Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

la medsana dureaza intre 7 si 10 zile rezultatul la dry test
Daca dureaza mai mult la triplu test cred ca o sa-l fac in alta parte

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

iar am gresit: 10 zile lucratoare .
Si eu mi-am facut programarea pt eco de 22 sapt.

ada 15+ si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Am inteles ,deci sunt cam 2 sapt ...10zile lucratoare,merci
Hai ca ma gandesc mai am timp 3 sapt

Alina 12+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

alina, poti sa te gandesti, sa te interesezi, dar intreaba si dr cand te duci la eco. Apoi poti sa te duci direct sa faci TT, sau eventual a doua zi.

ada 15+ si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryela spune:

multumesc ptr raspuns fetele. ca sa stiu cind ma programez ca daca ar fi dupa dna doctora ar tb sa ma duc in fiecare luna la cabinet. asa ca ma duc peste o luna la 22 sapt. ca eu sint de fapt in 18 sapt.
va pup

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

m_monique felicitari pentru apartament. Asteptam invitatie la cheful de inaugurare

zsuzsu trebuia sa imi zici ca vii prin mures, dadeam si eu o prajitura, ceva

dyanna ce frumos ii pisicuuuuuu

16+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna, eu nu prea vad sa scriu, m-a tras rau curentul si am un ochi pe jumate inchis, asta e, trece.
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu acest TT cand se face de fapt? Eu fac ecografia morfologica in sapt 14 (o sa am 13 sapt si 4 zile dupa UM) si eu stiu ca TT se face mai tarziu, nu? Daca merg dupa 3 zile sa fac analiza e prea tarziu? Mai e valabila eco? Va rog din suflet sa imi spuneti ca sunt foarte confuza

Bubulina

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Fetelor, alienul meu se bate cu mine de vreo juma de ora:-s Cred ca face tumbe:| Ma intreb dak la varsta asta face asa....peste cateva saptamani nush cum ne impacam noi doi

13+

Mergi la inceput

Bubulina, eu ieri am facut dublu test la 13 saptamani si 5 zile. Cred TT se face intre 14 si 18 saptamani si asta numai daca valorile la dublu test ies najpa din cate am inteles

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

adee multumim flumos. diseara o sa imbogatesc albumul cu poze cu mitisorii si pozici de la nunta. astea le-am avut pe la servici.
am reusit (cu greu) sa prind o programare pentru eco de 17 la dr chitescu. sper sa poata veni si tati cu noi, sa vedem amandoi odata ce e. ooofff.... inca 3 saptamani de asteptat... sunt cam nerabdatoare nu?

diana 13+

Mergi la inceput