***Ultimul hop pentru Sonia - 22 decembrie (6) ***
Raspunsuri - Pagina 4
kay spune:
Cei de la Povestiri au filmat, dar nu au difuzat. Probabil ca nu era lacrimogen... adica ei au un anumit target, iar noi probabil ca nu ne incardam... Mai important a fost sa faca rating, nu sa ajute...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Nana la ce campanie te referi?Cine ar trebui sa se ocupe de asta? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
Anca, ma refeream la o campanie promovata de Admini in care sa se implice toti membrii forumului.
Acest sufletel minunat are dreptul sa traiasca si sa aiba o copilarie ca toti ceilalti copii. Inca se mai poate chiar daca pana acum a suferit cat nu a suferit un adult toata viata!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
Off Doamne! Asa e in televiziune, ei au nevoie de audienta nu sa ajute! Si cand ii mai vad si pe idiotii aia doi cum se prefac ca sufera, imi vine sa intru in televizor si sa le dau cate una. Asa sila imi e... Mi se rupe sufletul ca exista astfel de oameni care se folosesc de suferinta altora si ca habar nu au ce inseamna sa treci prin asemenea momente. Sunt niste ipocriti!
Oana, ma rog din suflet la DD sa faca o minune si sa poti strange banuti. EU o sa incerc sa mai trimit iar, sper ca de data asta sa reusesc de aici, desi Islanda e in recesiune.
Cat priveste laptele praf, si noi am avut de tras cu asta. Asistenta dr de aici ne-a zis ca sa stam linistiti ca gasim laptic in CVS, noi eram atunci pe SMA, si bineinteles ca nu am gasit, Andrei era si pe steroizi si avea o foame nebuna, asa ca cele 2 cutii pe care le-am avut la noi, in 5 zile au fost gata si a trebuit sa luam altceva si parca am luat Infamilk sau ceva de genul asta, care era f gras si l-a constipat cumplit, si vb aia, noi am stat doar 1 saptamana. Voi o sa stati cu mult mai mult. Poate ca ar fi mai bine sa incerci sa-i schimbi treptat lapticul si sa o treci pe o formula care se gaseste si la americani, si am vazut eu ca era sigur Sinlac, care cred ca e Similacul nostru.
Noi am fost in vara in Ro si am stat tot 2 luni, asa ca, cu aproape 2 sapt inainte sa plecam, l-am trecut pe Andrei pe Nan, ptr ca nici in Ro nu este SMA, iar acum am ramas tot pe Nan. Ne-a fost mult mai usor si nu am mai carat cutii de lapte cu noi, ca insemna sa ne ducem doar cu lapte acasa.
E o varianta si poti incerca, poate e mai usor si scapi de grija lapticului.
Gata ca deja am acaparat aici subiectul si nu e cazul.
Multi pupici de la noi si Doamne ajuta sa se stranga banutii!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
kay spune:
Nana, iti multumesc pentru ajutor si informatii ! o sa ma uit la CVS sa vad ce au si pot sa gasesc si aici... ea de cand n-a mai primit laptic de la mine a mers numai si numai pe Nestle, indiferent unde eram... sa vad cum fac.
A mai sunat cineva de la TVR, vroia sa faca un material, dar n-au mai sunat. Probabil pt ca a mai fost mediatizat pa4na acum. Am mai vb la diferite televiziuni care au mai ajutat pana acum, si ni s-a spus ca nu se poate, pt ca ne-au mai ajutat. Asa si cu ziarele... singurii care au mai intins o mana au fost HOT NEWS , care au publicat azi materialul. Si Q Magazine ramasese ca publica un articol, dar eu nu am vazut... poate nu m-am uitat unde trebuia.
Eu nu inteleg de ce au ajutat pana acum, si acum nu le mai pasa? de ce au adus-o pana aici si acum o las sa moara? chiar atata indiferenta?
Cristina1974, voi sterge contul oferit de tine, deoarece nu am mai intrat in contact de foarte mult timp. Iti multumesc mult ca te-ai oferit sa ne ajuti, dar se pare ca ceva nu a functionat.
Am oferit conturile din BRD, pt ca mi se parea prea mult 5 conturi, iar la acestea am acces si din SUA, le pot verifica, pot confirma, pot face transferuri. Asta nu inseamna ca celelalte nu sunt valabile. SUNT si pot fi folosite.
Numai bine.
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
alina, multumim
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
a aparut un articol pe Hot News, www.hotnews.ro/stiri-5085515-ultim-efort-pentru-sonia.htm" target="_blank"> AICI
Multe multumiri HOT NEWS !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
aminca spune:
Am trimis si eu mail-uri la toti prietenii cu link-ul de pe Hot News si l-am publicat si in pagina mea personala.
http://www.geocities.com/alinas2002/ajutor.htm
As vrea sa pot face mai mult din punct de vedere financiar dar din pacate...
kay spune:
multumim !
inseamna foarte mult pentru noi !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
aminca spune:
Draga Kay, sunt sigura ca ati incercat pana acum imposibilul, ca ati batut la mii de usi, v-ati expus familia publicitatii si lumii (ceea ce nu este un lucru chiar usor) si nu vreau sa va supar cu intrebari nepotrivite. Ma gandeam numai ca ar fi o solutie daca ati fi reusit sa convingeti o televiziune sa organizeze un teledon pentru Sonia.Vin acum sarbatorile, Mos Nicolae etc. poate oamenii devin mai sensibili la suferinta unui ingeras. Aveti nevoie de o suma mare iar timpul este scurt. Numai micul efort financiar a mii de oameni ar putea semnificativ in strangerea unei sume mai consistente. Nu lucreaza nimeni in media de pe acest forum sa o poata ajuta pe Sonia cu o pila pe la producatori?