Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

lysbeth si mie mi-a spus dr la fel, daca sunt rezultate bune la dublu test nu are rost sa fac si TT. eu am facut DT la 12 sapt la medlife, azi iau rezultatul. tu-l simti deja pe bebita??????

diana 13+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Sunt eco morfologige si TT de TrimI de sarcina - ceea ce ti-a dat tie sa faci (cel mai probabil).
Si sunt Morfologie si TT de Trim II de sarcina care se fac dupa saptamana 15 -16. Totul depinde de medicul care te are in observatie si indrumarile sale.

Citat:
citat din mesajul lui bubulina1

Buna, eu nu prea vad sa scriu, m-a tras rau curentul si am un ochi pe jumate inchis, asta e, trece.
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu acest TT cand se face de fapt? Eu fac ecografia morfologica in sapt 14 (o sa am 13 sapt si 4 zile dupa UM) si eu stiu ca TT se face mai tarziu, nu? Daca merg dupa 3 zile sa fac analiza e prea tarziu? Mai e valabila eco? Va rog din suflet sa imi spuneti ca sunt foarte confuza

Bubulina

Doamne ajuta!

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Dyana, surprinzator dar da il simt. Si nu mi se pare deloc. primele miscari au fost la sfarsitul saptamanii trecute si ieri seara cand mi-a facut ecografie abdominala a pus ecograful chiar deasupra locului din burtica udne simteam eu ca se misca. Nu se misca tot timpul dar cand o face zici ca face tumbe. Se pare ca o sa avem mari probleme mai incolo

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adomis spune:

O zi voioasa la toate mamicile!

Ma alatur si eu cu bucurie, grupului de burtici cu ghiocei... va urez la toate o sarcina usoara, o perioada de asteptare a bb-ilor cat mai speciala, si sa ne sustinem reciproc pana la primavara (si dupa )!

Datele mele sunt:
- DN: 13.09.1981
- UM: 10.07.2008
- DPN: 20.04.2009

Multumesc!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Dyana, surprinzator dar da il simt. Si nu mi se pare deloc. primele miscari au fost la sfarsitul saptamanii trecute si ieri seara cand mi-a facut ecografie abdominala a pus ecograful chiar deasupra locului din burtica udne simteam eu ca se misca. Nu se misca tot timpul dar cand o face zici ca face tumbe. Se pare ca o sa avem mari probleme mai incolo

13+

Waw lisbeth, super daca il poti simti de acum ce ai simtit la inceput cand a miscat,si eu ma apropii de sapt 13 si tare mi-ar placea sa-l simt pe bb.Eu de ex am simtit ieri si azi dimineata ca pe partea dreapta era uterul un pic mai unflat(pe acea parte ma trezisem)si ma gandeam ca o fi acolo.

Alina 12+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna! Sunt o viitoare mamica de ghiocel si as vrea sa ma alatur si eu odiseei voastre! Va citesc de ceva timp dar mi-am facut curaj abia dupa ce am aflat si culoarea caruciorului! Taticul a reusit sa vada chiar inainte de a ne spune medicul, care ne-a intrebat glumet: "Ramane??!!" Bucuria ar fi fost la fel de mare si daca ar fi fost fetita. Era asteptat de multi, multi ani!!!
Datele mele sunt:
D.N. 28.04.1972
U.M. 17.06.2008
D.P.N. 24.03.2009
O sa scriu mai multe mesaje ca sa ajung sa comunic si in timp real cu voi. Pana atunci multa sanatate, aveti grija de voi si de pretiosii bebici!!

mihaela
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

lysbeth te-am intrebat daca-l simti pentru ca eu aseara simteam niste chestii tare ciudate- imi zcvacnea ceva in uter; m-am cam speriat sa nu fie contractii, dar nu semanau deloc cu contractiile, era o senzatie placuta. m-am gandit ca e totusi cam devreme sa-l simt pe bebe, cica n-ar trebui sa-l simt decat peste vreo 2 saptamani. o sa fiu mai atenta la urmatorul bombardament sa vada daca simt la fel

diana 13+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna fetelor,

In primul rand vreau sa multumesc din suflet ca mi s-a trecut si mie in listuta!

Adomis, fii binevenita in randul mamicilor de ghiocei!

Felicitari tuturor burticilor care si-au simtit deja puiutii! Este cel mai minunat lucru! Eu una nu sunt sigura daca l-am simtit deja sau nu pentru ca m-a tot durut burtica zilele trecute, iar acum cand durerile au incetat parca simt asa niste forfoteli... Dar daca sunt mici crampe si nu e bebe??? Chiar nu-mi dau seama si nu pot deosebi senzatiile...

Va pup si va doresc o zi usoara in continuare!!!

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Lysbeth, ce fericita etsi ca il simti pe bebe. Eu in afara de mica pulsatie din sapt 15, nu am mai simtit nimic nimic Abia astept sa imi mai dea si mie bb un semnulet. O fi anormal ca nu mai simt nimic?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adomis

O zi voioasa la toate mamicile!

Ma alatur si eu cu bucurie, grupului de burtici cu ghiocei... va urez la toate o sarcina usoara, o perioada de asteptare a bb-ilor cat mai speciala, si sa ne sustinem reciproc pana la primavara (si dupa )!

Datele mele sunt:
- DN: 13.09.1981
- UM: 10.07.2008
- DPN: 20.04.2009

Multumesc!

11+

Bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bb sanatos! Te asteptam in fiecare zi sa impartasim impreuna bucuria de a aduce pe lume o noua viata.

Alina 12+
Vine barza!

Mergi la inceput