Gravidutze si mamici de Cluj -93
Raspunsuri - Pagina 9
sara2007 spune:
si noi avem o iritatie de toata frumusetea de vreo 3 sapt..acuma parca-si mai revine cat de cat.ce m-as face fara voi?nici n-am stiut de nidoflor..eu am folosit bepanten care nu a dat nici un rezultat si folosesc mult cutadenul.oare nu-i bine sa-l folosesti mult?eu il foloseam cateodata ca si crema obisnuita...chiar daca nu era iritata
ioana...mami de sara
anca.b spune:
Ioana, mami de Sara, e ok cutaden, insa folosit rar, nu in mod obisnuit, pt ca sensibilizeaza pielea copilului. in general il folosesc ca ultima solutie, cind ne iritam. la fel nidoflorul, care are un usor antibiotic. in rest crema petrini, bepanthen, o data pe zi...si pe cit se poate fara crema.
de dr ordeanu am auzit numai de bine. poti sa mergi linistita si la el.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
WAWWWW cata polimica peaici, 

pt mamicile supatrate
cu intarziere LA MULTI ANI!!!! MIHAI
PT MAMI
LA MULTE LUNITI !!! ERIC
DRAGOSTEA LUI MAMI, LA MULTI ANI !!!! SA CRESTI MARE SI VOINIC SANATOS SI FERICIT, TE IUBIM CEL MAI MULT PE LUMEA ASTA

ioana nu mai intru pe kalk, ma dor ochii iar azi am zis sa imi citesc emailurile si sa va salut
sanatate multa puiutilor bolnaviori
scz dar nu am citit tot, aveti un spor la scris poate din cauza polemicilor cresa bona
fetelor hai sa facem o intalnire cu bebei, ce ziceti'????stabiliti voi ceva, inafara de miercuri si vineri![]()
noi suntem bine , ne supara rau de tot maselutele dar o sa ne treaca ,
va pupam si va dorim o dupamasa placuta
Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
mami_alexia spune:
Salutare.
Am fost la dr, gatul e rosu, continuam antibiotic inca trei zile. Asta e..
Pentru imunizare mi-a recomandat IMUNOGRIP JUNIOR. Ati facut tratament cu el?
Elena, sunt de acord cu intalnirea.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI, DRAGOS! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA FII FERICIT![pup]
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ALEX29 spune:
LA CAT MAI MULTE LUNITZE PT TOATA COPILASHII

ANCA ma bucur ca v ati simntit bine ,conteaza f mult o iesire in doi sau cu prietenii ,iti mai incarci bateriile ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
sALUT
Adriana eu stiu ca imunogrip e pe baza de plante. Asta, cu imunizarea "fortata" a copiilor mici este o discutie controversata... eu nu stiu prea multe.
Meli mersi mult. Azi sint mai linistita, l-am cazat pe P la bunici, la inceput a fost mai miriit, dar cind si-a intrat in drepturi era super fericit, acum doarme de 3 ore... ceea ce la Cluj rar se intimpla. E la munte, la gaini, pisici... Azi noapte a dormit bine, mai are mucisori, dar mai bine decit ieri. Se vor descurca. Cind am plecat dormea, m-am dus sa-l vad si mi-a venit sa pling 
Anca si noi asa nevoie avem de o iesire in 2... sa ne mai amintim si de noi 2, cu P tot timpul sintem antrenati in dorintele lui.
Va pup
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
sara2007 spune:
mai fetelor....tare m-am intristat citindu-va....dar v-a fi bine sunt sigura..doar suntem mame si femei si ne intelegem unele pe altele si totodata sa ne incurajam.si pt mine sunteti ca si o familie..cateodata sunteti singurele care m-ati inteles si m-ati ajutat si va multumesc pt asta.
ioana13 distractie frumoasa sa aveti..bucurati-va din plin de acest week-end si iubiti-va mult
ancab super ca v-ati simtit bine impreuna..ce dor imi e si mie
sa ma pe cineva..sa pot povesti cu cineva..sper sa vina si timpul meu..
azi am fost fara copil...de dim la bunici..am fost apoi cam o ora cu ea in parc pana a venit taica-so ca ieri n-a luat-o,,ca era f racit,si se simtea f rau,,cred ca mai degraba era tare obosit ca a fost vazut cu o seara inainte cu un prieten si o blonda..
nu stiu de ce ma mai deranjeaza ..chiar nu inteleg.dar ma macina putin..credeti-ma.
bex..apropo.ai zis ca l-ai vazut in polus cu sara...erau singuri?as cam muri sa stiu ca se ocupa vreo femeie de-a lui de ea
sper ca nu ma crede-ti nebuna..[alcool
lasa ca vine sambata si elimin toata energia negativa.
....
mai glumesc si eu..ca numai pe voi va am acuma cand sunt fara sara dupa o zi intreaga.
ioana...mami de sara
antoni spune:
Ioana-sunt convinsa ca va fi bine, Patrick va trece de raceala, voi aveti nevoie si de un pic de romantizare si el de alta socializare.E normal sa te apuce dorul de el, azi va fi mai nasol, de maine un pic mai usor, sa te bucuri de minivacanta ca va fi totul bine,Patrick e al tau si il vei avea din nou cand ajungeti acasa.Sa va distrati de minune si faceti numai lucruri care le-ati facut cand erati "tineri si nelinistiti", hihi.
noi suntem tot cu mucuti dar parca mai bine decat ieri, cu mancatul mai nasol, maine o duc si eu la buni ca vineri seara iesim in obsession cred , e hernan catanio(nu stiu zau cum se scrie)si buni deja se roaga de noi s-o lasam si la ea,hihi.
e o dulce pe zi ce trece, repeta tot mai multe cuvinte, acum a inceput sa zica si pe ungureste, eu mai vorbesc cu ea si pe ungureste.am crezut la inceput ca nu va vorbi prea repede din cauza asta, dar vad ca e super ok, chiar am inceput sa comunicam tot mai ok, pot sa zic ca a inceput sa "vorbeasca", hihi.are o gramada de energie, incontinu sus pe pat, jos din poat, alearga, joaca fotbal dar cu o viteza ca mi-e frica sa nu cada cand alearga,hihi. e deja super sigura pe picioarele ei, nu-mi vine sa cred,ce mai e un mic omulet.
va las, va doresc noapte buna, si un weekend pe masura!
Meli+
Timea-Larisa