Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
mababei spune:
Din pacate eu inca nu am simtit " fluturasul ". Lipsa " fluturasului" si faptul ca dupa aproape 8 saptamani de varsaturi matinale, din sapt. 15 se opresc brusc, burtica nu prea crestea, pofte fata n-avea, ca sa fac si rime, erau sa ma bage rau in depresie ( si pe sot sa-mi taie teava de internet ) asa ca mi-am devansat programarea la doctor de miercurea asta, reusind aproape nesperat sa fac rost de una ieri, iar dupa ce medicul a pus sonda pe abdomenul meu si l-am vazut pe bebitz miscand, eram gata sa ma dau jos sa zic saru'mana doar atat am vrut sa stiu!! Stiu ca anxietatea mea nu-i prieste nici lui beeb dar tare greu e sa astepti cu saptamanile vizita la echo, doar sa il mai vezi putin! Sunt doar eu dusa rau, sau e un " simptom " general al viitoarelor mamici??
mihaela
16+
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvia4 Burtici, am venit de la ecograf cu un !!! E fetitza!!! Sunt asa de incantata! si tati e bucuros mai ales ca are o sora mai mica si zice ca se pricepe la crescut fetitze! Va pup dulce pe toate! Silvia 15+ |
Bravo Silvia, felicitari pt fetita cu atat mai mult cu cat este ceea ce iti doreai, si eu imi doresc fetita dar noi mai avem de asteptat
Te pup
Alina 12+
Vine barza!
ADA1974 spune:
Bun venit noilor
Silvia, felicitari pt bubulina, hai ca poate ne inmultim si noi cele cu roz.
ada 15+ si ana-gabriela 3ani + 7 luni
lysbeth spune:
GATA! M-am prins E avalansa de carucioare roz. Asa ca asta micu al meu pe care il vreau baietel s-a retras politicos sa faca loc la don'soare
13+
silvia4 spune:
Multumesc pt urari, fetelor!
Alina, sper sa ai si tu parte tot de fetiza daca asta iti doresti!
Bine ati venit printre noi, Mababei, Adomis si Poohy! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Lysbeth, probabil ca e baietel si l-au intimidat fetitzele! Sau poate ca asteapta sa apara mai multe sa aiba de unde alege!
Silvia 15+
florinela79 spune:
Felicitari Silviapentru fetita.
Cred ca esti tare fericita o sa ai o printesa
fbruma
mababei spune:
Multumim pentru calduroasa primire!
Gina Stiu cum este, noi am trecut prin 4 ani de incercari cu analize, investigatii, instilatii, operatii, stimulari, inseminari si alte cate si tot atatia medici, iar la doua zile dupa ce mi-am facut programarea la FIV, am aflat ca sunt insarcinata! A fost o minune si ii multumesc lui DD in fiecare zi pentru aceasta binecuvantare!
ZoRi, poti sa iei linistita Oscillococcinum pentru ca e un medicament homeopat. Mie mi-a trecut dupa ce am luat cele 6 doze, cat are o cutie. Medicul ginecolog mi-a spus ca pot lua si paracetamol dar medicul de familie a zis ca mai bine ma abtin.
Silvia, felicitari pentru domnisoara! Sa fiti sanatoase amandoua si sa ai o sarcina usoara!
mihaela
16+
MADYN spune:
Silvia4 felicitari pt. codite!
Bubulina dar nu poti sa mai amini o saptamina-doua eco de la Iosup? Si eu ma programasem initial la fel ca tine, pe 16 oct, dar mi-am facut socoteala ca bb e cam mic pt. TT si m-am reprogramat pe 28 oct (desi nu mai am rabdare, vreau sa stiu ca e bebe bine).
Lysbeth asa e, acum e lotul de fetite, poate tu prinzi cind se dau baieteii .
m12+ & m - (1-aug-2006)
novus spune:
Felicitari Silvia !!! vin fetele din urma !!!!
Si eu dupa ce am aflat ca e fetita, am inceput cu scenariile ... o si vedeam inaintea nuntii cu sfaturile mele pretioase, dar inainte de asta vedeam cum suna la usa un cu cercel in nas si o scoate in oras !!! Dar m-am linistit intre timp ca avem vreme de planuri dupa ce se naste !!
Va pup si sa aveti o dupa amiaza linistita !
18+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Ayla21 spune:
Va salut si va trimit pupici Pe mine ma doare capul de mor, azi noapte copilasul a tusit incontinuu si a si vomitat de 3 ori. Noroc acum ca e mare si spune, si ne amuzam apoi ca isi baga capsorul intr-un lighenut si radem ca numai betivii stau cu capul in lighean. A facut si febra, dar tati a zis ca refuza sa-i ia temperatura ca eu iar ma panichez cand vad cat e, de vreme ce doctorita a zis ca e normal sa faca temperatura in prima faza. E deja dupa a doua injectie si speram ca de aici va fi mai bine.
Monica si iepurasii
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."