Gravidutze si mamici de Cluj -93
Raspunsuri - Pagina 13
nrl spune:
Fetelor, HELP.
Imi trimite cineva PM cu parola de la mamicidecluj![]()
Multumesc
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
nrl spune:
Acuma vreau sa va spun asa: eu va citesc aproape zilnic cu foarte mult drag, dar dupa cum ati observat nu scriu foarte des.
M-a deranjat disputa dintre Delia si Adriana dar am preferat sa nu pun paie pe foc. Subscriu la punctul de vedere al Gabitei, foarte frumos exprimat 
Ma simt prost ca azi i-am transmis urari Deliei dupa ora la care si-a exprimat nemultumirea ca nu a fost felicitata, abia dupa aceea am intrat pe forum.
Nu mi se pare ca e cazul de rugaminti colective de iertare din partea Deliei pentru 'prostioarele'??? comise. Uite, am citit din urma si nimeni nu mi-a spus la multi ani pt cele 10 luni ale lui Andrei alaltaieri... nu-s la fel de importante ca un an, dar e prima data cand se intampla. Dar in nici un caz nu o iau ca pe un afront personal, nu am nici macar o umbra de suparare.
Parerea mea este ca nimeni nu trebuie sa apartina unui grup cu forta, si pentru ca Delia sa nu ne mai someze a treia oara sa o stergem de pe lista noastra eu i-am transmis parola de la userul comun ca sa poata face cum doreste.
Si cu asta va rog din inima pe toate sa consideram acest capitol incheiat si sa ne vedem de discutiile noastre, oricine vrea sa ni se alature este binevenit, oricine vrea sa plece este liber sa o faca, parerea mea.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
antoni spune:
nico-cred ca ai zis tot ce se putea si trebuia!
eu acum am venit acasa din obsession, sotul a mai ramas, sincer am fost tare dezamagita de ce am vazut si ce am ascultat.adica na, o muzica de club monotona, nu-s eu cu fite in materie dar totusi...se putea si...bine!si prostia....de fite....care nu mai tine de varsta...ci de iq-ul fiecarei persoane....mai bine ma opresc.poate sunt eu mai semsibila acum,hihi.la Hernan Cattanea m-am asteptat la mai mult....
noi suntem bine, piti cu mucuti, iar am ajuns in faza de refuz total al laptelui, cand mi se pare ca e ok, iar refuza.ati mai patit careva asa?
anamica-da, parca ai descris tot ce simt si eu si cum suntem si noi cu piti,hihi,alo-alo....
Ioana-mami de Sara-noi stam acum in manastur, parintii si bunicii mei stau in grogo, de asta ne-ai vazut pe acolo.da, poate iesim odata impreuna, noi cam iesim in fiecare weekend.in cursul saptamanii cu piti, in weekend mai merge la bunici pe o seara -doua si ne mai relaxam si noi.
va pupic, sigur dormiti la ora asta cu ingerasii,hihi,sa aveti o noapte frumoasa!ma duc si eu sa ma culc ca am de la 9 curs,offff.
la toate!
Meli+
Timea-Larisa
antoni spune:
buna dimineata!
eu inchid ,eu deschid?hihi..vine cineva la o
?
sa aveti un weekend frumos!
ALEX29 spune:
NEATZA
NICO de acord cu tine 
MELI pacat ca n a fost asa cum ai asteptat :( ,sapt viitoare o sa te distrezi mai bine
ADRIANA super videoclipul ![]()
DIANA iti vine so papi cand o auzi cum vb la telef ,asa e si Tiadris ,morrrrrr dupa ea
fetelor puiutzu meu e la mama pana luni ,deja mi dor de ea ,asa ca ma apuc sa introc casa pe dos ,sa treaca timpul mai repede![]()
o zi super si astept seara cu nerabdare 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Salutare!
La multi ani, Iris! sa cresti mare si cuminte!
Alex, spor la treaba...si eu sint cu sortul agatat de git! hihihi...bucataresc!
Meli, naspa cu obsession...numai reclama e de el, nu? desi sint si eu curioasa cum e...chiar n-am fost niciodata.
Adriana, am vazut clipul. e haios tare!
Diana, ce fain ca "vorbesti" cu ana la telefon. cred ca buni e topita toata!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Fetelor, am citeva intrebari. poate ma ajutati careva:
1. stiti un tapiter bun, care sa-mi retapiteze o canapea si doua fotolii?
2. stiti cumva unde sint magazine cu produse quelle in cluj? ca mi-e aiurea sa comand de pe net...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi...acum la pranz!!!
Nico,
Alex, cred ca e pustiu fara Tiadris, dar cred ca nu stricaa si putina relaxare.
Meli, ce bine ca va faceti putin timp si pentru voi!
Anca, si pe mine ma intereseaza un tapiter!
Ioana, iubire muuuuuulta!!!
Fetelor, eu sunt obosita tare, tot mai irascibila si extenuata! Sara nu mai are pic de stare...Va invidiez, sincer, pe cele cu bunici in Cluj! Ce bine ne-ar prinde si noua putin timp in doi!!!
Va pup, azi avem zi de curatenie!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!
Fetelor,voi unde ati facut analize la bebei???Nu i-a traumatizat???Nu i-a chinuit???Ca mi tare frica,saracuta de ea.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
mami_alexia spune:
Anca, cred ca este un magazin in piata Marasti, in sensul giratoriu, undeva la subsol.
Gabi, iti impartasesc starea..daca se mai imbolnaveste Alexia o data cred ca o iau razna.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...