Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
MITITICA82 spune:
NEATA fetelor, ma innebuniti ...nu voi ci faptul ca la voi bb misca si la mine inca nu amiscat desi am intrat in saptamana 17...cred ca ma o sa mor...de ce la mine nu misca?????

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
novus spune:
'Neata !!!
Vad ca ne inmultim 
, nu gluma !!! super !!
Voi ce sutiene purtati, din acelea cu balene sau sport ? ca pe mine parca ma jeneaza toate chiar dava am luat un numar mai mare....
18+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
silvi8 spune:
neata burtici!!!
ciresica, trebuie neaparat sa anunti in scris ca esti gravida altfel nu se i/a in calcul. ca sa beneficiezi de prevederile OUG 96/2003 trebuie sa fie instiintare scrisa, semnata si inregistrata la secretariat sau registratura (dupa caz).
dmc, probabil ca patronul la care ai lucrat a putut sa te concedieze tocmai ptr ca nu ai anuntat in scris. daca anuntai in scris el era obligat sa anunte ITM-ul asupra starii tale si apoi nu mai putea sa te concedieze. si ai fi putut si sa il dai in judecata fara sa platesti tu taxa de timbru si cheltuielile de judecata ci patronul.
imi pare rau ca ai patit asa ceva dar cum au zis si fetele mai important e acum sa fie bb sanatos.
cat despre greturi si varsaturi, nici eu nu am scapat de tot. nu mai e ca in primele 3 luni dar episoade izolate mai apar...
petrean, da nu exista ceva care sa fixeze fierul asa cum e D2 ptr calciu? sper ca bebelinii tai sa fie bine si daca se vor naste ca andrei sa recupereze repede
mihaelacg, la ce activ e bb al tau sigur ii place fotbalul sau chiar boxul
sportiv de performanta il faci. da sa stii ca te invidiez ...bb-le meu inca nu a miscat deloc, e f linistit.
cocufan, felicitari ptr printesa!!! mama mi a ce se mai inmultesc fetele...
prettybaby, bun venit! sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
pup toate burticile
silvi
16 +
VINE BEBE
POZE
novus spune:
Mititica, chiar nu ai de ce sa iti faci griji, si eu de abia am simtit cand a miscat prima oara, in timpul zilei la birou nu imi dau seama si seara doar daca stau pe spate linistita si imi pun mainile pe burtica imt niste unde dar la intervale destul de mari ! deci nu ai de ce sa te stresezi !!
18+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
mihaelacg spune:
plici plici, ma bucur ca ti-a placut prajitura, las cas in wek facem alta, bine?
mititica, stai linistita ca o sa miste si la tine, e doar o chestiune de timp.si sa vezi atunci cand or incepe meciurile de fotbal la tine in burtica.![]()

peste juma de ora tb sa ma pregatesc pt servici, dar asa ma lua un somn.....
poze
16+
lysbeth spune:
Mititica, unele viitoare mamici simt bb-ii abia in saptamana 20, mai ales la prima sarcina... Eu zic sa stai linishtita si sa astepti. Se va intampla curand:D
13+
cocufan spune:
multumesc fetelor de felicitari
sa ne fie bebeii sanatosi!
mititica, la prima sarcina se simt miscarile lui bb din sapatamana 16-20. in plus, eu o simt pe frumoasa mea cel mai bine seara daca stau cu mainile pe burtica dar sunt foarte fine. si tati a simtit-o dar asta pt ca l-am avertizat ca e ceva in genul unui peste care da din codita. parca am un mic acvariu in burtica![]()
novus, eu port bustiere din microfibra inca de cand au inceput durerile de sani. m-au ajutat foarte mult mai ales noaptea.
17+ 
cocufan spune:
dmc, eu ti-as recomanda sa iti faci repede dosarul de somaj ca sa fii sigura ca nu pierzi indemnizatia de maternitate. daca reusesti sa gasesti un alt job e foarte bine insa e mai bine sa fii asigurata.
din experienta mea personala iti spun ca e foarte greu sa gasesti un angajator dispus sa te ia pentru cateva luni si apoi firma sa-ti plateasca concediul prenatal si sa gaseasca si inlocuitor doi ani.
din nefericire inca tara asta e plina de oameni nesimtiti si femeia insarcinata e privita ca o plaga printre angajatori.
17+ 
petrean spune:
Buna dimineata
Cocufan felicitari pentru fetita!
Silvi8 am vb cu dr si vom merge pe varianta fier+D3 ca la copii sa vedem poate da rezultate:)acum ma simt ca un cobai, dar n-am ce sa fac:((tb sa mananc brocoli si conopida cu care nu prea ma impac![]()
Bogdana
17+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
silvi8 spune:
petrean, sper sa dea rezultate metoda doctorului tau. brocoli nu imi place nici mie dar conopida e f gustoasa. imi place si gatita gen varza cu pui, imi place si cu smantana...imi place si la murat.incearca si tu mai multe variante
si am uitat sa ma laud ca astazi m-am imbracat cu salopeta noua si sunt f mandra de burtica mea
si toti colegii au remarcat burtica, ca nu stiau toti pana acum.
silvi
16 +
VINE BEBE
POZE