Gravidutze si mamici de Cluj -93
Raspunsuri - Pagina 14
ALEX29 spune:
ANCA gata treaba ,tu cum stai ?
am si facut o baitza cu spuma si sare si tare m am mai relaxat
,am aprins si lumanarile in casa ,am cateva lumanari parfumate si mi plac f f mult cum miroase
GABI puiule sincer iti spun simnt un nod in gat ca s fara Tiadris si o sun pe mama din ora n ora ,dar cateodata avem nevoie si de putzin timp pt noi ca sa ne mai incarcam bateriile nu ?
e tare greu cand nu ai pe cineva sa te ajute :( te cred din suflet
ANCA daca vrei iti dau telef d nului ce mi a facut mie mobila ,chiar acuma 2 sapt l am chemat sa mi repare ceva la canapea
si la un fotoliu
RAMO pana acuma nu i am facut analize lui Tiadris ,trebuie sa le facem ,doctorita nu mi a spus nimic
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ADRIANA totul o sa fie bine iar Alexia noastra nu se mai imbolbaveste
stai linistita
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Adriana, merci!
Alex, te rog trimite-mi PM daca poti cu nr tipului cu mobila. a fost ok?
am terminat in mare parte ceea ce aveam de facut. mai am de spalat pe jos...dar asta numai miine, dupa ce termin cu gatitul...am avut noroc cu ovi, ca avenit mai repede si l-a luat pe stefan la joaca...asa ma putut si eu sa ma desfasor.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
nrl spune:
Alex, ce bine de voi 
Ce fain ca iesiti deseara
asa va invidiez ...
Noi am facut o gramada de chestii azi, eu si Andrei, am fost la inot la Aquina, in parc, la Polus si in final am luat masa la restaurant, ne-am facut de cap daca tot am fost doar noi doi, maine se pare ca o luam de la capat ![]()
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
soanso spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Salutare! Fetelor,voi unde ati facut analize la bebei???Nu i-a traumatizat???Nu i-a chinuit???Ca mi tare frica,saracuta de ea. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
ramonella,analize mie dr. de familie nu mi-a dat niciodata sa-i fac.dar de doua ori cand am fost intrenata cu ia in spital i sa luat sange pt analize...ia pus branula si asta nu uita de atunci desi a trecut aproape 1 an.oricum ia plange la dr. chiar acum doua sapt cand am fost la UPU desi o cunoastea pe doctorita a plans si a facut circ acolo,plange la vaccinuri ...analize pt gradi iam facut la Medstar!
cum mai esti cu alergia?
nrl,la "prostioare" ma refeream la o anumita fraza care a jignit-o pe Delia si de aceea sa suparat.nu mai scriu nimik despre acest subiect jur!
am fost pe fuga pana in Cora..vai ce aglomeratie..am cumparat ingrediente pt Gogosi...nu aveam chestia aia de lemn cu care se intinde foaia de masa(nus cum ii zice) ,am gasit aici pe forum o reteta si maine in premiera vreau sa fac
am avut azi o zi de curatenie,bucatareala(supica de pui cu galuste de gris,chiftelute,salata de beuf)
gabi,noi avem bunici in Cluj dar din pacare Sorana nu mai vrea sa doarma la ei!!!asa ca nici noi nu prea avem intimitate si nici nu putem merge deacasa fara ia ,tare bine ne-ar prinde cateva momente in doi!!!!
fetelor oare ce mai face Co???
sunt la noi pe listuta fete care nu au mai scris tare demult!!!!!azi de ex era ziua de nastere a fetitei Ruxi lui qmihieu nu stiu daca am vazut vreu mesaj al ei.mai sunt IKO,PUISOR,SIMO29,GRETA4YOU
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
RAMONELLA spune:
Fetelor mie nu mi-a dat medicul de familie sa-i fac analize,vreau eu sa-i fac asa,sa fiu linistita.Cum nu prea papa,sa nu cumva sa aiba lipsa de ceva.Dar mi-e si mila intr-un fel,Radu tot zice ca ce-mi trebuie sa chinui fata???Dar macar stiu o treaba.Nu???Ma mai gandesc ce fac...
Saptamana viitoare vreau sa ma duc la pediatra Zaharie,la care merge si Andreea finuta,ca tare mi-a laudat-o ca se ocupa foarte bine de copil,si ti-l studiaza si il intoarce pe toate partile.Si am mai citit de ea ca e foarte buna si dedicata meseriei.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
elenuta23 spune:
salutare tuturor
noi vom fi mai rarut pe forum dar incerc sa citesc tot din urma
azia am avut o zi plina de dimnieata, musafiri .....gatit, curatenie si iar musafiri, sunt epuizata.
clau s-a dus al atra cu neamurile de la arad iar eu am ramas acasa cu nepotelu si cumnatu , maine trebuia sa vina inapoi de la tara asa k nu avea rost tot sa umble si noi nu am mai avut lok in masina
nico
sunt de parere cu tine, dragoste cu forta nu se poate
LA MULTE LUNITE PT ANDREI
ALEXcred k ati avut o baitza 

, distractie placuta
tapitercunosc eu unul fff bun insa ii cu programare , are mult de lucru si noua ne-a reconditionat o canapea, un fotoliu si scaunele de la masa acu 3 ani si sunt la fel.lucreaza f bine si nu fusereste daca vreti ii cer mamei mele nr de tel si vi-l dau
apropo sa va spun ce am gatit azi

am ramas cu gura apa
pulpe de pui la cuptor, am taiat rondele de ceapa am pus primul strat pe tava , eu am facut in iena, apoi am pus pulpele condimentate, o cutie de ciuperci , ardei taiati marunt si o cutie de rosii decojite, nu va spun ce gust bun le-a dat, nu mai m-am saturat. va doresc pofta buna pt cine doreste sa incerce sau va astept la mine k mai am![]()
am inmtrat sa va citesc si sa va sallut, eu fug repede in par k mi tae somn iar dimineata nu pot sa mai lenevesc in pat k am musafiri![]()
HAI ROMANIA!!!!!!!

Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
magdutza24 spune:
buna seara
noi azi ne am plimbat toata ziua pentru ca al meu copilas e foarte marait din cauza dintisorilor si eu sunt cu nervii la pamant ptr ca al meu sot nu a avut azi timp sa stea cu noi dar sper sa recuperam maine pentru ca ne am propus sa l ducem pe pitic la Aquina
va pup pe toate si somn usor
va citesc dar cu scrisul e mai greu pentru ca nu prea mai am timp din cauza facultatii si a piticului.daca pregatiti vreo iesire si noi venim va pup
noapte buna
intreba cineva de Ordeanu cred ca mamisara e un tip foarte ok am niste prieteni care il cunosc bine si au zis ca e bun ca doctor,dar pentru ce te duci la el?
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
magdutza24 spune:
NEATZA
va invit la
voi mergeti azi cu copilasii la Polus?
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

NEATZAAAAAAAAAA si somn usor