***Ultimul hop pentru Sonia - 22 decembrie (6) ***
Raspunsuri - Pagina 3
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Nana, multumim ! ce face Fluturasul? vreau si eu sa vad poze cu el voi mai mergeti la Boston? cum mai sunteti? oana deSOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an Sonia ACTE diferite interventii, diagnostice etc. www.helpsonia.com povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Noi suntem iar in tratament cu steroizi, suntem la injectia cu nr 35 si au mai ramas 5. Andrei e mai bine acum, desi a capatat o raceala si tuseste cumplit, mai mult ca sigur de la spital, ca suntem zilnic acolo ptr masurat tensiune si facut injectia, dar sper sa se faca repejor bine.
La Boston nu mai ajungem ptr ca toate analizele au iesit in limite normale, desi spasmele inca se incapatzaneaza sa nu ne lase in pace, iar dr neurolog a lui Andrei de aici, a lucrat 7 ani la spitalul de copii din Boston, deci ne bazam pe ea ca face absolut tot ce trebuie.
Trebuie sa fie bine intr-o zi.Acum Andrei este umflatel de la steroizi, dar promit caimediat ce isi mai revine, o sa iti trimite poze cu el.
Multumim mult de intrebare despre el si multa sanatate Soniei.
Si inca ceva: ai incredere ca bunul DUmnezeu te va ajuta sa strangi banutii. Simt eu asta. Poate DC face o minune si organizeaza o campanie. Ar fi excelent.
Numai bine.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
kay spune:
Draga mea Nana, ce aveti si voi de tras... Ma bucur ca ai un doctor competent acolo, macar atat... Ma gandeam ca pt Andrei ar fi bune inhalatiile, ca ii mai fluidizeaza din mucuti si ii scuipa sau ii poti aspira... nu stiu daca folositi asa ceva, dar am zis sa incerc cu o idee...
Nu stiu ce sa-ti spun de campanie... nu-mi fac prea multe sperante...
si numai bine !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
alinkav spune:
Draga Oana, ma uit la pozele Soniei, si parca o vad pe fetita mea Olivia, si nici nu-mi pot imagina ce este in sufletul tau ca mamica.
Mi-ar fi placut sa va ajut cu mai mult, ceea ce am sa si fac, dupa posibilitatile noastre.
Noroc ca am chiar la 20m de mine un BRD, ceea ce e extraordinar.Asa ca am profitat si am depus 500 ron(de dimineata). Pacat ca e doar atat, desi aveti nevoie de mult mai mult. Sper sa reusesti sa strangi cat mai multi banuti ptr inimioara Soniei.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
kay spune:
alina, iti multumim mult
Tocmai ce am schimbat cateva mail-uri cu cardiologul din SUA si parea cam ingrijorat... inca nu s-a pronuntat, astepam sa vedem pt cand schimba data operatiei...
alinkav spune:
Oana, ma rog ptr voi, sa fie totul bine. Sper ca ingrijorarea asta sa nu fie nimic serios!
Cand mai pui niste pozici mai noi cu Sonia, cred ca am mai crescut de la ultimele poze!
Alina,
kay spune:
n-am drivere instalate nu pot sa bag nimic in PC... S-a facut foarte mare mie mi se pare ca e golan mare, e lunguta, are 80-82 si nu pare prea slabuta, chiar daca are doar 9 kg... I=am luat o geaca 80 si ii e fixa, sper sa o pot schimba ca daca vine iarna... oricum prea multe nu ii iau, pt ca daca plecam in SUA nu am cum sa le car, am limita la kg si tb sa-i aiu lapte pt toata perioada, ori ea rade o cutie la 4 zile... si stam cam 2 luni si n-are cine sa ni-l aduca... of, ca mi-e groaza de America, nu-mi place deloc... nici macar snitele n-au ma tot bate gandul sa le trimit cu posta, macar alea mai usoare
astept raspuns in noaptea asta, cand s-o face zi la ei.
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
alinkav spune:
Oana, m-ai facut sa rad...hai ca daca ai de stat 2 luni, te vei obisnui cu meniurile americane!
Important ca Sonia sa fie bine, ca restul veti rezolva cumva.
Multi .
Alina,
ancadragoman spune:
Nana la ce campanie te referi?Cine ar trebui sa se ocupe de asta?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
kay spune:
Operatia a fost reprogramata pentru 22 DECEMBRIE, banii trebuiesc trimisi pana pe 8. nu stiu ce sa fac. de plecat plec, alta sansa nu are...
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
larissa_79 spune:
kay, Doamne ajuta! O sa trimit si eu ceva banuti cam intr-o saptamana!. Sa ne tii la curent cu situatia conturilor! Ai incercat sa intri la Povestiri Adevarate. Pana pe 8 decembrie mai e o luna...trebuie stransi banutii nu?
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!