Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Bine ati venit, burtici noi si sa aveti sarcina usoara
Felicitari celor care au mai aflat ce au in burtica, sunt curioasa ce o sa avem mai multi pana la sfarsit, baietei sau fetite.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

iza79 mortal taticu

16+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Avem FETITAAAAAA!!!!!!! exact ce simteam ca e si ce ne doream. suntem foarte fericiti!!!

Maria 19+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

Avem FETITAAAAAA!!!!!!! exact ce simteam ca e si ce ne doream. suntem foarte fericiti!!!

Maria 19+

vine bb!

Pozele noastre

FELICITARI pt mica voastra printesa!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

multumim Ina daca ai vedea ce fatza de goofy am...

Maria 19+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Felicitari, Maria . Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Bun venit noilor gravidute! Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Madyn, mie Iosup mi-a zis sa vin in sapt 14 sa-mi masoare pliul nucal, eu am zis ca stie el mai bine. Oricum am sa merg la T sa vorbesc cu el si probabil ca voi face TT la 3 zile, asta e.

Zori, eu am fost azi la un medic caci eram praf si mi-a dat sa iau paracetamol maxim 2 pe zi si picaturi cu sare marina. Doctorita are 2 copii si mi-a zis ca astea sunt "safe" in sarcina.

Felicitari silvia4 si Maria_K pentru

Felicitari tuturor gravidutelor care au simtit pestisorul in burtik! Abia astept si eu sa simt!

Va pup pe toate

Bubulina

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Felicitari, Maria! Sa fie bubulina sanatoasa si sa va aduca multa bucurie in suflet! Iti inteleg fericirea pt ca si eu o simt din plin! Azi toata ziua am fost numai un zambet si nu am avut stare deloc. Am stat mai mult la telefon sa dau vestea si sa povestesc la toata lumea cum era mogaldeata noastra mica la ecograf. Si am spus aceiasi poveste de nu stiu cate ori si tot as mai spune-o!

Mi-am luat acum o ora analiza la TT si e totul bine. M-am intristat pt ca fetei din fata mea i-a iesit risc mare de defect de tub neural. auzeam ce se vb in cabinetul medicului si am crezut ca lesin. Am tremurat cateva minute pana am aflat si eu rezultatul.Mi-a parut asa rau de ea, era saraca terminata.. I se spusese si la ecografie cu o zi in urma ca pare ceva in neregula. Si era tanara, avea sigur pana in 25 de ani. E ingrozitor ca unele fete trec prin asa ceva! Sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de rele si bebeii nostri sa fie sanatosi!

Silvia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

Maria 19+

vine bb!

Pozele noastre

Felicitari, Maria!!!

Monica si iepurasii

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Felicitari printeselor Silvia, Maria_K, pazea ca venim in petit!

Aris, parca tu intrebai cat de mult creste burta. La mine a explodat! Daca pana pe la 15 s se intreba lumea cum de m-am ingrasat, acum ma intreaba daca am 6 luni

pentru toate mamicile!

Monik 18+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput