Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 9

madymar spune:
 buna ziua fete dragi
 eu nu am mai intrat de mult dar va citesc aproape in fiecare zi
 s-au adunat multe caruciare,silvia cea mai prospata cu vestea felicitari pentru domnisoara
 FElicitari si pentru celelalte mamici de fetite milie,novus,pisik,ada,iza si restul fetelor,scuze ca nu mai tin minte numele si pentru mamicile de baietei aris,gina,mihaela,monnvas,scuze si aici daca am uitat pe cineva
 si pozele mi-au placut

bun venit noilor burticute,mababei si adomis si tot in iasi am dr si acolo vreau sa nasc
  gasesc aici multe raspunsuri aici la ce ma lovesc si eu intepaturi prin burtica,miscarile de seara a lui bebita,starile de raceala

18+

dyana27 spune:
 silvia4 felicitari pentru fetita
. sa fiti amandoua sanatoase si fericite
. pai nu v-am zis eu mai burtici la inceput ca o sa recupereze fetitele teren?????
novus esti fenomenala- exact asa rad si eu cu sotul de cum o sa apara un pletos cat casa 
la usa sa ne scoata fata in oras

. cred ca toate ne gandim la chestii din astea. de aia zice sotul ca mai bine e baiat, sa nu trebuiasca sa treaca prin teste psihologice pentru permis de port-arma
(ca sa aiba cu ce sa fugareasca handralaiii de la usa)![]()
diana 
13+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Ayla21 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui silvia4 Burtici, am venit de la ecograf cu un   !!! E fetitza!!! Sunt asa de incantata!  | 
 Felicitari!!!!

Monica
si iepurasii"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Ayla21 spune:
 Am deja  15 saptamani !
Monica 
si iepurasii
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

lysbeth spune:
 ayla: supozitoare cu paracetamol sau algocalmin pt cel mic. Iti recomand macar unul inainte de culcare. face minuni.
 13+

petrean spune:
 Silvia4 felicitari pentru printesa, sa fiti sanatosi 
Adomis si Mababei bun venit si sarcini usoare
Bogdana
 16+ 
 Andrei Luca -15.12.2006
POZE

Ayla21 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui lysbeth ayla: supozitoare cu paracetamol sau algocalmin pt cel mic. Iti recomand macar unul inainte de culcare. face minuni.   13+ | 
Da, multumesc, dar are bronsita si e sub tratament cu antibiotic injectabil. I-am dat alternativ, asa ne-a invata dr mai demult, si acum la fel ne-a spus. cand are copilul febra mare, se da in primele 24 de ore alternativ la 4 ore, novocalmin cu paracetamol. Dar noaptea oricum ii creste temperatura. Acum ziua e ok, se joaca, papa mai greu, dar a acceptat sa bea suculet.
Monica
si iepurasii"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

iza79 spune:
 Noi vedeam un film cu tati de fete si il intreb pe al meu : "Tu o sa o lasi la discoteca?" El zice "Da, sigur" zic in gand hopaaa, ce tata modern 
, dupa care el completeaza " La 18 ani e majora, poate sa faca ce vrea"![]()
![]()
 19+

Dodo-pui spune:

de burtici 
Felicitari celor care au aflat ce au in burtica
roz sau albastru sanatosi sa fie.
Nooi azi am dorit sa incepem recuperarea dar terapeutii erau la miting in B.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta! 

inapreda spune:
 Bun venit noilor venite!
Categorie in care, de altfel, ma incadrez si eu![]()
Silvia, felicitari pt. fetita!!
De abia astept sa stiu si eu cul. caruciorului.
pt. toate mamicile!
 14+

!!! E fetitza!!! Sunt asa de incantata!