Gravidutze si mamici de Cluj -93
Raspunsuri - Pagina 10
antoni spune:
Ioana-mami de Sara-e normal zic eu sa te simti nasol daca stii ca a iesit sau iese cu cineva, doar era sotul tau si tineai la el, si daca nu facea figuri nu-ti propuneai sa te desparti de el.e de inteles si faza cu alta femeie si Sara, dar intr-o zi va veni si timpul sa isi gaseasca pe cineva si tu la fel, important sa fie persoane si din partea ta si din partea lui care sa tina la ea.si relaxeaza-te daca esti singura, profita, bea un pahar de vin, uita-te la televizor, asculta muzica, stai pe net, ce-ti face tie placere.sunt sigura ca va veni timpul cand vei gasi pe cineva care sa te aprecieze si s-o iubeasca pe Sara tare mult, doar e o dulceata, numai trebe sa ai rabdare. va fi totul bine, mami.
si eu tare ma bucur ca va am pe voi!
anca.b spune:
Seara buna!
Adriana, vezi ca e un topic pe DC cu imunizarea la copii. si se vb chiar de imunogrip asta.
Ioana, e normal sa te simti asa. eu te inteleg perfect...si sa stii ca n-o sa treaca usor sentimentele astea. din pacate.
si noapte buna.
Alex, Ioana13, eu va recomand din suflet cite o iesire in doi...macar citeva ore (noi nici nu putem altfel, ca nu are cine sta cu stefan mai mult). e insa suficient.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Merci, Anca, o sa caut.
Vreau si eu o seara in 2.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
sara2007 spune:
meli mersi mult de tot
cum e in obsession de cand s-a renovat?ati fost?voi unde stati mai exact?ca deja te-am vazut de 2 ori prin parcul nostru....poate ma mai luati cu voi![]()
ancab da...e greu....dar sper ca v-a trece in curand.si mai nasol e ca nu ma lasa sa-l uit...daca tot la 2 zile il vad cand vine dupa sara.si vine f diplomat..vb frumos..si ma prinde cumva asa in plasa.adica sufar cand e asa.cand ne certam pt sara...cum ne-am mai certat...bani ..etc..ma indeparteaza si de fapt imi face bine ca incep sa-l uit.nu stiu ..ma incearca 2 sentimente ciudate...iubirea si ura...e f nasol si nu e usor deloc.
nu v-am spus ca alaltaieri ne-au oprit de la tvr pt un reportaj cu indemnizatiile.daca ajung cei 8 mil pt cresterea copilului.eu nu beneficiez de asa ceva,num ade alocatia sarei,deci n-am vb...insa am vb mamica care era cu mine.deci vor sa faca ceva,sa schimbe ceva.sa speram ca in bine numa,nu in mai rau.va pup is va urez noapte buna
ioana...mami de sara
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Ioana, te oprisera pentru ca s-a dat o lege noua, mai trebuie votata de deputati. Se face o diferentiere intre banii primiti de mamicile cu un copil, cele cu gemeni si cele cu tripleti sau mai multi. Si, in plus, primesc indemnizatie si studentele. Si mi-a picat fisa aseara ca poate daca se voteaza legea in timp util, intru si eu in categoria studentelor pana implineste Alexia 2 ani. Sa vedem ce-o sa mai fie..
MAMI(Adriana) &
mami_alexia spune:
www.youtube.com/watch?v=cNkp4QF3we8" target="_blank">Cum arata o mama cand o inebunesc copiii.
MAMI(Adriana) &
soanso spune:
neata,
va rog sa-mi explicati (babeste)
cum se procedeaza pt a primi acel premiu pt. nastere!ce acte tb depuse,unde,telfon..etc...mersi
noi suntem bine, eu sunt epuizata dupa o saptamana crancena la servici,abia azi pot respita usurata pt ca mi-am terminat raportarile,asteptam cu nerabdare weekendul!
probabil vom merge Duminica pe la Polus-cica sarbatoresc cu fast implinirea unui an!!!e de la ora 21 concert Stefan Banica(prea tarziu insa pt noi) sunt animatori pt copii,surprize,cadouri,siii un tort uriasss!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
mami_alexia spune:
Anca, acel premiu se da pana implineste copilul 1 an, parca...Sa vedem ce zic si fetele dar parca eu asa stiam.
MAMI(Adriana) &
soanso spune:
daaa.insa informatiile sunt pt o colega careia ia nascut nora gemene-in iunie!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui soanso daaa.insa informatiile sunt pt o colega careia ia nascut nora gemene-in iunie! SOSO (20 dec 2005) POZE SORANA |
te referi la premiul de nastere primit de la primarie? sau de la firma unde lucreaza mamica?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png