuta...e pacat tostusi ca la asemenea evenimente cum sunt implinirea unui anisor,dou,trei..se omit urarile si vedem fooooarte des urari de LMA pt implinirea diferitelor lunite!eu recunosc sunt zile intregi cand nu deschid forumul,depinde de timp,de exemplu cand e sotul meu e la servici dupamasa nici nu am timp ...dar sunt fete care intra zilnic si chiar de mai multe ori /zi.
ar fi pacat sa o pierdem din gasca pe Delia...ne mai ramane sa o rugaaaaaaaaaaam frumos sa ne ierte pt prostioarele din ultimele zile !
eladeaea ,mersi de ajutor...
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
antoni spune:
eu chiar recunosc ca nu citesc cine cand are ziua de nastere,ma bucur cateodata ca am cateva secunde pana nu trage piti jos toata tastatura ca sa va citesc si sa scriu.chiar nu mai stiu ce sa zic, mai bine tac...
mami_alexia spune:
E a 5 -a oara cand incerc sa scriu mesajul asta si ma tot opresc...nu comentez subiectul desi as avea multe de spus dar daca le spun eu s-ar putea sa fie interpretate gresit. Asa ca tac, asa ca Meli..
O seara frumoasa tuturor!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
sara2007 spune:
LA MULTI ANISORI IRIS ,SA CRESTI MARE,SANATOASA SI FRUMOASA...
..SI LA FEL PT PARINTII TAI UN CALDUROS IS FERICIT LA MULTI ANI...
Meli asa si eu....la fel fac.si sriu seara numai.deci cu putina intarziere..
replay nu fi suparata...vrem sa sti ca ne-ar parea rau sa te pierdem.au fost intr-adevar mici neinteleferi,dar sa trecem peste ele si sa ramanem in continuare prietene 
ioana...mami de sara
anamica spune:
Salutari,,
La Multi Ani Iris! Delia sa-ti traiasca printesele!
Din pacate eu nu am intrat inca in week-end, lucrez si maine si mi s-a parut tare lunga si grea saptamana asta! Astazi pe la 11 m-a sunat maica-mea ca Anei i-au revenit mucisorii si ca a si tusit de cateva ori. Am inceput sa ma agit, am sunat-o pe dr de familie, apoi am stat tot pe telefoane cu mama sa imi spuna starea ei. M-am simtit atat de vinovata ca nu sunt cu ea
Din fericire nu-i nimic grav, n-are febra, e activa si vesela.
Momentele mele fericite la servici sunt cand ”vorbesc” cu ea la telefon si zice alo, imi canta la-la-la, imi spune cum face pisica, catelul, masina si la sfarsit imi spune pa si pupa telefonul.
Acum ca m-am plans destul, ma duc la nani si eu ca cine stie cand imi da Ana trezirea.
Somnic usor,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii